lauantai 23. huhtikuuta 2011

Chanelia arkeen

Alkuhämmennyksestä toivuttuani päätin ottaa Chanelin kevätpaletin (Ombres Perlées) käyttöön ja askartelin hillityn työmeikin. Tiesin, että näiden luomivärien levitys ja häivytys vaativat kärsivällisyyttä, ja homma onneksi sujuikin tällä kertaa jo paremmin. Parhaiten värit levittyvät sormin, mutta en itse osaa olla niin suurpiirteinen. Käytin siveltimiä tavalliseen tapaan, mutta laitoin väriä aina vain vähän kerrallaan. Levittämisen jälkeen vielä hieroin luomiväriä sormella, mikä teki lopputuloksesta tasaisemman.Perusmeikki syntyi kolmella värillä: sisänurkassa vaaleaa helmiäistä, liikkuvalla luomella vaaleanpunaista ja ulkonurkassa sekä luomivaossa tummaa violettia, joka omalla ihollani muuttui vähän harmahtavaksi. Käytin violettia myös alaluomen rajaukseen.

Kyllä tämä taitaa tästä vielä iloksi muuttua. :) Seuraavaksi tarvitsen kutsun joihinkin bileisiin, niin voin testata, minkälainen smoky-meikki paletilla syntyy. Ulkona kun alkaa jo olla liian valoisaa, jotta osaisin luontevasti kulkea tummemmilla silmillä.

* * *

I decided to finally overcome my fears of using Chanel's spring palette (Ombres Perlées) and created a subtle everyday look. Now I just need to be invited to a party in order to discover the smoky gorgeousness of the darker shadows.

6 kommenttia:

 1. Ovatpa kauniita ja tyylikkäitä sävyjä! Itse arvoin pitkään kevätkokoelman Ombres Perlesin ja Regard Perle- palettien välillä, mutta päädyin lopulta jälkimmäiseen sen täydellisen vihreän sävyn takia. Olen itse aika kokematon luomivärien suhteen enkä osaa kovin rakentavasti analysoida levittyvyyttä, saati sitten tehdä noin hienostunutta meikkiä. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kalliimpi palettini, ja halpisluomiväreihin nähden Regard Perlen sävyt olivat paljon kauniimmat ja luomiväri pysyy paljon paremmin.

  VastaaPoista
 2. En ole kokeillut Chanelin muita luomivärejä, mutta ymmärtääkseni Ombres Perlées paletissa värien koostumus on erilainen. Jotain voidemaisen ja puuterimaisen väliltä, minkä vuoksi minulla oli aluksi vaikeuksia saada niitä tottelemaan. Sävyt ovat tosiaan kauniita, pidän kaikista viidestä todella paljon.

  VastaaPoista
 3. Ohoo,
  voitit Greyn So Sakuran, onnea huimasti! Oot kyllä huippu.

  VastaaPoista
 4. Kauniita sävyjä! Hillittyjä, mutta ei mitään leimiä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitti, niin minustakin. :) Pitäisi vielä päästä kokeilemaan kunnolla niitä tummempiakin sävyjä, ainakin paletissa ne näyttävät tosi kivoilta.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>