lauantai 19. maaliskuuta 2011

Ollapa kirsikkapuu

...ja kevät! Gothique -blogin So Sakura! -kilpailu jatkuu vielä maanantaihin 4.4. saakka, mutta koska lomalaisella ei ole kuin aikaa, jätin oman ehdotukseni jo eilen. Teemana siis kirsikankukat ja niihin liittyvät värit.Kasvoilla käytin Lancômen Teint Miracle -meikkivoidetta, joka täydellisyydessään ajoi kertaheitolla ohi vanhasta suosikistani, DiorSkin Nudesta (kiitos suosituksesta, Sanni!). Sävyni on 010 Beige Porcelaine, joka on tarjolla olevista vaalein, mutta silti ihan hitusen liian tumma talvi-iholleni. Mutta eiköhän tuo kevään mittaan ala toimia paremmin. Meikkivoiteen lisäksi pelissä DiorSkin Nude -peiteaine ja MACin Mineralize Skinfinish Natural -puuteri sävyssä Light.

Puun maalasin Make Up Storen Mixing Liquidiin sekoitetulla Pure Luxen tummanruskealla Solitude-luomivärillä. Rungon häivytykseen poimin ruskean, vaaleanpunaisen ja valkoisen sävyjä Manlyn 120-paletista. Silmämeikissä käytin samoja 120-paletin luomivärejä ja vähän Fyrinnaen Nijiroa (liikkuvalla luomella). Rajauksissa Milanin musta Eye Tech -eyeliner (yläluomella) ja IsaDoran vaalea kajal (sävy Blonde, silmän sisäpuolella). Ekstraripset Red Cherryltä (numero 1) ja ripsivärinä vanha tuttu Max Factorin False Lash Effect.

Kukkasissa oli pohjalla NYXin valkoinen Jumbo Eye Shadow Pencil (Milk), jonka päälle painelin valkoista Manlyn paletista. Yksityiskohdat on maalattu Fyrinnaen pinkillä Sugar Skullsilla ja viinin/ruosteenpunaisella Dark Magikilla edellä mainittua MUS:n Mixing Liquidia apuna käyttäen. Säihkettä tuomaan käytin myös vähän kultaista glitteriä (NYX Glitter Powder, Gold). Huulikiiltona MACin söpön värinen Sassy Lassy viime joulun Tartan Tale -huulikiiltosetistä.

Kilpailun palkinnot vaikuttivat tosi kivoilta, joten kaikki kynnelle kykenevät nyt osallistumaan! Aihe ainakin on mitä ihanin. :)

P.S. Parin viikon takaisen kirja-arvonnan tulos edellisessä postauksessa.

* * *

My entry for the So Sakura! -contest in Grey's blog. I tried to make myself look like a cherry tree. :) The contest is open until 4/4, so go and be inspired! The prices were really good, too.

30 kommenttia:

  1. Miten kun tuolla kisan säännöissä sanotaan näin : Your look must be used JUST for this contest and not posted anyplace else.
    niin eikö se meinaa ettei noita kuvia olisi vielä omassa blogissakaan saanut näyttää, vai tulkitsenko minä ne nyt jotenkin liian kirjaimellisesti ?

    VastaaPoista
  2. Tuosta asiasta oli käyty keskustelua kommenttipuolella, ja kuvat saa kuulemma julkaista muuallakin, kunhan ne on ensin jätetty kilpailuun ja kilpailusta mainitaan kuvien julkaisemisen yhteydessä. Siksi uskalsin. :)

    VastaaPoista
  3. no hyvä sitten, pohdin vaan että jos siinä on joku hylkäämisen mahdollisuus niin siksi mainitsin asiasta kun huomasin. Tosin kävin katsomassa ne muut jo jätetyt kilpailu työt, ja kyllä sinun parhaat on mitä siellä toistaiseksi on :)

    VastaaPoista
  4. Ihan mielettömän upea, miten joku voi osata noin hyvin O.o onnea kilpailuun, toivottavasti tälläisellä upeudella jo pärjää hyvin

    VastaaPoista
  5. Upea!!! Rungon varjostus on ihan jostain toisesta maailmasta, niin taitavasti se on tehty. Toivotaan että voitat! :)

    Ja hei, sulla tuo vaalea kajal silmän sisäpuolella näyttää just siltä mitä mä haluaisin kokeilla.

    VastaaPoista
  6. Oi miten upea! Onnea kilpailuun! :)

    VastaaPoista
  7. Mielestäni sinun meikkisi on tällä hetkellä paras kaikista. *thumbs up" ^^

    VastaaPoista
  8. Upea meikki taas kerran! Ja pakko sanoa, että hiuksesi näyttävät aivan ihanilta näissä kuvissa. Tosi kauniit sävyt :)

    VastaaPoista
  9. Ihana! Tuo puun varren linja nenänpäästä alkaen ja jatkuen aina kulmakarvan yli on ihan mielettömän hienosti keksitty ja varjostus todella onnistunut.

    VastaaPoista
  10. Siis taas aivan ihana!

    VastaaPoista
  11. Ihan mielettömän upea! Toivon todella, että voitat tällä. :)

    VastaaPoista
  12. On kyllä taas kerran mahtava meikki!peukut pystyssä että voitat!:)

    VastaaPoista
  13. Aivan upea meikki! :)

    VastaaPoista
  14. Ihan mielettömän kaunis, tuohan on jo taidetta! :)

    VastaaPoista
  15. Ruu, Duvessa ja salla, kiitos kauniista sanoista. :)

    NinaV, kiitos. Tuo IsaDoran kynä toimii tosi hyvin, mulla taitaa olla jo kolmas menossa... Käytän sitä tosin yleensä myös huuliin, vähän peittämään omaa voimaasta pigmenttiäni.

    Mansikka, kiitos paljon. :)

    leben, toivottavasti muidenkin mielestä. :) Voittajaa saa äänestää kisan loputtua, laitan vaikka linkin sitten tänne blogiin.

    tahma, kiitti. Juurikasvu vain alkaa olla melkoinen, kun kävin viimeksi kampaajalla marraskuussa. Mutta näissä kuvissa tosiaan näyttävät ihan kivoilta. :)

    keijukainen, kiitos kehuista, mukavaa että tykkäät ideasta. :)

    Anonyymit, Myy, Blush Overdone, Celia, tämä näyttää menevän jo itsensä toistamiseksi, mutta kovasti kiitoksia kaikille. :)

    VastaaPoista
  16. Ihana on..mulla on vielä fiksaatio kirsikan kukkiin jotka somistaa olkapäätänikin ja kuuluu olennasena osana tulevien häitteni koristelu teemaan! :) Love your beautiful cherryface! <3

    VastaaPoista
  17. Sanattomaks vetää, huikeen kaunis!

    VastaaPoista
  18. Thora, kuulostaa tosi kivalta teemalta!

    Charming Nails ja Sonia, kiitän tuhannesti. :)

    VastaaPoista
  19. Flyaway, kiitos!

    Ja Thera, pyydän anteeksi typoani yllä.

    VastaaPoista
  20. Erittäin kaunis, varo ettei Fazer pölli tuota Geisha-mainokseen! =)

    VastaaPoista
  21. Haha, täytyypä pitää silmällä niitä mainoksia. :D

    VastaaPoista
  22. Vähän jälkijunassa mutta kerrassaan mielettömän upea meikki!! Aivan ihana!

    VastaaPoista
  23. Ei jälkijunailu haittaa, kyllä tänne saa kommentoida milloin vain. :) Kiitos kovasti, minäkin tykkäsin tästä. Ylin potretti on itse asiassa profiilikuvana facebookissa. :)

    VastaaPoista
  24. Aivan mahtava! Olen tässä lähipäivinä (tai viikkoina itse asiassa :)) lueskellut blogiasi ja äimistyn päivästä piävään taidoistasi. Olet aivan taiteilija näden värien kanssa...en edes tajua, miten joku voi saada värit erottumaan (ja yhdistymään) noin kauniisti :D. Kiitos että jaksat ilahduttaa meitä lukijoita!

    -klaudia-

    VastaaPoista
  25. Kiitos ihanasta kommentista, klaudia! Tuli tosi hyvä mieli. :) Mukava että meikkailuni ilahduttavat myös lukijoita, niiden tekeminen on minullekin hyvin rentouttavaa ja terapeuttista.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>