lauantai 12. maaliskuuta 2011

Fyrinnae vol 3

Kolmas ja viimeisin Fyrinnae-tilaukseni saapui toissaviikolla, ja olen ehtinyt hypistellä uusia lapsosiani jo tovin. Tällä kertaa tilasin luomivärinäytteiden lisäksi myös kaksi highlighteria, neljä poskipunaa ja kaikkialla kovasti kehutun Pixie Epoxyn. Aloitan selonteon kuitenkin tuttuun tapaan luomiväreistä. Tilasin taas turvavärejäni, pinkkejä ja kullan sävyjä, joista jälkimmäisiä näkyikin jo viime viikonlopun meikkitutorialissa.
  • Parental Advisory on hullun intensiivinen sinivioletti, jossa on kaunis vaaleanpunainen hohde. Tuo vähän mieleen taftin.
  • Darling Misfit puolestaan on vaaleampi punavioletti turkoosin värisellä hohteella. Jännittävä mutta hieno yhdistelmä. Muistuttaa Herbivorea, joka on viileämpi, mintunvihreänä hohtava violetti.
  • Twinkle Twinkle Little Bat on syvä magentan ja luumun sekoitus, jossa on vaaleanpunaista ja -sinistä glitteriä. Todella kaunis.
  • Kitten in Heels on tumma, vähän murretun oloinen fuksia, jossa on ihanaa sinistä ja violettia shimmeriä.
  • Chaotic Evil on superkimaltava viileähkö pinkki (vähän korallinenkin ehkä), jossa on hopeanväristä glitteriä.
  • Nijiro on ihanimpia vaaleita korostussävyjä joihin olen törmännyt! Vaalea, kullanhohtoinen sävy, jossa on sateenkaaren väristä kimallusta. Mielettömän upea.
  • Half-Elf Hottie on hauskan nimensä mukainen hauska sävy. Samantyylinen kuin Nijiro, mutta selvästi tummempi kultainen vaaleanvioletilla kimalluksella. Nämä väriyhdistelmät ovat niin hienoja, että taas huokailuttaa. Kuvittele vaalea, metallinen kulta pienenpienellä mylittleponyn värisellä violetilla kimalteella. Kuvittele.
  • Griffonrider jatkaa samaa sarjaa. Vahvasti metallinen kulta (tummempi ja lämpimämpi kuin Half-Elf Hottie), jonka seassa on turkoosia glitteriä.
  • Gilded Wings on voimakkaan metallinen pronssin sävy. Seassa pientä, ehkä kullanväristä kimalletta.
  • Sumatran Tiger ei oikein kuulu tähän porukkaan, mutta se ei sopinut luontevasti muuhunkaan seuraan. Tummahko persikkainen beige(?) sävy hennolla vaaleanvihreällä kimalteella.
  • Pure Sugar on paras helmiäisvalkoinen ikinä (kuten jo taisin aikaisemmassa postauksessa hehkuttaakin)! Kimaltava ja ihana. Hyvä korostussävy, jota voi myös kerrostaa muiden värien päälle.
  • Banana Mochi on vaalea helmiäiskeltainen. Ostin Pandan suosituksesta, kaunis ja keväinen.
  • Danse Macabre on kullanhohtoinen vaalea vihreä. Samat adjektiivit pätevät kuin edelliseenkin.
  • Sleepy Hollow on ensinnäkin ihan parhaan niminen ja toiseksi aivan upea sävy. "Lush ocean blue with a flash of sage green as the light hits, Sleepy Hollow has a touch of gold sparkle as well." Eli siis sinivihreää kultaisella glitterillä, nam.
Glow Blush -poskipunista valitsin summassa neljä mielenkiintoisinta. Kaikki sävyt ovat kauniita, mutta yksi osoittautui itselleni täysin sopimattomaksi. Koostumukseltaan punat ovat pehmeitä ja pigmenttisiä; näitä kannattaa poimia siveltimeen vain vähän kerrallaan. Nimelleen uskollisesti kaikissa on myös vähän hohtoa.
  • Enrapture on puuterisen ruusuinen pinkki, monelle ihonsävylle sopiva perussävy. Kauniin luonnollinen iholla.
  • Charm on raikas, laventelisen viileä ja melko voimakkaasti hohtava pinkki. Näyttää poskilla ihanan pirteältä. Toimii parhaiten iholtaan viileänsävyisillä.
  • Mesmerize on ihana, marjainen punainen. Tällaisista sävyistä pidän itse pajon.
  • Temptation oli sitten se vikaostos, kuten kuvasta näkyy. Tumma luumunsävy, joka ei vain toimi näin vaalealla iholla. Voisi olla todella kaunis tummalla iholla, mutta itse en käyttäisi missään nimessä.
Kolmesta highlighter-vaihtoehdosta tilasin samplet kahdesta. Todennäköisesti täytyy testata vielä se kolmaskin, persikkainen Center Stage, koska Nur ylisti sen vastikään maasta taivaisiin. Olen silti erittäin tyytyväinen myös näihin omiin ostoksiini.
  • In the Spotlight on vaalea, kullanhohtoinen sävy. Muistuttaa kovasti NARSin Albatrossia, mutta on hienojakoisempi ja antaa tasaisempaa hohtoa. Käy todennäköisesti kaikille vaaleaihoisille.
  • Confidence on helmiöisenhohtoinen vaaleanpunainen, joka ei ehkä ole paras mahdollinen kaikista lämpimimmille ihonsävyille. Minulla toimii nätisti.
Mielenkiintoisin tilaamistani jutuista on tietenkin kulttimainetta kerännyt Pixie Epoxy, ja siihen kohdistuivat itselläni myös suurimmat odotukset. Aine ei ole silmämeikinpohjustaja, vaan se on suunniteltu ikään kuin liimaamaan kimalteiset luomivärit ja glitterit paikoilleen. Värit toistuvat intensiivisinä (eivät tosin juuri sen voimakkaampina kuin tavallisen tahmean pohjustajan kanssa) ja koska kaikki kimallus tosiaan pysyy, ne näyttävät kiiltävämmiltä. Fyrinnaen mukaan Pixie Epoxy tekee meikistä myös vedenkestävän, mutta on silti poispestäessä vesiliukoinen. Tahmeisiin pohjustajiin verrattuna epoksin hyvä puoli on, että sen päälle luomiväriä voi myös sivellä pelkän painelun tai taputtelun sijaan.Kuvassa näkyy hyvin Pixie Epoxyn paras ominaisuus. Vasemmalla on pinkki Chaotic Evil yleensä käyttämäni Detrivoren silmämeikinpohjustajan päällä, oikealla on käytetty Pixie Epoxya. Itse sävy on molemmissa yhtä voimakas, mutta ero iholle jäävän kimalluksen määrässä on huomattava.Mattaluomivärien kanssa tuote ei toimi yhtä hyvin, se on tarkoitettu nimenomaan kimalluksen kiinnittämiseen. Yllä kuvassa vihreä luomiväri Manlyn 120 paletista, jonka mattavärien pigmentissä ei tosin juuri ole kehumista.

Tämän satsin lemppariluomivärejäni ovat Twinkle Twinkle Little Bat, Chaotic Evil, Nijiro, Griffonrider, Pure Sugar ja Sleepy Hollow. Highlightereista ja poskipunista pidin kaikista (Temptation pois lukien) todella paljon.

* * *

My third Fyrinnae haul. I got some eyeshadow shades that seemed interesting but I also needed to try the blushes, highlighters and the praised Pixie Epoxy. I'm loving the pink and gold shades and Pure Sugar is the best shimmering white shadow that I've found so far. I'm very fond of the blushes (except for Temptation which doesn't suit my skin tone at all) and highlighters as well.

14 kommenttia:

  1. Kiitokset taas vinkeistä:) Minä yritin käydä noilla sivuilla katsomassa tuotteita mutta ne ei näytä mitää, vain mustaa pohjaa, onko muilla näin?

    VastaaPoista
  2. Jep, välillä on. Fyrinnae saa jatkuvasti niin paljon tilauksia, jotka hoidetaan alusta loppuun (tuotteiden tekemisestä postitukseen) vain parin ihmisen voimin. Laittavat sivun aina välillä kiinni, kun ruuhka käy liian suureksi. Saattaa avautua uudelleen jo samana päivänä, joskus on kiinni pidempäänkin.

    VastaaPoista
  3. Tosi onnistuneita nämä sun Fyrinnae-swatchit! Meillä näyttää olevan paljon samoja sävyjä :)

    Pakko vinkata vielä Brianin blogista, kun ei tuossa linkkilistalla sitä näkynyt. Upeita, fantastisia meikkikuvia ja ja paljon Fyrinnae-vinkkejä: http://cosmeticviking.blogspot.com

    Brian on saanut myös (ainakin Sugarpillin) mattasävyjä toimimaan P.E:n kanssa kerrostamalla vuorotellen niin kauan Epoxya ja luomiväriä, että saa tasaisen tuloksen. Täytyis itsekin testata tuo.

    VastaaPoista
  4. Kiitos linkkivinkistä, olinkin jo nähnyt Brianin Pixie Epoxy -videon, mutta blogista en tiennyt. Pitäisi muutenkin päivittää tuota sivupalkin linkkilistaa, kun uusin ja kivoihin blogeihin törmää jatkuvasti. :)

    Mielestäni mattaluomivärit levittyvät ihan kivasti PE:n päälle, mutta värit eivät toistu samalla tavalla kuin esimerkiksi tuon Detrivoren pohjustajan kanssa.

    VastaaPoista
  5. Uaaah, ihania! Onneksi olitkin kirjottanut jo aiemmin ko. firmasta, joten tilaus lähtee kyllä jossain vaiheessa. Sampleillakin varmaan pääsee jo aika pitkälle? Millaisella siveltimellä muuten levität nuo jauhemaiset? Itellä on muutama jauhemainen mineraaliluomiväri ja ihan semmonen perussivellin on jees, mutta oiskohan joku vielä parempi?

    VastaaPoista
  6. Juuri sampleja olen itse tilannut, niillä tosiaan pärjää hyvän aikaa. Ja ehtii löytää ne omat suosikkinsa.

    Levitän jauhemaiset luomivärit ihan sellaisella litteällä perussiveltimellä. Otan väriä sutiin ja kopautan ylimääräiset pois, sitten painelen luomelle. Siveltimen on tietysti hyvä olla suht tiheä, ettei väriä karise ympäriinsä. En ole oikeastaan edes testaillut muunlaisia, joten paremmasta vaihtoehdosta (jos sellaista on) ei ole tietoa.

    VastaaPoista
  7. Pitääkin tehdä heti tilaus kunhan butiikki taas aukeaa. Tuo Sleepy hollow on kyllä jostain syystä aivan mahtava, vaikka aiemmin en ollenkaan sinistä luomiväriä sietänyt. Niin se mieli muuttuu.. :D

    VastaaPoista
  8. Sama täällä, vierastan sinistä, mutta rakastan tuota sävyä. <3

    VastaaPoista
  9. Sleepy Hollow, aivan upea! Vaikka mä en yleensä kauheasti värikkäisiin luomiväreihin kiinnitä huomiota, niin tuo on pakko saada! Oiskohan mahdollista saada jotain meikkiä, jossa tuota olisi käytetty? :)

    VastaaPoista
  10. Ihania sävyjä! Kultaiseen taittuva vihreä on ehdottomasti hakusessa täällä. Samoin joku ihastuttava kupari.

    Löysin selaillessani tällasen kuvan, ihanan näköset huulet. Aattelin jos sua kiinnostaa vaikka kokeilla, tai jotain :)
    http://nycthinspo.blogg.se/images/2009/thenbeau2_38424786.jpg

    VastaaPoista
  11. Reetta, saattaisipa ollakin. :) Jäin nimittäin juuri parin viikon lomalle, ja aikaa voisi riittää myös meikkailuun. Itselläkin tekisi mieleni testata, mihin kaikkeen Sleepy Hollow taipuu.

    bubble, mulla tuli tämän tilauksen mukana vahingossa toinen Dressed to Kill, siis se vihreä jota ihastelit edellisen Fyrinnae-jutun yhteydessä. Voin jemmata sen sinua varten. :) Nuo huulet ovat tosi ihanat ja kesäiset, voisin tosiaan kokeilla. Pokka ei vain taida riittää lähteä tuollaisilla liikenteeseen, mutta jos ihan vain kotioloissa...

    VastaaPoista
  12. Höh, ei löytynyt Fyrinnaen sivuilta Pixie Epoxya, ei kai sitä ole lopetettu? :o Oliskohan loppu tai jotain... joka tapauksessa tarvitsen selvästi jonkun vastaavan tuotteen, oli taas nimittäin hileet poskilla... ei hyvä.

    Kiitos blogista, se on huippu! :) En ole aiemmin rohkaistunut kommentoimaan.

    VastaaPoista
  13. Kiitos kommentista, rinkeli, piristit päivääni. :) Fyrinnaella on ilmeisesti tällä hetkellä vähän ongelmia henkilökunnan määrän suhteen (joka on vähentynyt radikaalisti kolmesta yhteen), joten tuotteitakin on väliaikaisesti myynnissä normaalia vähemmän. Pixie Epoxy on mahtavaa ainetta, toivon todella, että sitä saa taas pian.

    VastaaPoista
  14. Ok, hyvä, ettei sitä ole lopetettu, täytynee vaan kyttäillä kärsivällisesti. :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>