keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Aurinkoleipä

Blogin alkuaikoina ensisijainen kiinnostuksen kohteeni värikosmetiikassa olivat luomivärit, mutta matkan varrella niitä on kertynyt niin paljon, etten enää koe kovin tarpeelliseksi hamstrata lisää. Poikkeuksia ja verukkeita tietysti on (Fyrinnae, Inglot, mattaluomivärit, kauniit paletit, uniikit sävyt...), mutta nykyään innostun eniten poskipunista, aurinkopuutereista ja highlightereista.Ihanimpia ovat "paistetut" (baked) jutut, kuten The Body Shopin Baked to Last -sarja ja MACin Mineralize. Yleensä tällaiset tuotteet ovat hieman kuperaan muotoon puristettuja, hohtavia ja pigmenttiä on mukavasti. Niitä voi käyttää sekä kuivana että märällä siveltimellä, vaikka tällainen ominaisuus onkin käyttökelpoinen lähinnä vain luomiväreissä.

Tähän samaan joukkoon kuuluvat myös Milanin aurinkopuuterit, joita nappasin taannoin ostoskoriini Cherry Culturesta. Sarjan poskipunissakin oli upeita sävyjä, mutta tilausta tehdessäni olivat penteleet loppuunmyytyjä. Nyt näyttäisi taas olevan tarjolla...Koska Milanin kosmetiikka ei laadukkuudestaan huolimatta ole hinnalla pilattua, ostaa paukautin kaikki kolme tarjolla ollutta sävyä (kuvassa vasemmalta oikealle: Soleil, Glow, Golden). Itselleni sopii parhaiten näistä kaikkein vaalein, mutta jokaista pystyy käyttämään, jos näkee vähän vaivaa.Pakkaus on mukavan kokoinen (7 g aurinkopuuteria), mutta muovia siinä on vähän liikaa. Läpinäkyvän avautuvan kannen lisäksi myös purkin pohja aukeaa samalla tavalla paljastaen peilin ja pienen siveltimen. Siveltimellä voi heittää vesilintua, mutta peili on kätevä. Mielestäni sen vain olisi voinut sijoittaa tuohon kansiosaan. Nyt pakkaus on paksu ja vähän kömpelö.Cherry Culturen nettisivuilla aurinkopuuterin sävyt näyttivät huomattavasti neutraaleimmilta kuin mitä ne ovat luonnossa (yllä itse kuvaamani triptyykki). Kaikki kolme ovat hieman punertavia, ja näillä saa helposti oranssit kasvot, ellei ole varovainen. Tuote kuitenkin levittyy pehmeästi ja antaa kauniin tasaista hohtoa ilman näkyvää glitteriä. Tykkään, mutta viilaisin sävyjä vielä hieman.

Onko sinulla aurinkopuuterilempparia? Omani löydät yläpalkin Suosikit-sivulta. :)

* * *

These days I've really been into baked face products (i.e. blush, bronzer, highlighter). I got these three Milani bronzers from Cherry Culture, since Milani's not sold here in Finland. They have a smooth and glowy texture, which I love, but the shades are a little too orange for my liking. I can make them work, though. The baked blushes are next on my list - I have heard so much of them and the shades look very pretty.

2 kommenttia:

  1. Mun lempparit on Inglotin AMC Multicolour System Bronzin Powder (numeroa en muista, mutta joku niistä ei-shimmereistä ja vaalea) sekä Urban Decayn Baked Bronzer Gilded-sävynä.

    VastaaPoista
  2. Urban Decayn aurinkopuuterit näyttivät tosi kivoilta, kävin kurkkimassa nettisivuilta. Inglotin Multicolour on myös omia lemppareitani, jos en kaipaa aurinkopuuterilta kimallusta. Sävytkin ovat tosi luonnollisia.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>