perjantai 6. huhtikuuta 2012

Nörtiltä toiselle (Makeup Geek)

Moni varmasti tietää omaa Makeup Geek -imperiumiaan pyörittävän Marlenan? Youtube-videoilla aloittanut nainen ylläpitää tätä nykyä laajaa, yhteisöllistä nettisivustoa ja on hiljattain lanseerannut myös meikkisarjan. Sen ensimmäisiä tulokkaita ovat luomivärit, jotka ovat saaneet huimasti kehuja videoilla ja blogeissa, joita seuraan. Luonnollisesti nämä laadukkaiksi ja pigmenttisiksi kehutut sävyt kiinnostivat minuakin, mutta päätin järkevästi unohtaa ne ennen kuin innostuisin liikaa. Piti taas pysähtyä pohtimaan, kuinka monta luomiväriä yksi ihminen voi omistaa ennen kuin hamstraaminen muuttuu mielenvikaisuudeksi. :DMutta kuinkas sitten kävikään. Makeup Geekille aktiivisesti sisältöä tuottava (ja valtavan lahjakas) Jangsara linkkasi facebookissa kilpailuun, jossa oli palkintona näitä uusia luomivärejä. Koska kilpailu ei vaatinut suurta vaivannäköä - vain linkin jollekin sivulle, jossa tekemiäni meikkejä oli nähtävillä (linkitin Makeup Bee -profiilini), osallistuin, ja pärjäsin! Palkinnoksi luvattiin kahdeksan vapaavalintaista sävyä luomivärivalikoimasta, mistä olin tietysti hillittömän innoissani. :)Eikä siinä kaikki. Sävyvalintojani tiedustellessaan MUG:in asiakaspalveluhenkilö kyseli, haluaisinko antaa palautetta nettisivujen Idea Gallerysta, jolloin saisin vaivanpalkakseni vielä pari luomiväriä lisää. Tässä tapauksessa "pari" tarkoitti kuutta, eli sain yhteensä neljätoista luomiväriä! Asiakaspalvelua on vielä erikseen kiitettävä siitä, kuinka he nopeasti ja mukisematta maksoivat PayPal-tililleni suuremmasta luomivärilähetyksestä aiheutuneet tullimaksut, jotka tulivat molemmille osapuolille yllätyksenä. Ruotsin tulliviranomaiset kun katsoivat tarpeelliseksi periä noin 48 dollarin arvoisen LAHJAN saajalta 25 dollaria. :D

Ja sitten itse asiaan. Toivottavasti luomiväriswatchit eivät kyllästytä, tänään niitä nimittäin tulee taas oikein olan takaa. Mietin pitkään ja hartaasti, millaisia värejä haluaisin kokeilla - valikoimassa on kaikkea kauniista mattasävyistä kimmeltäviin ja helmiäisiin, maanläheisistä sävyistä todella värikkäisiin. Värikkäimmät jätin suosiolla pois laskuista, niitä minulla on tarpeeksi jo ennestään. Tovin harkittuani päätin skipata myös mattaiset luomivärit, sillä niitä haluan hankkia muutaman lisää Inglotilta. Päädyin valitsemaan värejä, jotka katsoin käytännöllisiksi, monikäyttöisiksi, mutta silti jollakin tapaa mielenkiintoisiksi. Ensimmäisessä kahdeksan satsissa pitäydyin melko maanläheisissä sävyissä, seuraavien kuuden joukkoon mahtui pari vähän värikkäämpää. Alla sävyt eivät ole tilausjärjestyksessä, jaoin ne vain kahteen ryhmään.
  • Goddess on himmeän metallinhohtoinen, punertava kuparin sävy. Halusin tämän, sillä kuparisia luomivärejä minulla ei oikeasti ole (ainakaan useita :) ). Miltei ruosteenvärisenä tämä myös korostaa hienosti sinisiä silmiä.
  • Bleached Blonde on viljanvärinen vaalea kulta. Ei erityisen lämmin tai kylmä vaan jotain siltä väliltä. Ehkä aavistuksen likainen, mutta hyvällä tavalla. Hohtaa kauniisti.
  • Pretentious on omia suosikkejani. Todella moniulotteinen, pohjasävyltään viileä pronssinen ruskea, jossa on kultaista shimmeriä. Metallinen, upea.
  • Homecoming on vaalea, niin ikään viileä ruskea, jossa on kultaista hohtoa. Saattaisin kutsua tätä taupeksikin, mutta enemmän tämä ehkä kallistuu ruskean puolelle. Muistuttaa Urban Decayn Sidecaria, ilman glitteriä.
  • Taupe Notch on nimensä mukaisesti viileä, satiininen harmaanruskea. Näyttää tahmealla pohjalla tummemmalta kuin ilman pohjustusta. Levittyy unelmanpehmeästi. Taupe-fanien ehdoton hankinta!
  • Moondust on toinen suosikeistani, henkeäsalpaavan upea sävy! Lämpimän harmaa, hopean- ja kullanhohtoinen, mielenkiintoinen, ihana. Pari vuotta sitten en vielä olisi uskonut innostuvani neutraaleista sävyistä näin paljon. :)
  • Mercury on metallinen, viileänsävyinen hopea. Luulen, että hukkasin tämän sävyn matkustaessani viime viikolla. :( Menetys ei onneksi ollut valtava, minulla on muitakin hopeaisia luomivärejä, mutta tämäkin oli todella kiva.

  • Sensuous on tumma, luumuinen violetti kultaisella shimmerillä. Näyttää swatch-kuvassa harmaammalta kuin on, väri on oikeasti hyvin samanlainen kuin napissa.
  • Burlesque on taas yksi viininpunainen sävy, johon haksahdin. :D Metallinen ja lämmin, erittäin kaunis.
  • Last Dance on luumuinen, lämmin punaruskea. Näyttää swatcheissa lähes identtiseltä Burlesquen kanssa, mutta ei oikeasti ole sitä. Erittäin lähellä kuitenkin, mutta pohjasävyltään selvästi ruskeampi (vertaa napeista otettuja valokuvia swatchien yläpuolella).
  • Twilight on omalaatuinen ja hyvin kaunis. Vaalea violettiin taittava taupe, voimakkaasti murrettu (voiko näin sanoa?) sävy. Usvainen.
  • Ocean Breeze on metallinhohtoinen tummansininen. Viininpunaisten ohella myös nämä ovat värejä, joita ostan uudelleen ja uudelleen. Aiemmista hankkimistani tämän erottaa sinivihreä hohto, joka maustaa sävyä kivasti.
  • Shimmermint on kaunis, kaunis, kaunis kullanhohtoinen mintunvihreä. Ehdoton kevääseen!
  • Cinderella on lämpimän persikkainen vaaleanpunainen. Pehmeästi hohtava, nätti.

Kaikki luomivärit ovat juuri niin hyviä kuin odotinkin, tässä suhteessa joukossa ei ollut yhtään poikkeusta. Levittyvät samettisen pehmeästi ja ovat väreiltään intensiivisiä. Omani tulivat irtonappeina pahvisissa taskuissa, mutta luomivärejä myydään myös muovisissa pakkauksissa. Todennäköisesti hankin näille vielä Z-paletin, jotta säilyttäminen (ja käyttö) helpottuu. Samankokoisina napit sopivat hyvin myös MACin magneettipaletteihin, jos satut sellaisen omistamaan.

Oletko kokeillut Makeup Geek -luomivärejä? Mitkä sävyistä (omistamistasi tai ylläolevista) ovat suosikkejasi?

* * *

By a stroke of luck, I scored myself fourteen (14!!) Makeup Geek eyeshadows from their facebook contest. They're fabulous! Extremely smooth, very pigmented, beautiful shades. The customer service is also amazing, I can warmly recommend this company if you're looking for quality eyeshadows.

15 kommenttia:

  1. Mulle ei sais esitellä tällasia! Oon jo noita luomivärejä katsellut, mutta ei sais nyt ostaa oikein mitään ja on niin paljo ostoslistaa muutenkin. Ihanan näköisiä värejä ja sun swatchit on aina ihan mielettömän hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo sävyt ovat kyllä tosi nättejä, laita sinne listan jatkoksi vain. ;)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ehdotus. :) Kunhan saan koko meikkivarastoni yhteen paikkaan, voisin lajitella sieltä sellaisen hyväntekeväisyyskasan. Saat sitten valita sieltä myöhästyneen synttärilahjan, ok? ;)

      Poista
    2. Erittäin ok. Ja hyvää pääsiäistä! :)

      Poista
  3. Upeita värejä. Kyllä nyt kelpaa simmuja maalailla! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun vain löytäisi aikaa kokeilla kaikkia uusia juttuja, joita on saanut. Ja palettiin nämä täytyy saada järjesteltyä asap, noista pahvikuorista ei varmasti tule poimittua luomivärejä käyttöön.

      Poista
  4. Onnittelut! MUGin meikkejä ei ole tullut kokeiltua, mutta toi Twilight ja Sensuos ovat kyllä upeita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat. :) Voin kyllä suositella kokeilemaan tilaisuuden tullen, nämä nousivat heti suosikkieni listalle.

      Poista
    2. Rahan menoa ei voi estää! :D

      Poista
  5. Onnea voitosta! Aivan ihania värejä. :) Erityisesti nuo kullan ja pronssin sävyiset näyttävät vallan houkuttelevilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo kaikki ovat kamalan nättejä, pitäisi vain saada ne palettiin, niin pääsisi käyttämään. :)

      Poista
  6. wäää ihania noi, oon kattonu Marleenan videoita ajat sitten ja heti kun luomivärit tulivat kuolasin niitä :D Wau aika hienon lahjan sait! I'm jealous :D

    VastaaPoista
  7. En ole varma tuliko mun edellinen kommentti näkyviin, anteeksi jos tulee toistoa. Mutta Marleena on aivan ihana, ja kuolaan noita luomivärejä! Niihin tulee kyllä menemään paaaaljon rahaa, vitsi ku minäkin voittaisin jotain xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään, kommentit ovat kivoja. :) Ja nuo luomivärit todellakin kuolaamisen arvoisia, suosittelen lämpimästi tutustumaan.

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>