torstai 8. maaliskuuta 2012

Tuubityttöjä

Vietän parasta aikaa itse itselleni määräämää talvilomaa, joka tosin on suurimmaksi osaksi kulunut kaikenlaisia jänniä asioita järjestellessä. Aikaa on toki riittänyt myös netissä lorvimiseen, mistä innostuneena päätin taas esitellä muutaman viihdyttäväksi havaitsemani youtube-kanavan. Nykyään kiinnostun eniten brittityttöjen kauneusvideoista, uusia jenkkisuosikkeja on vaikeampi löytää. Ehkä se on se aksentti, nämäkin pimut vaikuttavat kaikki valtavan herttaisilta.


Englannin Wiltshiressa asuva, pian 22-vuotias Zoe on varmasti tullut monille tutuksi huippusuositun Zoella-bloginsa myötä. Youtubessa jutellaan lähinnä meikki- ja vaateostoksista, mutta välillä muistakin aiheista. Blogin kautta saamani aavistuksen nirppanokkainen ensivaikutelma osoittautui videoiden myötä totaalisen vääräksi, neiti on mitä sympaattisin. Tuota englantilaisten nuorten naisten hiusmuotia, aivan pään toiselta laidalta alkavaa sivujakausta, en tosin ole koskaan täysin ymmärtänyt.


Toinen blogisuuruus, Fleur de Force, oli jostain ihmeellisestä syystä jäänyt minulta täysin huomaamatta, kunnes törmäsin häneen Tanya Burrin kanavalla. Olen erittäin mielissäni, että törmäsin. Superkaunis tyttö ja todella miellyttävä ääni. Sai tällä videollaan aikaan valtavan NARS-kuumeen, ainakin minussa. Omistan merkin poskipunia, mutta muut tuotteet ovat vielä tyystin kokeilematta.


Yorkshiren tyttö Sara Walker hurmasi minut ensi katselulta. Ihana pohjoisenglantilainen aksentti, valtavan kauniit, persoonalliset (inhottava sana, mutta en keksinyt tähän parempaakaan) kasvonpiirteet ja bonuksena vielä söpö koira. :) Sara voisi puhua vaikka kampiakseleista ja jaksaisin silti kuunnella häntä tuntitolkulla. Olen lisäksi aivan hurmioitunut tällä videolla taiteillusta meikistä, tuollaista on pakko kokeilla joskus itsekin!


Ugly Face of Beauty -kanavan Gracie on valloittava! Mahtavan suorapuheinen ja räväkkä, tätä nykyä myös upealla punaisella hiuspehkolla kruunattu kaunotar. Viime vuoden ei-niin-kivoista tuotteista kertovalle videolle nauroin ääneen, vaikka se ei ollutkaan vitsiksi tarkoitettu. Tämän takia liityin tilaajaksi. :D

* * *

Had to post a couple of youtube favourites, again. Some of these girls you probably know, all of them are adorable.

16 kommenttia:

  1. Mulla iski ripsikateus tuolle Saralle!! Omat ripset on lähes olemattomat ja on ihan epäreilua, että jollakin on tuollaset ripset :) Tytön aksenttikin oli aika kotoista kuunneltavaa kun on ollut itse vaihdossa Yorkshiren alueella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin poden kroonista ripsikateutta, kohde vain aina vaihtelee... Tuo Walkerin neiti on muutenkiin ihan liian kaunis ja kaiken lisäksi vielä niin kivan oloinen, ettei katsoja pysty edes tuntemaan katkeruutta.

      Poista
    2. Liityn kadehtioiden vihertävään joukkoon. :D Voi luoja miten kadehdin pitkäripsisiä! Ihan joka päivä saan tuijottaa tyttäreni mustia, pitkiä ripsiä. MURRRR! Ei varmaan tarvitse kertoa, että ei ole minulta perityt. :D Tyttäreni onneksi ei perinnyt minun ripsiä.


      Ihan btw sinulle Nekku... On jotenkin tosi kivaa ja ihanaa, kun sinä bloggaajana esittelet youtubettajia ja muutenkin linkkailet ja kerrot toisista bloggaajista. :) Osoitat ainakin, että et koe toisten olemassa oloa olevan sinulta pois, vaan päinvastoin. ;) Ihanan terve itsetunto ja toisia huomioon ottava meininki sinulla. :)

      Oli muuten varmaan yksi oudoimmista kehuista, mitä olet saanut. :D Mä vain halusin sanoa, mitä sinusta ajattelen. :)

      Poista
    3. Kiitos, Minna! Yritän parhaani mukaan olla rakentamatta itsetuntoani tämän nettiminäni ympärille. ;D Linkitän ja kehun mielelläni muita bloggajia tai videoiden tekijöitä, jos he tuottavat sellaista sisältöä, jonka seuraamisesta itse nautin. Se ei tosiaankaan ole keneltäkään pois, päin vastoin! Juuri eilen lisäsin sivupalkin listaan bloggaajia, joita olen alkanut seuraamaan tässä hiljattain. En tosin meinaa enää pysyä perillä kaikista uusista tulokkaista, kauneusblogien joukko kasvaa huimaa vauhtia. :O

      Poista
  2. Täältähän löytyi taas monta uutta Juutuubi katseltavaa :) Fleur olikin mulle jo entuudestaan tuttu (mä tosin en vieläkään ole päättänyt onko se musta ärsyttävä vai ei..), mutta muut oli uusia tuttavuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta Fleur ei ole ärsyttävä. Paitsi ehkä siksi kun on niin rikas ja kaunis. :D

      Poista
    2. Niin, mitäs me rumat ja köyhät ;) Mut eiks rakkaus oo rikkautta tärkeenpää? (Sillä tosin taitaa olla sitäkin..)

      Poista
  3. Nekku, tunnetkon sen saksalaisen identtisen kaksosparin joka youtubettaa maanisesti MAC- ja NARS-tuotteista? Ne ovat hillittömiä! (Kulkevat nimellä Babycake390) Mun suosikkini on video jossa ne listaavat jokaikisen NARS-poskipunansa. Myös niiden unboxing / haul -videot ovat... no...

    Pistäydyin eilen sattumalta MACin puodissa. Siellä oli noin 30 ihmistä erittäin ahtaassa tilassa, ja tosi moni niistä oli Babycake-lookalikeja. Siellä näkyi tosi paljon villisti sudittuja luomivärejä, jotka eivät välttämättä kauheasti imarrelleet kantajaansa. Mä nostan hattua sun fantasiasilmämeikeille, todella osaat ne, mutta monelta tavalliselta tallaajilta pitäisi oikeasti kieltää kaikkien muiden paitsi nudepalettien ostaminen. Ympäristönsuojelun nimissä...

    VastaaPoista
  4. Enpä ollut heistä aiemmin kuullutkaan, kiitos vinkistä. ;) Oma arkilookini oli vielä pari vuotta sitten suhteellisen värikäs ja tavan tallaajaan verrattuna melko räväkkä, mutta olen sittemmin laimentunut. Villit väriöverit sopivat toki meikkitapahtumiin ja blogeihin, mutta enää en osaisi käyttää shokkipinkkiä luomiväriä arkisin. Taitavasti tehtyjä silmämeikkejä on kiva katsella, jos ne sopivat kantajalleen, mutta erikoisuudentavoittelua ei aina jaksa.

    VastaaPoista
  5. Näitä katsellessahan kuluu aika yllättävän nopeasti, opiskelu ja siivoaminen jää nopeasti unholaan. Mulle nämä Youtuben kauneuskanavat ovat ihan uusi maailma, sinne kun humpsahtaa, sieltä tuskin pääsee kokonaan pois - eikä varmasti tarvitsekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Humpsahtaminen käy hyvin helposti, kehoitan varovaisuuteen. ;)

      Poista
  6. Off the topic: voisitko tehdä postausta MUS:in High Tech Lighteristä? Jos siitä riittää niin paljoa asiaa :P Ko. tuotteesta / sun silmämeikinpohj. taidetaan kysellä aika usein (ainaki mitä kommenteista oon katsellut).. :)

    Kauanko sulla kestää yksi sellainen purkki? Ikuisuuden vai meneekö jopa useampi vuodessa? Käytätkö sitä vain silmämeikinpohjustuksena vai jotenkin muutenkin? Vinkkejä, esittelyä, mielipiteitä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin, tottakai! Hyvä idea. Käytän sitä pääosin vain silmämeikin pohjustukseen ja purkki kestää ikuisuuden. En ole vielä saanut yhtään loppumaan.

      Poista
  7. Mä testasin tota autumn lookkia! Se on aivan ihana :). Ootko testaillut jo itelles?
    http://pretty-boudoir.blogspot.com/2012/03/kuparitaivas-copper-sky.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulin juuri blogistasi, sinun versiosi oli tosi nätti. :) Katsoin videonkin uudestaan, nyt tekee kamalasti mieli meikata noilla väreillä. Sain vielä aika äskettäin uusia luomivärejä, jotka sopisivat tuohon täydellisesti! Eli ehkäpä kokeilen pian.

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>