keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kohti aurinkoa

Tuikkaanpa tähän väliin nyt yhden sponsoroidun arvonnan, kun sellaiseen tarjottiin mahdollisuus. Kauniista pakkauksistaan ja kreikkalaisesta luonnosta ammentavista ihonhoitotuotteistaan tunnettu Korres avasi viime perjantaina nettikaupan, mikä varmasti ilahduttaa jälleenmyyntipisteistä etäämpänä asuvia kosmetiikkaholisteja. Koska pidän itse kovasti sekä tuotteista että Korresin brändistä kokonaisuudessaan, tartuin mielelläni tilaisuuteen arpoa yksi pullollinen kukkais-sitruunaista Heliotrope/Ylang-ylang/Citron -uutuustuoksua. Samanlainen kisa on käynnissä myös Vippaskonstin puolella, joten jos haluat tuplata mahdollisuutesi, kannattaa pyörähtää sielläkin.
 
Itse en ole vielä ehtinyt kokeilla Korresin tuoksuja, mutta Aliisan kertoman perusteella ehkä kannattaisi. Fragrantican käyttäjäkokemukset kertovat arpajaispalkintotuoksun olevan samettisen lämmin heliotroopin ja ylang-ylangin yhdistelmä, jota sitruunaisuus hieman terävöittää taittaen samalla pois liiallisen makeuden. Taustalla on vaniljaa, ambraa ja myskiä, mutta tuoksu on silti sopivan kevyt ja käy hyvin kaikkiin vuodenaikoihin. Sitruksinen kukkaistuoksu hennon itämaisella twistillä, siis. Tekisi mieleni kokeilla itsekin. :)

Osallistut pullon (Edt 50 ml) arvontaan kertomalla kommenteissa omat suosikkisi Korresin tuotteista. Jos sellaisia ei vielä ole, kerro mitä kaikkein eniten haluaisit kokeilla. Valikoimaan voit tutustua vaikkapa yllä linkitetyssä verkkokaupassa. Osallistumisaikaa on tuttuun tapaan kaksi viikkoa, keskiviikkoon 14.11.2012 kello 24 saakka.

Heliotrope: "plant which turns its flowers and leaves to the sun," 1620s, from Fr. héliotrope (14c.) and directly from L. heliotropium, from Gk. heliotropion, from helios "sun" + tropos "turn". The word was applied c.1000-1600 in Latin form to sunflowers and marigolds. Related: Heliotropic.

Edit 17.11.2012: Arvontavoitto osui neljäntenä kommentoineelle Mohnille, jolle Korresin tuotteet eivät vielä ole kovin tuttuja, mutta yksi suosikkituoksu on jo löytynyt. Onnea! 

36 kommenttia:

  1. Korresin Guava-vartalovoi on HG-listalaiseni <3 aivan ihana voide!

    VastaaPoista
  2. Korres ei ole tuttu merkki, mutta kiinnostaisi kovasti kokeilla almond oil & calendula-käsivoidetta. Tähän aikaan vuodesta kynsinauhat ja kädet huutavat kosteutusta kun liian usein hanskat jäävät kotiin tai toimistolle kun lähden ulos.

    VastaaPoista
  3. Mulla on itsellä muutamia tuotteita Korresilta, mutta en ole ehtinyt niitä vielä testata. Haluaisin kuitenkin nostaa esille yhden miesten tuotteen: absintti-parranajovoiteen. Anonyymilla Herrasmiehellä on tämä testissä, ja silkoista jälkeä tulee. Plus tämä voide on ihan huumaavan ihanan tuoksuista :)

    mitenniinliikaa ät gmail.com

    VastaaPoista
  4. Korres ei ole kovin tuttu....tai no, oikeastaan Korresin tuotteet eivät ole kovin tuttuja. Tykästyin heidän Jasmine Pepper Gaiac Wood tuoksuunsa ja harkitsen ja puntaroin haluanko sitä kokonaisen pullollisen. ;-)

    VastaaPoista
  5. Korrres ei ole millään tavalla tuttu muuta kun nimen puolesta, eli en tiedä mitä haluaisin kokeilla, mutta ainahan uusiin tuotteisiin tutustuminen kiinnostaa :) http://korres.mycashflow.fi/product/73/iris--lily-of-the-valley--cotton-eau-de-toilette50ml tuo kuulostaa kyllä kivalta
    ruuruli@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Merkki on kyllä nimeltä tuttu, mutta tuotteita en ole kokeillut. Eniten kiinnostaisi varmaan Guava tai Fig vartalovoi, kun mulla on kropan iho niin kuiva. Tuoksut kyllä kiinnostais myös ehdottomasti, kun itselläni on hakusessa joku eläinkokeeton suosikkihaju :)

    kosmetiikkakaaos (at) gmail.com

    VastaaPoista
  7. Nimeltä tunnen Korresin juurikin tuoksupuolelta, mutta mitään en ole koskaan kokeillut o: Mitään yksittäistä tuotetta en osaa sanoa, mutta aloittelevana tuoksufriikkinä juurikin tämä osasto kiinnostaa kovasti!

    VastaaPoista
  8. Käsivoide kiinnostaisi, sillä olen niiden suurkuluttaja. Merkki on toki tuttu, mutta en ole kokeillut sitä vielä.

    nsandbe1@welho.com

    VastaaPoista
  9. Mä oon melko vähän päässyt testailemaan Korresin tuotteita, vaikka ne kovasti kiinnostaakin! Käytössä on ollut kaks eri suihkugeeliä jotka on olleet ihana(n tuoksuisia) mutta talvella eniten innostuisin vartalovoista, kun mulla iho on ihan korppu varsinkin kylmillä keleillä. Niin miksipä ei tekis pakollisesta pahasta eli rasvailusta mahdollisimman miellyttävää :)

    VastaaPoista
  10. Tällä hetkellä lempituotteeni Korresilta on Japanese rose bodymilk, kaikki Korresin rasvat tosin tuoksuvat taivaallisilta, joten valinta ei ole helppo. : )

    maria_ui@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. En ole vielä Korresin tuotteita kerennyt testaamaan, mutta eniten houkuttelisi ihanan näköiset huulipunat sekä kirkastavat/puhdistavat naamiot :)

    ssonja.maria@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Viikuna vartalovoi on ollut lemppari, seuraavaksi aion kokeilla ainakin kasvojen puhdistus- ja kosteutustuotteita!

    VastaaPoista
  13. En ole aikasemmin kyseiseen merkkiin tutustunut, mutta hiustenhoitotuotteet ja tietysti kynsilakat vaikutti oikein kiinnostavilta!

    shinyandglossy@luukku.com

    VastaaPoista
  14. Haluaisin kokeilla Korresin Wtercress Extra Moisturising creamia, koska etsin yhä sitä täydellisesti kosteuttavaa voidetta rutikuivalle iholleni.

    Tiltu Kultu

    VastaaPoista
  15. Vielä en ole Korresin tuotteisiin päässyt tutustumaan, mutta eniten kiinnostaisivat tuoksut ja tuo täydellinen korallinen kynsilakka sekä Pomegranate-naamio.

    Satu
    savi-@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. ooh, tuota on pakko päästä kokeilemaan vaikkei voitto omalle kohdalle osusikaan :D

    lempparini korresilta on ehdottomasti hoitoaine käsitellyille hiuksille. tarkkaa nimeä en muista. paras hoitoaine jota olen kokeillut, ja kokeiltu on monia kampaamobrändeistä ja luonnonkosmetiikkaan, joten aika hyvää tavaraa se on :)

    -Eeva, ebelidae(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  17. En ole vielä Korresiin tutustunut juuri ollenkaan, mutta suihkugeelejä olisi päästä joskus kokeilemaaan!

    ennimaria@hotmail.fi

    VastaaPoista
  18. Korres on nimeltä tuttu, mutta tuotteita en ole koskaan kokeillut. Milk Protein puhdistuvoide kuulostaa musta tosi mielenkiintoiselta ja sitä haluaisin kokeilla :)

    katsykissa@hotmail.coom

    VastaaPoista
  19. Olen testaillut Korresilta lähinnä huulivoita. :)

    pieninutturapaa at gmail.com

    VastaaPoista
  20. Suosikkejani Korresilta ovat suihkugeelit, huulivoit ja tuoksut. Tällä hetkellä käytän pehmeää pioni-päärynä-vanilijatuoksua.

    VastaaPoista
  21. Korresin tuotteita en ole vielä päässyt kokeilemaan mutta yoghurt naamiota varsinkin haluaisin kokeilla :)

    VastaaPoista
  22. Olen kokeillut kerran korresin huulipunaa, se oli tosi hyvä (ainaki väri)! En vain tiedä onko se minun suosikkini korresin tuotteista kun en ole muita kokeillut. :) Korresin tuotteet vaikuttavat kiinnostaville koska pakkaukset ovat erikoisia ja vaikuttavat toimivilta. :)
    happy_moi@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Osallistun. :) Korresin huulipunia haluaisin päästä kokeilemaan, sillä huulipuniin minulla on kaikista meikeistä rakkain suhde jos näin voi sanoa :D

    Terv. Heppu

    heidi.m.valkama@student.jyu.fi

    VastaaPoista
  24. Hei Ihana Nekku!

    Ihanaiselta Korresilta ehdoton suosikkini on Honey Thyme Moisturizing Cream, ihanan pehmeä ja luonnollisen tuoksuinen kasvovoide pintakuivalle sekaiholleni, toisinsanoen täydellinen löytö, toimii meikin alla ja paksummin levitettynä myös yövoiteena!
    Löysin korres-merkin vasta muutama kuukausi sitten ja siitä lähtien olen alkanut keräillä sarjan tuotteita, joka palkkapäivä voi nainen aina muutamaan ihanuuteen sijoittaa;).

    Tuoksut ovat varmaan myös herkullisia, ainoa tuoksu jota olen käyttänyt, jo vuosia siis, on Body Shopin White mysk-öljy ja ehkä kaipiaisin jo vaihtelua, toivonpa että onni potkii ja pääsisin tutustumaan rakastamani eettisen Korres-sarjan tuoksuun, kenties näin löytäen uuden ikisuosikin:) Peukut pystyyn itselleni siis, ja kiitos ihanasta blogistasi:)

    Ystävällisin terveisin: nenna
    nenname@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpäs oli paljon kaikkea ihanaa. :) Kiitos kauniista sanoistasi!

      Poista
  25. Lempituotteitani Korresilta ovat suihkugeelit ja body butterit, Vanilla Cinnamon suihkugeeli on aivan ihana talvisin! <3

    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  26. Olen testannut korresia näytepakkauksien kautta ja ihastuin tammiuutetta sisältäneisiin tuotteisiin. Pienten näytepakkausten myötä jäi tosi hyvä fiilis tuotteista, tehokkailta vaikuttavat! Ja hyvät tuoksut!
    T. annelele (a) gmail.com

    VastaaPoista
  27. Mä olen aivan hurahtanut Korresin meikkeihin! Mulla on kirsikkahuulikiilloista muistaakseni 6 sävyä ja suurin osa menee jo toista kierrosta. Ne on parhaita olemassaolevia kiiltoja, en voi liioin ylistää! Myös Korresin poskipuna on mun suosikki omistamistani poskipunista.

    VastaaPoista
  28. En ole tutustunut tähän merkkiin (vielä) mutta eniten kiinnostaa vartalovoiteet. :) Mutta varmasti tulen tutustumaan ainakin verkkokaupan välityksellä ;)
    ruusa98@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Ruusuinen huulivoi, oi oi! Myös hajuvedet herkistävät mielen, eivätkä vain pullon designin takia. Korres on parhautta.

    VastaaPoista
  30. Tuosta pullosta tulee hauskasti mieleen joku lääkepakkaus. Ja tuoksukuvaus kuulostaa ihanalta! En ole kokeillut Korresin tuotteita, mutta eniten kiinnostavat granaattiomena-sarjan tuotteet - etenkin kasvovesi.

    VastaaPoista
  31. En ole Korresin tuotteita päässyt vielä kokeilemaan, mutta Vanilla Cinnamon kuulostaa ihanalle!

    VastaaPoista
  32. En ole vielä kokeillut Korresia, mutta tekisi mieli kovasti testata heidän Wild Rose seerumiaan, joka on tarkoitettu kasvoille ja silmänympärysiholle. Jospa se saisi ihoon lisää hehkua ja kuulautta.

    VastaaPoista
  33. En ole päässyt vielä kokeilemaan Korresin tuotteita, mutta tilaukseen lähtisi ainakin Almond & Linseed hiusnaamio kuiville hiuksille :)
    Ruokokoski.anu@gmail.com

    VastaaPoista
  34. (Toivottavasti en toista itseäni, mutta kommenttini katosi kesken lähetyksen...)
    Kokemuksia Korresin tuotteista ei ole, mutta kuiva hiuspehkoni kaipaisi kipeästi hiusnaamioita, joten ne todella kiinnostaisivat!

    VastaaPoista
  35. Minulle Korres on nimenä tuttu ja olen kyllä useampaa tuotetta hivelöinyt mutta aina vaan on jäänyt sitten kuitenkin ostamatta... Erityisesti minua kiinnostaa joka merkiltä suihkugeelit :)!
    niinakka@hotmail.com

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>