sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Show Me How You Burlesque

Jatkan nyt vielä jo viikolla intoilemastani Burleski-elokuvasta, sillä henkilökohtaisesti leffa oli inspiroivinta meikkirintamalla pitkään aikaan. Askartelin eilen kokonaista kolme (3!!) meikkiä elokuvan hengessä, joista tähän ensimmäiseen väsäsin kylkiäisiksi myös tutorialin. Jäljittelyn kohteena oli Christinan meikki loppupuolen Show Me How You Burlesque -numerossa.Omasta versiostani tuli sävyiltään viileämpi, mutta siinä on samoja kullan ja pronssin vivahteita kuin esikuvassaan, glitterillä kuorrutettuna, förstås.Ensimmäisessä kuvassa silmäluomella on pohjameikin lisäksi vain ohut kerros Fyrinnaen Pixie Epoxy -"liimaa", josta kirjoitan lisää tulossa olevan kolmannen Fyrinnae-postauksen yhteydessä. Tavallisesti PE vaatii alleen myös pohjustajan, mutta koska tämän meikin elinkaaren onneton lyhyys oli tiedossa jo etukäteen, en katsonut tarpeelliseksi tuhlata primeria. Toisessa kuvassa olen levittänyt liikkuvan luomen keskiosaan kullanväristä Fyrinnaen Griffonrideria (itse asiassa siinä on myös Polar Bearia, mutta eivät kyllä erotu toisistaan). Kolmannessa kuvassa silmän sisänurkassa on todella ihana highlighter-sävy Nijiro ja ulkonurkassa pronssinen Gilded Wings.Seuraavaksi häivytin Gilded Wingsiä ylemmäs luomivakoon ja lisäsin vaaleaa Nijiroa myös kulmaluulle. Keskimmäisessä kuvassa olen syventänyt ulkonurkan ja luomivaon väriä Pure Luxen tummanruskealla Solitudella, jota levitin myös alaluomelle. Kolmannen kuvan rajaukset tein MACin Pearlglide-kynällä (sävy Black Swan).Pehmensin rajauksia siveltimellä ja painelin niiden päälle Fyrinnaen oranssina hehkuvaa mustaa Monarch Butterflyta. Häivytin rajauksia luomivärin avulla vielä pehmeämmiksi. Keskimmäisessä kuvassa olen lisännyt vaalean sisärajauksen, jonka kiinnitin taputtelemalla päälle Nijiroa. Lopuksi kiinnitin Pixie Epoxyn avulla NYXin kullanväristä glitteriä liikkuvalle luomelle (vimeinen kuva). Rajaukset jäivät mielestäni vähän liian mustiksi, joten levitin niiden päälle vielä vähän pronssista Gilded Wingsiä.Ja koska burleski ei ole burleskia ilman irtoripsiä, viimeistelin niillä myös oman versioni. Ripset ovat Red Cherryn pari numero 15.
Kuvasin meikkiä eilisessä auringonpaisteessa, jotta glitter erottuisi paremmin, mutta eihän sitä säihkettä näillä valokuvaajan taidoilla ikinä saa tallennettua. :(

* * *

I went to see the movie Burlesque a few weeks ago and it had some of the most inspiring makeup I've seen in a long time. Here's my take on one of the looks, there'll be a couple more to come.

16 kommenttia:

 1. Jaksan kyllä päivästä toiseen kummastella ja ihastella näitä sun meikkejä! Tämäkin on ihana!

  VastaaPoista
 2. Leffaa en ole nähnyt, mutta meikki on upea!

  VastaaPoista
 3. 35 kiloa kosmetiikkaa, onpa mukavaa että tykkäät. :) Kiitos.

  milipili, suosittelen ehdottomasti katsomaan myös leffan. Juonen puolesta on turha odottaa mitään kummempia elämyksiä, mutta pukujen, meikkien ja tenssi/lauluesitysten puitteissa niitä riittää sitäkin enemmän.

  oonis, ole hyvä. :) Seuraava meikki on näillä näkymin tulossa tiistaiaamuna, kolmas torstaina. Innostuin itsekin tästä teemasta.

  VastaaPoista
 4. Ihana meikki! Kauniit väritkin. Toi leffakin tekis mieli katsoa juurikin sen visuaalisen elämyksen takia.

  VastaaPoista
 5. Ohjeet oli helppo ymmärtää, kokeilin itse tuota meikkiä mutta käytin tummempia liilan sävyjä ja hienoa jälkeä tuli, vaikka itse sanonkin! Kiitos ohjeista :)

  VastaaPoista
 6. (todellaupea)Layrä, katso ihmeessä, juurikin mainitsemastasi syystä. Kannattaa. :)

  Katzu, mahtavaa! Olen usein miettinyt, että saako näistä mitään selvää. Ja että pitäisikö vaikka nuolella osoittaa kuvista että missä tapahtuu mitäkin. Mutta hienoa, että ymmärtää ilmankin. :)

  VastaaPoista
 7. Sun silmien muoto on niin upea, ettei mitään rajaa. <3

  Ei mulla sit muuta.

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Isän puolen suvussa on kaikilla melkein samanlaiset, kutsumme toisiamme kuulasilmiksi (katso meikitön kuva). :D Tykkään toki itsekin silmistäni paljon.

  VastaaPoista
 9. Hei, huomasin kommenttisi liian kapoisesta blogipohjasta ja ajattelin vinkata, että kun menet hallintapaneeliin -> ulkoasu -> mallin suunnittelutyökalu -> säädä leveyksiä, saat tekstipohjaa levennettyä ja kavennettua. :)

  Ja itse aiheeseen, aivan upea meikki.

  VastaaPoista
 10. Kiits, en hoksannutkaan että se on noin helppoa. Täytynee paneutua ulkoasun säätämiseen tässä lähipäivinä. Jos jaksan. :)

  VastaaPoista
 11. -SL, kiitän. :)

  Sanni, äläs nyt. :) Kiitos.

  VastaaPoista
 12. Hei! Hienosti osaat kyllä meikata =) ja ohjeet ovat selvät. Mistä muuten ostat meikkisi, mm MACin Pearlglide-kynä kiinnostaa! Niin ja leffa oli myös hyvä, tykkäsin!

  VastaaPoista
 13. Kiitos, hyvä että sai selvää. :) Meikkejä ostan sekä kaupoista että netistä. Suurimman osan MACeista Helsingin keskustan Stockmannilta. Pearlglidet olivat osa viime vuoden joulukokoelmaa, en tiedä onko niitä myynnissä pysyvästi.

  Netistä olen ostanut mm. Cherry Culturesta, Coastal Scentsilta, Fyrinnaelta, HQHairilta, FeelUniquelta, LookFantasticilta, E.L.F.ilta, Pure Luxelta, Meow Cosmeticsilta ja Strawberrynetistä. Kaikkiin löytyvät linkit sivupalkista ->. Kaupasta ostan perusmeikkejä, mm. IsaDora, Wet'n'Wild, satunnaisilla Helsingin reissuilla myös sitä MACia ja Inglotia.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>