torstai 17. maaliskuuta 2011

IrlantilaishenkistäHyvää Pyhän Patrikin päivää! En yleensä kummemmin juhlista ei-suomalaisia pyhiä, mutta koska pidän kovasti sekä Irlannista että irlantilaisista, päätin nyt kuitenkin meikata teemavärillä. :)Testasin Fyrinnaen Dressed to Killiä, joka helpotuksekseni sopii minulle ihan hyvin. Olen nyt tullut siihen johtopäätökseen, että vihreistä ja sinisistä minun tulee välttää vain kylmimpiä sävyjä, jotka saavat kasvoni punoittamaan. Lämpimien, kullanhohtoisten vihreiden ja violettiin taittavien sinisten kanssa olen solminut henkisen aselevon. Rajauksessa käytin vihreänä kimaltelevaa mustaa Dokkálfaria ja kulmaluulla In the Spotlight -highlighteria. Silmän sisänurkkaan olisin kaivannut Nijiroa, mutten löytänyt, joten käytin vaalean beigeä korostussävyä NYXin Ultra Pearl Mania -purkeista. In the Spotlight olisi tosin sekin kelvannut, mutta tuli kaiketi jokin ajatuskatkos.Aurinko sattui silmiin, mutta toi kimalluksen paremmin esiin. Pahoittelen epätarkkaa kuvaa, mutta teki oikeasti kipeää. :/

* * *

Happy St. Patrick's Day! We don't really celebrate it here in Finland but I decided to at least do my makeup accordingly. :) I wanted to test Fyrinnae's Dressed to Kill since it looked so pretty in the jar.

12 kommenttia:

 1. Dressed to Kill on ihana luomiväri. Itse tykästyin siihen kovasti kun ekan kerran joku kuukausi sitten kokeilin :D

  Kaunis meikki, sopii sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Wow, tuo on ihan erinäköinen auringon valossa, mahtavaa! Kaunis se on muutenkin, mutta upea kimallus :) onpas minulla sekavaa tekstiä..

  VastaaPoista
 3. Irkut ja vihreä ja neliapilat on kaikki ihania. Ja vihreä luomiväri! Alan pikkuhiljaa vakuuttua siitä, että munkin pitää saada just toi sävy.

  VastaaPoista
 4. Duvessa, DTK on tosi kaunis! Ehkä se saa minut meikkaamaan vihreällä jatkossakin.

  Ruu, eikö olekin? Fyrinnaen luomivärit kimaltavat niin mahtavasti, harmi ettei se koskaan oikein näy valokuvissa.

  bubble, et ilmeisesti lukenut vastaustani kommenttiisi edellisessä Fyrinnae-swatch -postauksessa? Mulla on noita kaksi, ja olen jemmannut toisen sinulle. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikas ja keväinen meikki. Tykkään.

  P.S. mun veljellä on puoliksi irlantilainen kaveri jonka nimi on tättärää: PATRICK

  VastaaPoista
 6. Onpas ihanan raikas! Tuo aurinko kyllä tuo värit ihanasti esiin, mutta lähes sokaisee silmät. ;) Itse tein saman virheen ja toisella silmällä en nähnyt enää koko päivänä tarkasti ja sitä jomotti niin pirusti.

  VastaaPoista
 7. Aika hieno meikki! Myös nuo Burlesque meikit oli vallan ihania mutta en vaan ehdi ikinä kommentoida...luen kyllä joka jutun ;) ja ihastelen aina!

  VastaaPoista
 8. Ihana vihreä! :) todella kaunis meikki :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, kiitos, niin minäkin. Minulla on pian puolitoistavuotias kummityttö, joka on isänsä puolelta irlantilainen. Ei tosin Patrick nimeltään, että sinänsä vähän off topic. :D

  Charming Nails, uskon että luet. :) Kiitti.

  Nonnu, on tosiaan ihanimipia vihreitä joita olen nähnyt. Kauniilla väreillä saa helposti kaunista jälkeä. :)

  Mirka, kiitos. :)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihani meikkejä.. kumpa itsekkin osais. :)

  VastaaPoista
 11. Tämä on helpoimmasta päästä, varmasti osaat! Yhtä väriä koko liikkuvalle luomelle, vähän häivytystä ylöspäin, vaaleaa sisänurkkaan ja rajaus ripsirajaan. That's it. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>