keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Versatile and Gorgeous

Olen saanut ihania tunnustuksia, mutta niiden mukana tulleisiin haasteisiin vastaaminen on vähän venähtänyt. Jenni L ja Juille muistivat Versatile Blogger -napilla, jonka myötä saan taas kertoa seitsemän asiaa itsestäni. Olen yrittänyt keksiä näitä faktoja aivot solmussa jo kahdesti aiemminkin (täällä ja täällä), mutta mennään nyt vielä kolmaskin kerta.


 1. Vietän tällä hetkellä elämäni ensimmäistä palkallista lomaa. Harvinaista herkkua hieman epävakaassa työsuhteessa.
 2. Olen lähdössä huhtikuun puolessa välissä Ylläkselle laskettelemaan noin kymmenen vuoden tauon jälkeen. Odotan reissua innostuksen sekaisella kauhulla.
 3. Ostin viime viikolla tulppaaneja (Lidlistä, 2,90/kimppu!). Pidän niistä kovasti. Haluaisin ostaa kukkia useammin.
 4. Kärsin musiikkiopistosyndroomasta. Sain viime keväänä valmistujaislahjaksi upean pinkin sähköbasson, mutta en ole pystynyt aloittamaan soittamista, koska pelkään, että itse opetellessa oppisin kaiken väärin. Haluan, että joku neuvoo oikeat asennot ja otteet.
 5. Olen huono ostamaan kenkiä. Minulla on kesäksi vain yhdet sandaalit, rikkinäiset tennarit (tarvitsen uudet!) ja linttaan astutut liian suuret ballerinat (tarvitsen uudet!). Lisäksi omistan yhdet saappaat (palvelevat keväisin ja syksyisin), villasukkakengät (neule-UGGit) talveksi ja kahdet juhlakengät (joista kummissakaan ei ole korkoa). Pidän kengistä ja haluaisin omistaa niitä enemmän, mutta en ikinä raski ostaa. Ovat mielestäni kamalaa tuhlausta, vaikka kosmetiikkaan laittamallani rahalla saisi vuodessa popot jos toisetkin.
 6. Yritän hakea syksyksi opiskelemaan tälle kurssille. Olisi huippua.
 7. Luulin, etten pidä vihreästä teestä. Huomasin pari päivää sitten, että ainakin mintulla maustettuna se on varsin hyvää.

Mirssiinalta ja Pampuliinalta puolestaan sain Gorgeous Blogger -tunnustuksen, ja sen mukana viisi kysymystä blogiini liittyen.

 1. Milloin aloitit blogisi? Aloitin heinäkuussa 2009, eli kesällä vietetään kaksivuotissynttäreitä.
 2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? Kirjoitan kosmetiikasta, useimmiten meikeistä, mutta välillä myös ihonhoitoon liittyvistä jutuista. Kerron mielikuvistani ja kokemuksistani tuotteisiin liittyen, kuvaan swatcheja ja meikkailujani. Joskus haluan kertoa myös minua inspiroivista kirjoista, elokuvista, musiikista, bloggaajista tai youtube-videoiden tekijöistä. Kaikki kuitenkin blogin aihepiiriin liittyen.
 3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? En osaa sanoa, kosmetiikkablogeja on nykyään niin paljon. Sisällöltään samanlaisiakin vaikka kuinka monta. Toivon, että teksteistäni ja kuvistani ainakin heijastuu se, että haluan panostaa blogiini. En julkaise juttuja, joita en itse lukisi mielenkiinnolla.
 4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Halusin kanavan meikkihehkutukselle ja -jaarittelulle, sillä todennäköisesti poikaystäväni tai muut kaverini eivät jaksaisi sitä jatkuvasti kuunnella. Jo ennen blogin aloittamista minulla oli tapana meikkailla omaksi ilokseni iltaisin ja ajattelin, että voisin jakaa kuvia tuotoksistani muidenkin kanssa.
 5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? Haluaisin saada bloggaamiselle ja meikkiharrastukselleni enemmän aikaa, mikä näkyisi blogissa tiheämpänä kirjoitustahtina ja useampina meikkikuvina. Tykkään niistä itse valtavan paljon, mutta työssäkäyvänä blogille pitää melkein aina "varastaa" aikaa harrastuksilta ja parisuhteelta.
Laitan molemmat tunnustukset taas yleisesti jakoon kaikille niille ihanille blogeille, joita luen. Tuntuu, että nämä löytyvät jo jokaiselta, enkä sitäpaitsi edes osaisi valita...

2 kommenttia:

 1. 1. Hienoa, nauti! :)
  2. Vou, oon pikkasen kade! Ylläs on kiva paikka. Himottaa kyllä laskea, en oo minäkään ollut laudan päällä moneen vuoteen. Pitäis vähän terästää taitojaan. Mutta vähän se on sellasta, että turha lähteä päiväksi jonnekin pikkurinteisiin, viikon reissu on paljon parempi. Ehkä ens talvena?
  3. :) Jostain syystä en osaa arvostaa leikkokukkia.
  4. Turhaan pelkäät! Mitä se haittaa, jos opit jonkun asian "väärin", jos soittimesta tulee kuitenkin oikeat äänet ulos? :)
  5. En voi käsittää :D
  6. Olis huippua todellakin!
  7. Vihreä tee mintulla maustettuna on just parasta, nam! Lisäksi on yksi tosi hyvä toinenkin maustettu vihreä tee, täytyy hankkia sitä sulle :)

  VastaaPoista
 2. Minä en taas jaksaisi viikkoa mäessä. Nytkin ajattelin mennä yhtenä päivänä hiihtämään (mikä muhun on mennyt?).

  Siinä soittoasiassa pelottaa se, että jos väärin oppiminen estää kehittymisen jatkossa. Turhaahan se ehkä on, mutta pääni on vinksallaan.

  Otan tee-ehdotuksia vastaan mielelläni!

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>