keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Mustan joutsenen musta hevonen

Minäkin kävin viimein katsomassa Black Swanin. Oli huippuhyvä, mutta ei onneksi niin pelottava kuin mitä traileri antaa ymmärtää. Blogeissa ja youtubessa on pyörinyt lukemattomia Natalie Portmanin mustan joutsenen ulkoasusta inspiroituneita meikkejä, mutta oman muusani löysin toisaalta. Mila Kunis on nimittäin harvinaisen kuuma pimu!
Ihastuin Milan elokuvassa nähtyyn arkiset-sumusilmät-eyelinerilla -tyyliin ja googletellessani törmäsin saman meikin juhlavampaan versioon täällä. Tein lauantaina oman variaationi yllä olevasta silmämeikistä, ja kuvasinpa tutorialinkin.
Käytin meikissä viime syksynä Hulluilta Päiviltä ostettua, mutta vähän unohduksiin jäänyttä IsaDoran palettia (35 Pearls), jonka helmenharmaat ja harmaanruskeat sävyt ovat sekä ihania että monikäyttöisiä. Näyttävät paletissa ehkä vähän tavanomaisilta, mutta saavat silmäni hehkumaan! Paletista tuli oitis yksi lemppareistani.
Mennään tutorialin kanssa nyt tavallisesta poiketen yksi kuva kerrallaan. Aloitin piirtämällä ohuehkot rajaukset ylä- ja alaluomelle MACin mustalla Pearlglide -kynällä (sävyn nimi osuvasti Black Swan). Pehmensin rajauksia siveltimellä, sotkemisen voi toki hoitaa sorminkin. Oma kynäni jämähtää paikoilleen suhteellisen nopeasti, joten pehmentämisen kanssa kannattaa toimia reippaasti.
Seuraavaksi levitin sekä ylä- että alaluomelle vaaleanharmaata sävyä paletin vasemmasta alanurkasta. Laiton väriä tarkoituksella myös rajausten päälle. Rajaukset pehmenevät, mutta jäävät silti näkyviin vaalean värin alta.
Silmän sisänurkkaan levitin pienellä siveltimellä valkoista paletin vasemmasta yläreunasta. Milan meikissä vaaleaa luomiväriä on myös alaluomella, joten tein perässä.
Kuivasin alaluomen silmän sisäpuolisen reunan (you know, se kajalin paikka) ja rajasin samalla mustalla kynällä ylhäältä ja alhaalta. Suhersin kynällä myös vähän alaluomelle, ettei kajalin rajasta tulisi liian terävä.
Lisäsin mustaa ripsiväriä ja meikki oli valmis!
Paitsi että katsoin vielä peiliin ja totesin, että tahdon sittenkin tummaa luomiväriä ulkonurkkaan. Levitin paletin tumminta harmaanruskeaa ylä- ja alaluomelle ja heti tuli parempi olo. :) Huomaa myös, miten kiltisti pysyttelin vain liikkuvan luomen alueella. Yleensä karkaan luomivärineni ylös lähelle kulmaluuta, mutta nyt loistava itsehillintäni auttoi pidättäytymään moisesta.

* * *

I finally went to see Black Swan last week and was instantly inspired by the lovely everyday-smoky-with-eyeliner look on Mila Kunis. This is my take on the upgraded, red carpet version.

8 kommenttia:

 1. Mila Kunis on ihana. Ja tää meikki kans! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitosta kiitos. Mila on aika hottis. :)

  VastaaPoista
 3. Moikka,
  pakko sanoa tuosta paletista että on kyllä ihan yksi mun suosikeista ja hienon meikin sillä teitkin! Tuo oikean alanurkan tumma väri on ihan mahtava kun sitä pistää lämpimän ruskean päälle, luo kivasti tummuutta mutta hiukan lämpimmän sävyisesti.

  Jos sinulla on aikaa/halua, niin olisiko mahdollista että tekisit Kleopatra aiheisen meikin? Ei tarvitsisi olla tutorial välttämättä. Olen naamiaisiin menossa ja ajattelin, että varmaan keksisit siihen sopivan meikin, blogiasi seuraneena kun olen taitosi huomannut :)

  VastaaPoista
 4. Olen aivan samaa mieltä tuosta paletin tummimmasta sävystä, se tuo silmiä mahtavasti esille!

  Kleopatrameikkiä on toivottu aikaisemminkin, mutta en vain ole saanut toteutettua. Voisin ottaa työn alle vaikka ensi viikolla, kun olen vielä lomalla. :)

  VastaaPoista
 5. Piti kehua tätä jo aikoja sitten, aivan ihana!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Tuolla paletilla ei oikein voi epäonnistua. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>