torstai 10. maaliskuuta 2011

Cher

Christinan vaikuttavien esiintymismeikkien lisäksi Burleskissa ihastuttivat Cherin kimaltavat smoky eyet, jotka säihkyivät tummanruskean, luumun ja viininpunaisen sävyissä. Naisen kasvoja olisi unelma meikata, silmäluomilla on tilaa vaikka kuinka ja suukin on todella kaunis. Hän on itse muistaakseni joskus sanonut haluavansa näyttää piirroshahmolta, eikä tämänhetkinen ilme enää mielestäni ole kamalan kaukana tavoitteesta. :) Olen joka tapauksessa aina pitänyt Cheriä ihastuttavana, ja lukemattomissa kauneusleikkauksissaankin hän on jotakuinkin pysynyt kohtuuden rajoissa.Oma meikkini ei ole suora kopio mistään elokuvassa nähdystä lookista, vaan ennemminkin Cherin meikeistä inspiroitunut. Käytin yläluomella Fyrinnaen ruosteenpunaista Dark Magikia, jonka sinistä kimallusta korostin liimaamalla päälle vielä Pure Luxen sinistä Flashcube-glitteriä (sävy Magic, kuinka sattuikin). Silmän sisänurkassa on Fyrinnaen helmiäisvalkoinen Pure Sugar, häivytyksessä ja kulmaluulla käytin saman merkin sinisenä hehkuvaa läpikuultavaa Winter, Againia.Alaluomella luomivärin alla on rajauksena Milanin ruskea Liquif Eye -kynä, silmän sisäpuolella taas MACin tummansininen Pearlglide-kynä (sävy Petrol Blue). Ripset ovat Red Cherryn pari numero 99. Itse tykkäsin tästä meikistä todella paljon; tummansininen ja ruosteenpunainen sopivat miltei vastaväreinä yllättävän hyvin yhteen. Lisäksi meikki oli mielestäni hengeltään hyvin samantyylinen esikuviensa kanssa.

* * *

This is the third look in my Burlesque "series". It's inspired by the glittery smoky eyes that Cher so beautifully wears in the movie.

15 kommenttia:

 1. Aivan ihana meikki! Todella kauniit värit :)

  VastaaPoista
 2. Aivan upea! Värit sopii jännästi yhteen! :)

  VastaaPoista
 3. Oi että ihana meikki! Pakko sanoo et noi sun silmät on aivan ihanat! Tuntuu et jokainen meikki näyttää niin törkeen hyvältä, mut sit jos itelleni kokeilisin nii olis ihan erinäköinen lopputulos!

  VastaaPoista
 4. Tosi upea meikki!

  Cherillä on kyllä hyvä kasvojen luusto pohjana, vanhemmiten se tulee aina enemmän esiin (siis kaikilla).

  VastaaPoista
 5. Kiitän kaikkia tykkäilystä. :)

  VastaaPoista
 6. Sä taisit joskus kysellä Urban Decayn Naked-paletin perään. Nyt sitä näyttäisi olevan HQhairissa. :)

  VastaaPoista
 7. Juu, niin kyselin. Huomasin saman Sannin blogista ja tilasin jo omani. :) Kiitos vinkistä joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 8. tosi ihana silmämeikki :o !

  VastaaPoista
 9. Hei, aivan ihana silmämeikki! Mistä olet kyseiset meikit ostanut/onko mitään nettikauppaa mistä voisi tilata? Aivan pakko itsekin koittaa kyseistä meikkiä. Pidän erityisesti ruosteenpunaisen ja sinisen yhdistämisestä. Toimii täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos, tykkäsin tästä kovasti itsekin. :) Punainen luomiväri on Fyrinnaelta (www.fyrinnae.com), mutta sitä ei valitettavasti ole enää valikoimissa. Jotain vastaavaa voisi löytyä esimerkiksi Inglotilta (www.inglot.fi) tai Pure Luxelta (www.pureluxecosmetics.com), josta olen tilannut tuon sinisen glitterin. Esimerkiksi sävy nimeltä Russet voisi olla aika lähellä. Sininen rajauskynä on MACilta, mutta sekin oli limited edition. :(

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>