tiistai 8. maaliskuuta 2011

I Am a Good Girl


Toinen viikonloppuna tekemistäni kolmesta Burleski-meikistä oli versio Christinan vaaleanpunaisesta glittermakeilusta höpsössä Marilyn-henkisessä I Am a Good Girl -numerossa (video yllä).Alkuperäinen silmämeikki on luonnollisesti melko liioiteltu, omani on aika kesy, itseasiassa jopa ihan käyttökelpoinen muunnos.Käytin toissasyksynä hankkimiani Kikon luomivärejä, jotka ovat jääneet melko vähälle huomiolle kimallusta karisevan luonteensa vuoksi. Pixie Epoxyn kanssa ne kuitenkin käyttäytyivät mitä mallikkaimmin ja niistä todella sai kaiken irti. Liikkuvalla luomella vaaleanpunainen Colour Sphere -luomiväri sävyssä Quartz Rose Multicolor, varjostuksessa ja alaluomen rajauksessa violetinsininen Black Purple Melange.Valkoisen rajauksen pohjalla NYXin Jumbo Eye Shadow Pencil sävyssä Milk, jonka päälle taputeltuna Fyrinnaen Pure Sugar (joka on ehkä maailman paras ja ihanin helmiäisvalkoinen, swatchia tulossa). Sama valkoinen yhdistelmä löytyy myös silmän sisänurkasta.Kulmaluulla Fyrinnaen Crimson Ghost, yläluomen rajauksessa Milanin musta Eye Tech Liquid Eye Liner, alaluomella luomivärin alla MACin Pearlglide-kynä sävyssä Black Swan.Glitter on Wet n Wildilta: Mega Sparkle Confetti sävyssä Pink Sugar, ripset Red Cherryn pari numero 1.

* * *

This is the second of the three Burlesque inspired looks I did last weekend. A toned down version of Christinas eye makeup in the video above.

15 kommenttia:

 1. IHANA meikki! Ja ei vitsi nuo sinun silmät vaan on ihan älyttömän kauniit :-)

  VastaaPoista
 2. Ihania auringonvalokuvia =) Kevät!!!!

  VastaaPoista
 3. VOI ETTÄ kun kaunis meikki. : o olen yleensä vähän vähemmän meikkikuvien perään ja en ikinä saa niistä minkäänlaista ihnspiraatiota mutta tämä on kyllä poikkeus. oijoi kun on kaunista jälkeä. : o

  VastaaPoista
 4. Aija, kiitos. <3

  tahma, aurinko on ihanaa! Mahtavaa, että töistä tullesakin on vielä valoisaa. :) Tekee hyvää myös blogiharrastukselle.

  G, hienoa että tykkäsit. :) Itse pidän juuri meikkikuvista ja niitä on mukava tehdä, mutta haluan, että blogissa on muutakin sisältöä.

  oonis, kiitos. :)

  VastaaPoista
 5. Oih kuin nätti! Ihanat tekoripset, voinkun osaisin itsekin laittaa ne noin hyvin.

  VastaaPoista
 6. Ei se ole ollenkaan vaikeaa. Kun on hyvä liima (DUO), ripsien asetteluun jää hyvin aikaa eikä tarvitse hosua. Sivupalkissa on myös linkki tekemääni irtoripsipostaukseen, jos on ehtinyt mennä ohi. Ja kiitoksia. :)

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis meikki ja ihastuttavan terävät kuvat! Näissä meikki todella pääsee oikeuksiinsa ja lukijana on mukava katsella laadukkaita otoksia. -Mariia

  VastaaPoista
 8. Auringonvalo tekee ihmeitä. Olen talven mittaan tehnyt hyvin vähän tällaisia meikkipostauksia, koska huonossa valossa ei saa kuin huonoja kuvia. Nyt kevään edetessä innostus meikkaamiseenkin kasvaa. :)

  VastaaPoista
 9. Voi luoja kun oot taitava ja nuo sun silmätki on ihan mielettömät. Omat viritykset kalpenee satanolla sun taideteoksien rinnalla.

  VastaaPoista
 10. Kylläpä sieltä nyt tulee kehuja. :) Kiitos kovasti.

  VastaaPoista
 11. Upeat silmät ja upea meikki! Mun silmiin jos tekis tälläsen, ei näyttäis läheskään yhtä kivalta, kun omat on pienet ja luomet raskaahkot :(

  VastaaPoista
 12. Kiitos. :) On totta, etteivät kaikki meikit sovi yhtä hyvin jokaiselle silmän muodolle. Ainahan voi kuitenkin poimia ideoita ja soveltaa niitä sitten paremmin itselle sopiviksi. :)

  VastaaPoista
 13. WAU!!Tää on yksi kauneimpia silmämeikkejä mitä olen koskaan missään blogissa nähnyt,ehkä kauneinkin.Ja nuo sun luomet.Niihin mahtuu tavaraa enemmän kuin laki sallii :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>