sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tähdet ja ohjukset

Minulla on viisi MACin luomiväriä: Cranberry, Forgery, Idol Eyes, Pink Venus ja Stars N' Rockets. Olisi varmasti enemmän, jos olisin meikki-intoiluni alkuaikoina asunut paikkakunnalla, jossa ko. merkkiä myydään. Käytännössä siis ulkomailla, mutta enpä asunut. Tätä nykyä minulla on luomivärejä jo sen verran paljon, ettei uusien ostamisessa ole mitään järkeä eivätkä ne muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta edes suuremmin houkuttele. MACilla on luomiväreissään laaja sävyvalikoima, mutta laatu on valitettavan epätasainen. Lisäksi hintaa yksittäisellä napilla on enemmän kuin haluan maksaa, vaikka osaisinkin poimia joukosta ne kaikkein parhaimmat. Onneksi nykyään värikkäiden luomivärien ystäville on tarjolla myös muita vaihtoehtoja.Viidestä omistamastani luomiväristä kauneimpia on sinertävänä hohtava vaalea punavioletti Stars N' Rockets, jota en ole muistanut käyttää ollenkaan tarpeeksi. Sävy on koostumukseltaan Veluxe Pearl, hohtava ja kauniisti levittyvä. Ilman pohjustusta se tosin jää melko läpikuultavaksi, pigmentti ei ole kovin intensiivinen. Hieman tahmeamman pohjustuksen päällä kaunis väri tulee esiin ihan eri tavalla.

Kuvien meikissä Stars N' Rocketsia on liikkuvalla luomella, sen kaverina käytin vaaleanpunaista sekä punertavaa violettia Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletista (sävyt 18 ja 85) ja mattaista mustaa (63) sekä luonnonvalkoista (351) Inglotilta. Vaaleanpunaista ja valkoista sävyä on kulmaluulla ja silmän sisänurkassa tuomassa valoa, violetti ja musta tummentavat ulkonurkkaa ja luomivakoa. Suurpiirteisesti sinne tänne tupsittu glitter on Make Up Storelta, sävyn nimi on Nova. Ripset ovat Red Cherryn pari numero 99, lähestulkoon ainoat, jotka ovat jäljellä tästä tilauksesta.

Meikistä tuli mielestäni todella kaunis, vaikka itse sanonkin. Harmittaa, etten ollut muistanut käyttää tätä luomivärikaunokaista enemmän, mutta lupaan korjata asian tulevaisuudessa. Onko sinun luomiväriesi joukossa unohdettuja helmiä?

* * *

Out of the five MAC eye shadows I own, the light pinky purple Stars N' Rockets may be the prettiest. Still, I somehow haven't used it that much. I'm planning to change my habits a bit, though, since I really like the way it looks. Here I combined it with light pink, a darker purple, black and white (SNR on the lid).

38 kommenttia:

  1. Meikki on kyllä ihanan kaunis, tulee mieleen Tähtisumua. :) Myös sekin että violetin ja siniset sävyt ovat lemppareitani niin sekin kyllä jo vaikuttaa meikin kauneuteen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Minulla on Tähtisumua vielä lukematta, elokuvan olen tosin nähnyt. Tykkään itsekin violetista silmämeikeissä, mutta viime aikoina (jos nyt ei sitä edellistä tutorialia lasketa :D) ei ole oikein tullut käytettyä.

      Poista
  2. Ooh upeita, ihan violetti fanin sydän hypähti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos! S&R on tosi nätti, mutta tykkään melkein enemmän käyttämästäni Coastal Scentsin sävystä. Se on täydellinen metallinhohtoinen punavioletti. <3

      Poista
  3. Kauniit sävyt ! Itse kuljen hillityllä silmämeikillä, mutta ihailen suuresti taitavien meikkaajien kätten jälkiä. Parhaimmillaan ne ovat kuin taidetta :D Siksipä mielelläni luen blogiasi ja katson kauniita kuvia.

    Itselläni on myös muutamia MAC:n yksittäisiä nappeja, vähän kalliitahan ne ovat ja nyt oli näemmä hinta noussut eurolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä minunkin silmämeikkini on varsin hillitty (ainakin omilla standardeillani), väreillä leikkiminen jää valitettavan usein tänne blogin puolelle. Mutta kivaa se on! :)

      Poista
  4. Todella kaunis! Värit sopii hienosti sun silmien väriin :)

    VastaaPoista
  5. Sulta on kysytty tätä varmaan miljoona kertaa ennenkin, mutta millä kameralla (+ objektiivilla) otat meikkikuvasi? Nämä ovat niin uskomattoman korkealaatuisia, aina! Voisin olettaa, että sulla on joku järkkäri + makro-objektiivi..? Onko sulla hyvän kameran lisäksi jotain kikkoja, miten saat kuvista noin laadukkaat? T: Kateellinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä nimimerkki Kateellinen,
      Ei itse asiassa ole kysytty kuin kaksi tai kolme kertaa. :) Kamera on ihan peruspokkari, Canonin Ixus 90 IS. Otan kuvat makroasetuksilla luonnonvalossa ja säädän jälkeenpäin Photoshopissa. Käytän kuvatessa aina apuna peiliä, jonka kautta tarkistan mitä kameran näytöllä näkyy. Kääntyvänäyttöinen kamera olisi tässä suhteessa tosi kätevä. Kuvien muokkaamisesta olen kirjoittanut blogiin kerran (linkki sivupalkin "vinkkejä"-kohdassa), mutta ajatuksissa on ollut tehdä aiheesta uusi postaus, kun käyttämäni työkalut ovat sittemmin vähän muuttuneet.

      Poista
    2. Oho, ei uskoisi että on pokkarilla otettu! Vau! Mulla on sama tekniikka kuvien ottamisessa, peili aina apuna, silti se tuntuu jotenkin hankalalta... Kunnon järkkäri olisi kyllä kiva, ehkä sitten kesällä kun kesätöistä jää vähän enemmän käteen kuin opintotuesta. ;)

      Poista
  6. Upea meikki! Todella kauniit sävyt. Itse olen yrittänyt metsästää täydellistä violettia, mutta aina on käynyt niin, että sävy on ollut pikkuisen väärä, luomivärin koostumus huono tms. Sinun violettisi näyttää täydelliseltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etsiessä on minullekin kertynyt varastoihin myös niitä vähemmän sopivia. :) Toivottavasti metsästyksesi tuottaa vielä tulosta.

      Poista
  7. Näyttää niin hyvältä sun silmien värin kanssa toi violetti! Tästä meikistä tulee kyllä mieleen joku My Little Pony, hyvällä tavalla. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. My Little Pony -vertaukset voi ottaa vastaan ainoastaan positiivisena palautteena. :) Kiitos!

      Poista
  8. Hei!
    Olen itse vasta vähän aikaa sitten hurahtanut kosmetiikaan ja meikkeihin. Ostin alussa itselleni muutaman perussävyn MAC:ltä. Myöhemmin ostaessanisävyjä lisää huomasin valitettavasti saman: laatu ei ole yhtä hyvä kaikissa väreissä, joissain jopa surkea. Onko sinulla jotain vinkkiä, miten sellaiset "rakeiset" tai "hippuiset" värit saisi pysymään paremmin? Minulla on muutenkin se ongelma, että en ole vielä kohdannut sarjaa, jolla olisi todella hyviä luomivärejä...Millaisia Inglotin luomivärit ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakeisiin, glitterisiin tai muuten vain hippuisiin luomiväreihin auttaa parhaiten tahmea pohjustus. Käytän itse alla Make Up Storen monitoimituotetta High Tech Lighteria, joka on ihan ässä. Jokin voidemainen luomiväri tai vaikka ohuelti taputeltu huulikiiltokin voisi toimia hyvin. Jos silmäluomesi ovat rasvoittuvat, tahmean pohjan alle kannattaa laittaa vielä jokin varsinainen, "oikea" pohjustustuote, esimerkiksi Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion.

      Todella hyviä luomivärejä on nimenomaan Inglotilla, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Pesee hinta-laatusuhteellaan MACin mennen tullen (luomiväriä on yhdessä napissa myös määrällisesti huomattavasti enemmän). Kaikki jä sävyt ovat hyviä ja tasalaatuisia, mutta erityisesti matta- ja pearl-koostumukset ovat suosikkejani. Inglotin lisäksi lemppareitani ovat Urban Decay ja Fyrinnae (www.fyrinnae.com).

      Poista
  9. Voi että, oot kuin joku ajatustenlukija! Sain parisen viikkoa sitten jostain meikkiblogin meikistä kauheen pakkomielteen tähän Stars'N'Rocketsiin ja nyt se näkyy täälläkin kuin kutsusta! :)

    En vaan tiedä, onko se ollut joku kausisävy tms..? Kaverini kävi sitä mulle Turun MAC-tiskiltä kysymässä eikä sitä kuulemma ollut vaikka etsittiin kissojen ja koirien kanssa. Tutkailin nettiä ja pistin sitten tilaukseen Urban Decayn "Fishnet"-sävyn, jonka pitäis olla ihan dupe tuon MACin kanssa (mutta parempipigmenttinen).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ainakin olen ajatellut S&R:in kuuluvan perusvalikoimaan, omaani en ainakaan ostanut minkään erityisen kokoelman yhteydessä. Jos olet tyytyväinen Fishnetiin, voit varmaan unohtaa tämän. UD:n laatu kun vain on niin paljon parempi. :)

      Poista
    2. Niin mäkin ajattelin, että se olisi ihan perusvalikoimaa. No, ei sillä enää väliä - uskon olevani Fishnetiin hyvinkin tyytyväinen (kun postimies sen vaan ensin toisi!!) enkä sitten tota MACia enää tarvikaan :)

      Poista
  10. Voi luoja miten kaunis meikki tässä! Haluan osata tällaisia kanssa :> Sait muuten haasteen miulta, bblingblingbarbie.blogspot.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja paljon kiitoksia haasteestakin. :) Olen jo muutaman tuollaisen seitsemän asiaa -jutun kirjoittanutkin, katsotaan, jos keksisin kerrottavaa vielä yhteen... ;)

      Poista
  11. Upeat värit, ihan täydellinen meikki!! Mulla on itellä menossa joku "violettivaihe" ja posti toi tänään uusia Ingloteja, muttei taida tulla mitään tuon veroista :/ Dääääm!

    VastaaPoista
  12. olis ollu tosi kiva, jos oisit kuvannu miten teit tän... niin ihana meikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin tutorialeista ja niiden tekemisestä kovasti, mutta aina (usein) ei valitettavasti ole aikaa. :( Monet meikkini syntyvät kuitenkin peruskaavalla: valittu väri (tässä S&R) koko liikkuvalle luomelle, sisänurkkaan vaaleampaa (vaal.pun. ja valk.), ulkonurkkaan ja luomivakoon tummempaa (violetti ja musta), joita sitten voi häivytellä kohti kulmaluuta edellä mainittujen vaaleiden sävyjen avulla. Selostus ei tietenkään ole kuvien väärti, mutta antaa toivottavasti edes jotain osviittaa. :)

      Poista
  13. Superkaunis meikki, kuten aina sun toteuttamana :) Voisitko joskus postata meikkimokiasi, niin en tuntisi itseäni niin tumpeloksi? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha. :D Tottakai voin, erittäin hyvä juttuidea! Mokia sattuu edelleen harva se päivä, olen esimerkiksi vasta viime aikoina päässyt vähän hajulle siitä, mikä on sopiva määrä pakkelia arkipäivään. Erityisesti meikkipohjan suhteen. :)

      Poista
  14. No voi lääh mikä meikki! S&R on kyllä ihana, laitan melkein aina sen alle mustaa että saan sinisen esiin.

    Mulla on montakin helmeä joita voisi käyttää, yksi päivä tuli mieleen että voisi piiiitkiästä aikaa meikata jollain Lancomen paleteistani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta pohjustus kuulostaa hyvältä idealta, kiitos vinkistä! Minun pitänyt jo kauan tehdä postaus kauneimmista omistamistani luomivärisävyistä, mutta se on jäänyt, kun en ole osannut valita...

      Poista
  15. oiii! Tosi ihana meikki ja värit! Mutta kaikkein parhaitem meikin näkee jos on kuva koko kasvoista, koska on tosi vaikea hahmottaa. Mutta muuten sulla on kiva blogi ja ihania meikkeja! oot tosi taitava!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä tuosta hahmotusjutusta. Yleensä nämä meikkikokeiluni vain tuppaavat olemaan tällaisia yhden silmän harjoituksia. ;) Kiitos kehuista. :)

      Poista
  16. No whattaaa??! Ihan MIELETÖN meikki! Avasin tämän tekstin ja olin ihan että o_O :D

    VastaaPoista
  17. Aivan mahtava, kokeilen joskus (jos osaan) :"D

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>