torstai 24. maaliskuuta 2011

Ranskis for dummies

...eli vaikka minulle. :) En useimmiten jaksa juurikaan näperrellä kysien lakkauksen tai koristelun kanssa, vaikka lakkaankin kynteni yleensä vähintään joka toinen päivä. Tykkään enemmän hamstrata kauniita sävyjä ja päästää ne kynnellä oikeuksiinsa ilman ylimääräisiä härpäkkeitä. Katselen kyllä mielelläni muiden taidokkaita koristeluja ja manikyyrejä, mutta jostain syystä en ole vielä itse innostunut.
Ainoa työläämpi juttu, jonka jaksan silloin tällöin (noin kerran vuodessa) väsätä, on ranskalainen manikyyri. Klassisessa tyylikkyydessään se ei tosin ole ollenkaan "minua", mutta omin pikku kätösin maalaamassani versiossa on onneksi myös jotain sympaattista. Hutkin yleensä kynnen kärjet valkoisiksi melko sotkuisin siveltimenvedoin ja siistin sitten kynsilakanpoistoaineen ja vanupuikkojen avulla (ja kyllä, kuvassa nimettömän kynsi on lyhyempi kuin muut enkä osannut feikata :D).

Kuvan kynsissä olen lisäksi kuorruttanut kaiken China Glazen White Cap -kimalluksella, mikä antaa anteeksi monta pientä virhettä. Alla on pari kerrosta saman merkin läpikuultavaa vaaleanpunaista Yearningia ja kärjissä Rimmelin Nail Tip Whitener. Kyllä nyt on pari päivää tuntunut niin leidiltä, että ei paremmasta väliä.

* * *

I don't usually spend much time doing my nails, I mainly just paint them with a different colour every other day. This time I put a tiny bit more effort in my mani and boy, did I feel like a lady! :)

6 kommenttia:

b:section-contents id='footer-2-2'/>