tiistai 19. huhtikuuta 2011

Sleepy Hollow

Viimeisimmän Fyrinnae-swatch -juttuni yhteydessä minulta kyseltiin kuvia merensinisestä Sleepy Hollow -sävystä in action. Tein muutaman nopean meikin havainnoillistaakseni mitä luomivärillä saa aikaan. Olisin halunnut tehdä vielä pari lisää, mutta en ole ehtinyt.Ensimmäisessä vaihtoehdossa Sleepy Hollow on yhdistetty mustaan ja valkoiseen, jotka neutraaleina väreinä antavat sinisen loistaa. Mielestäni tällainen meikki toimii millä värillä tahansa, jos ei pelkää dramaattista lopputulosta.Musta luomiväri on Inglotin numero 63, joka on ehdottomasti paras kaikista kokeilemistani mustista. Eliittiä on myös valkoinen, Fyrinnaen Pure Sugar.

Toisessa meikissä paritin sinisen kaveriksi kuparinsävyisen luomivärin Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletista. Silmän sisänurkassa hihglighterina on Fyrinnaen Nijiro. Luomivärin alle piirsin rajauksen kullanvärisellä Milanin Liquif Eye -kynällä; silmän sisärajauksessa käytin samanlaista kynää tummanruskeana.Tässä meikissä pidän erityisesti vastavärien kontrastista. Yksivärisenä blokkina sininen tulee hyvin esiin ja kupari vielä tehostaa sitä kivasti.

Kolmas vaihtoehto on itseasiassa vain vähän terästetty muunnos parin postauksen takaisesta turkoosista meikistä. Liikkuvalla luomella on Pure Luxen turkoosi Shameless, Sleepy Hollow'ta käytin ulkonurkassa ja luomivaossa. Väri on tässä versiossa nostettu huomattavasti ylemmäs kuin aiemman postauksen arkisemmassa meikissä.Silmän sisänurkkaan tuo valoa jo edellä mainittu Nijiro, sisäpuolen rajauksen tein IsaDoran vaalealla Blonde-kajalilla.

Neljästä meikistä viimeinen on kyllä hyvin lähellä klassista mustelma-lookia. :D Ripsiväri ja rajaukset pelastavat pahimmilta itkusilmiltä, mutta kuitenkin. Violetin ja vaaleanpunaisen sävyt löytyivät 88 Ultra Shimmeristä, sinisenä käytin ainoastaan Sleepy Hollow'ta.

Sleepy Hollow toimisi loistavasti myös trooppisessa meikissä keltaiseen ja vihreään yhdistettynä, ja miksei vaikka viileän hopeisten sävyjen kanssa. Swatchia voi käydä kurkkimassa täältä.

* * *

I was asked to do something featuring Fyrinnae's Sleepy Hollow, a beautiful shade of blue with a flash of green and a golden sparkle. These are four looks that I came up with. I'm quite certain that Sleepy Hollow would look amazing paired with green, yellow or even silver, I just didn't have time for more.

15 kommenttia:

 1. Voi miten hienoja kaikki! Ensimmäinen oli suosikkini :)

  VastaaPoista
 2. Upeita meikkejä! :) Eka ja vika (mustelmasilmä) ovat ehdottomasti parhaat :D

  VastaaPoista
 3. Aivan upea sävy!! Mäkin tykkäsin tosta ekasta eniten, tuutko tekemään mulle baarimeikin :D

  VastaaPoista
 4. Hienoja! Toka oli paras. Upeasti korostuu sininen.

  VastaaPoista
 5. Kauniita! Fyrinnaen luomivärit piristävät kyllä ankeankin päivän! Ja lisää juttutoiveita: Sain itse freebieinä Biker chicin ja Fyre&Icen. Olisiko näistäkin in action-kuvia? Vaikka en tummaa meikkiä vierastakaan, nuo menevät vähän oman mukavuusalueen ulkopuolelle enkä ole osannut vielä käyttää kun rajauksina. Tuota tämän postin ekaa lookia voisi kyllä kokeilla Chicin kanssa.

  VastaaPoista
 6. Upeita! Ensimmäinen on ihan ehdoton suosikki, mutta tykkään kyllä tuosta viimeisestäkin ;3

  VastaaPoista
 7. Hei! Löysin voicen sivuilta kilpailun joka voisi ehkä kiinnostaa sinua :) Siin pitäis tehä hieno maskeeraus ja siinä voi voittaa matkan Pariisiin ym. :D http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbscompetition&tmpl=competition&cid=432

  VastaaPoista
 8. Charming Nails, kiitos, ekasta tykkäsin ehkä itsekin eniten.

  Duvessa, jännää että tykkäsit vikastakin, minusta se tosiaan näyttää enemmän mustelmalta. :)

  tahma, jos lähdet mun kans baariin. :)

  Anna, kiitos, siinä meikissä tosiaan pääsee sininen väri hyvin esille.

  Anonyymi, niistä ei varsinaisesti ole vielä kuvia, mutta asia kyllä järjestyy. :) Viime marraskuun Halloween meikeissä tein yhdet smoky-silmät Biker Chicillä (http://lazydynamitee.blogspot.com/2010/11/hamahakkinainen.html), niihin nuo molemmat sävyt ovat omiaan. Tai sitten juurikin yhdistettynä tuon ensimmäisen meikin tavalla. Fyre & Icen kanssa menee hienosti pinkit ja violetit.

  Lumi, kiitos. :)

  Katzu, kiitos linkkivinkistä, vaikutti mielenkiintoiselta kisalta! Within Temptation ei tosin kovin hyvin uppoa, joten joudun vielä vähän miettimään osallistumista...

  VastaaPoista
 9. Kiitos Nekku! Yritin tiirata hämähäkkinaisen silmämeikkiä mutta huikea auringonpaiste ilmeisesti vaikeuttaa hahmotusta. Odottelenkin innolla uusia kuvia. Kiitos virikkeistä ja ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 10. Hahmottamista vaikeuttaa varmasti myös se, että talvella hämärässä otetut kuvat eivät ole niitä kaikkein tarkimpia... :) Laitan Biker Chic ja Fyre & Ice -meikit to do -listalle. Ihania kevätpäiviä myös sinulle!

  VastaaPoista
 11. I love it! All of them :))

  http://dashantilife.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. Tuo eka lookki mustan ja valkoisen kanssa on ihan ehdottomasti mun lemppari!

  VastaaPoista
 13. Dashanti, I thank you very much! :)

  HeidiB, niin minunkin, se on kuitenkin ehkä näistä kaikista selkein. Ja sininen näyttää siinä kivoimmalta, IMO.

  VastaaPoista
 14. Upea sininen hohde. Tykkään tuosta ensimmäisestä yhdistelmästä eniten. Ihanan dramaattinen. =)

  VastaaPoista
 15. Tuo luomiväri on kyllä mielettömän kaunis. Niitä kauniita sävyjä vain löytyy jemmoista niin monia, ettei kaikkia millään ehdi/muista käyttää. :(

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>