sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kynsilakka-cocktail

Jatkan vielä sinivihreällä linjalla, tällä kertaa kysilakkojen parissa. Viime syksynä kauppoihin tulleet Models Ownin Beetlejuice-lakat herättivät laajalti ihastusta, myös allekirjoittaneessa. Moniulotteiset duochrome-sävyt ovat omia lemppareitani noin yleensäkin, joten olin tuosta kokoelmasta erityisen innoissani. En kuitenkaan raskinut ostaa kuin yhden pullon, kukkaronnyörit kun ovat opiskelujen myötä kovin tiukalla. Hankkimani kauniin yksilön (sävy Pinky Brown) jouduin kaiken kukkuraksi jättämään Suomeen, sillä junamatkailu näytti olleen sille liikaa. :(Olisin halunnut hankkia kokoelmasta myös tummanvihreän Emerald Blackin, mutta huomasin pian, että pääsen lähes vastaavaan lopputulokseen kaapistani jo valmiiksi löytyvillä lakoilla. Lakkasin kaikki kynnet mustalla ja aloin kokeilla erilaisia yhdistelmiä.Aloitin siitä vihreästä. Mustan pohjalakan päälle levitin yhden kerroksen Sinful Colorsin kaunista, tummanvihreää San Franciscoa, joka on yksinään käytettynä hyvin ohutta ja vaatii viitisen kerrosta näyttääkseen samalta kuin pullossa. Mustan pohjan päällä jo yksikin kerros näytti upealta. Testasin samaa myös Kicksin Evening at Chateau Marmontilla (nimettömässä), jolla lopputulos oli vähintään yhtä hieno. Musta tuo väreihin mahtavasti syvyyttä, tykkäsin näistä kynsistä kovasti.No, innostuin siinä määrin, että testiin oli saatava muitakin lakkoja. Näihin kynsiin kokeilin OPIn Significant Other Coloria sekä China Glazen Afterglow'ta. Pulloista ei ihan heti ehkä osaisi päätellä, mitä musta pohja saa aikaan: yhdellä lakkakerroksella näkyviin tulee nimittäin vain kunkin lakan duochrome-heijastus, vaaleanpunaista pohjaväriä ei huomaa ollenkaan. China Glaze näyttää mustan päällä siniseltä, OPI vihreältä. Nämäkin kynnet olivat mielestäni huippuhienot, tosin pimeämpänä vuodenaikana otetut kuvat eivät tee lakkauksille oikeutta.
Emerald Blackia en siis enää kaipaa, mutta kevään uusista Beetlejuice-lakoista on saatava ainakin yksi. Kuvassa vasemmalla oleva Copper Pot näyttää niin upealta, että oksat pois! Promokuva ei tietenkään välttämättä ole yksi yhteen oikean lakan kanssa, mutta jos se on puoleksikaan noin hieno, niin lääh.

Mitkä ovat sinun lemppareitasi Beetlejuiceista? Vai onko koko kokoelma ihan tylsä?

* * *

Like so many others, I too was excited about Models Own's Beetlejuice nail polishes when they came out last year. Unfortunately, the one I got from the collection didn't survive a train trip and had to be left behind. :( However, the collection inspired me too cook up some beetle polishes of my own, painting different colours over black. And I really liked them! I still need Copper Pot from the spring edition, though, it looks like nothing I've seen before.

26 kommenttia:

  1. Copper Pot näyttää kyllä kuolattavan hyvännäköiseltä :)
    Kicksin lakka näyttää kauniilta, tulee mieleen antiikinvihreä pikkaisen... ja lämpöpatteri jonka jouduin joskus maalaamaan tuon väriseksi mitä lakka, ilman tuota hohtoa kylläkin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Copper Pot näyttää kyllä ihanalta, olisi kiva nähdä se livenäkin. Täältä en ole osannut noita Models Ownin lakkoja bongata, seuraavaa Seppälä-käyntiä odotellessa... Kicksin lakka on myös tosi nätti, omia lemppareitani. Se toimii loistavasti ihan yksinäänkin, mutta on tosi hieno myös mustalla pohjalla.

      Poista
  2. minusta ne kaikki näytti kuvissa paremmalta, menin ihan noiden takia silloin seppälään kun ne tuli, mutta en ostanut yhtäkään sävyä, ei ne livenä enää sykähdyttäneet samalla tavalla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama homma, ne mainoskuvien lakat olivat jotain aivan mieletöntä! Mutta en sitten ostanut kuin yhden, olivat oikeasti paljon laimeampia.

      Poista
  3. Oho, onpas jänniä lopputuloksia. Minulla on tuo China Glacen Afterglow ja en oikein tykkää siitä, se on jotenkin niin ristiriitaisen värinen eikä minusta sovi minulle ollenkaan. Pitääkin kokeilla sitä joidenkin tummien lakkojen kanssa.

    Minulla on muutama Beetlejuice ja sorruin tilaamaan nuo uudet ihanuudet, en vain voinut vastustaa. Ei olisi pitänyt mutta kun ne on vaan niin ihanan näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään Afterglowsta kovasti ihan sellaisenaankin, haluaisin myös sen toisen samantyylisen, mikä China Glazella on (en nyt muista nimeä). Tummalla pohjalla näyttää sellaiselta safiirinsiniseltä, ihan huippunätti!

      Poista
  4. Mä olisin halunnut Pinky Brownin, mutta jäin ilman ja päädyin ottamaan Purple Bluen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olisin halunnut käyttää tuota Pinky Brownia, mutta se otti ja hajosi ennen kuin ehdin sillä edes kunnolla lakata. :(

      Poista
  5. Aika helposti lakkoja vois siis yhdistellä haalimatta aina uusia :) Ite himoitsin tuota BeetleJuicea niin paljon, että hommasin ne kaikki. tai siis ostatin siskollani, kun eihän täältä niitä saanut. Jos oisin kaupassa katsellut, en ois varmaan kaikkia ostanut edes.

    Noista uusista tuo sinisävyinen himottaa ihan hulluna! Ja tuo kuparikin varmaan ois aika ihana, riippuu vähän, miltä se sitten näyttää lakkana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sininen lakka on kyllä tosi veikeän näköinen, saatan ehkä joutua ostamaan senkin, jos näyttää oikeasti noin kivalta. :) Olemassa olevien kynsilakkojen uusia yhdistelytapoja pitäisi tutkia enemmänkin, ei tiedä mitä kaikkea sieltä löytyisi...

      Poista
  6. En ole ikinä tullut ajatelleeksi, että kynsiin voisi vetää mustan pohjan ja sitten päälle jotain muuta. Ihan mahtavaa!

    Ja tuo Copper Pot näyttää t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-l-t-ä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään ollut sitä ajatellut, ennen kuin kokeilin yhdistää mustaan tuota tummanvihreää. Pitäisi testata muillakin lakoilla, ainakin nämä neljä näyttivät sen verran kivoilta. :)

      Poista
  7. Nää lakat on niin Nekkua :)

    Tykkäisit varmasti myös Inglotin hiutalelakoista. Minusta on outoa, ettei Inglotilla ole jalansijaa Ruotsissa. Inglot on konseptiltaan MUS:n kaltainen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nämä ovat kyllä kovasti näköisiäni. :) Minulla on yksi Inglotin hilelakka, sellainen sininen. Muutkin näyttivät näteiltä, kun niitä viimeksi hypistelin, mutta en tullut hankkineeksi useampaa. Huhu muuten kertoo, että Inglotia saisi jo Göteborgista jostain pikkuliikkeestä, mutta merkin omista putiikeista ei vielä ole mitään tietoa. Kysyntää varmasti olisi, on kumma etteivät ole saaneet vielä mitään aikaiseksi.

      Poista
  8. Vink vink! Huudapa tämä pois -> http://www.huuto.net/kohteet/models-own-beetle-juice-kynsilakka-pinky-brown-14-ml/213199037

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asokselta löytyy muuten myös trio!

      http://www.asos.com/Models-Own/Models-Own-Beetle-Juice-Trio-SAVE-20/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1875166&cid=5607&Rf900=2218&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Peacock

      Poista
  9. Mitä helvettiä? :D Yritätkö sie selittää, että tuo sininen lakka syntyi laittamalla tuota selvästi vaaleanpunaiselta näyttävää lakkaa mustan päälle? Hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa. What a wonder full world. jne. :D

    Mä haluaisin ihan hirveen kauheen kamalasti ton sinisen mutta vaaleanpunaista heijastavan lakan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä minä vähän niin kuin yritin selittää. :D Jos vaaleanpunaista lakkaa laittaa yksinään, se näyttää samalta kuin pullossa (ainakin muutaman kerroksen jälkeen), mutta mustan päällä se näyttää siniseltä. On nätti. Omani ostin Head2Toe Beautysta, sitä näyttää vielä olevan tarjolla: http://www.head2toebeauty.com/nail_polishes/npo_china_glaze7.htm

      Poista
    2. Annie, kannattaa käydä kurkkaan tämä:

      http://www.shepaintshernails.com/2012/03/models-own-beetlejuice-indian-ocean.html

      Minä ainakin ehkä vähän petyin noita kuvia katsellessa. Mutta näyttäähän se olevan tosi nätti lakka jonkun toisen päällä käytettynä, minua ainakin himottaisi päästä kokeilemaan sitä sinisen päälle.

      Poista
    3. Jaaha. Noiden kuvien perusteella tuo lakka on tämän vuoden tyhjentynyt ilmapallo. :/
      Jos se tulisi Seppälässä vastaan, niin varmaan ostaisin ja katsoisin jos siitä saa kerrostamalla jotain, mutta nyt mun ei tarvi hätäillä, että menetän jotain maailmaa mullistavaa, jos se ei meidän Seppälään asti tule.

      Poista
    4. Scrangiella oli vasta tosi kivat swatchit näistä lakoista: http://www.scrangie.com/2012/03/models-own-beetlejuice-collection-for_30.html. Noissa tuo Indian Oceankin näyttää hyvältä, kolmella kerroksella.

      Poista
  10. Oi, mä innostuin testailemaan kynsikiekollisen täyteen värejä mustalle pohjalle. Osa oli upeita, osa ihan ok. Ne Flormar/KoneHelsinki violetit ja siniset olivat upeita mustan päällä. Muutenhan ne lakat peittävät aika huonosti, mut tohon ne oli aika täydellisii. Kunhan poistan nykyiset lakat, niin isken kyllä kynsiin mustaa plus jotain niistä lakoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuakin himottaisi kokeilla tummalle pohjalle vaikka mitä lakkoja, en malta odottaa, että pääsen taas käsiksi Suomessa majailevaan kynsilakkavarastooni. :)

      Poista
  11. Wow, näyttääpä San Fransisco ihanalta mustan lakan päällä! Olen muistaakseni käyttänyt omaa pulloani vaan kerran juuri tuon huonon peittävyyden takia. En ole tietenkään tajunnut käyttää sitä mustan päällä, kiitos siis vinkistä!

    Tää ei liity nyt mitenkään tähän postauksen aiheeseen, mutta ajattelin tiivistää monen muutaman vanhemman postauksen kommentin tähänkin, koska olen unohtanut kommentoida niihin :P Ensinnäkin kiitos tekemistäsi vuosikymmenmeikkipostauksista, käytin niitä yksinä lähteinä englannin Beauty in the 1900s- teemaisessa lopputyössäni :) Toiseksi ONNEA siitä, että susta tuli WnW:n Beauty Ambassador, ihan mahtavaa! Valitsivat siihen aivan oikean ihmisen mielestäni, odotan innolla tulevia WnW- postauksia. Viimeiseksi vielä myöhäiset onnittelut avioitumisen johdosta!

    Olet aivan upea, jatka ehdottomasti samaan malliin jatkossakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen menettänyt hermoni San Franciscon kanssa useammin kuin kerran, sitä saa aina laittaa niin monta kerrosta. Mustan kanssa toimii tosi kivasti.

      Kiitos kiitoksista ja onnitteluista! Sinäkin vaikutat upealta tyypiltä, toivottavasti tapaamme vielä joskus. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>