tiistai 13. heinäkuuta 2010

Crazy Craziness

Huomenna on blogin syntymäpäivä! Olen hautonut aiheeseen liittyvää arvontaa pää kihisten jo monta viikkoa, ja superhypermegahuippumahtava palkinto odottaa heitä, jotka kynnelle kykenevät. Jee! Ilkeyttäni en kuitenkaan paljasta enempää ennen huomista, mutta postaan juhlameikin jo tänään. :)

Sateenkaarimeikistä on varmasti nähty netissä yhtä monta versiota kuin on meikkiaiheisia blogeja ja youtube-kanavia. Omani on tehty yhdistelemällä sävyjä Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletista ja Pure Luxen pigmenttisampleja.Silmän sisänurkassa on CS:n paletista valkoista (sävy 1) ja vaaleankeltaista (24), joiden jälkeen yläluomella seuraavat PL:n keltainen Sunny Side Up sekä oranssi Tangerine. Loput värit ovat CS:ilta: punertavanoranssi (31), punainen (53), violetti (52), sininen (71) ja vihreä (47). Ja koska ei ole juhlia ilman glitteriä, koko meikki on kuorrutettu Wet'n'Wildin Mega Sparkle -glitterillä Pink Sugar.

Mutta siis, stay tuned, huomenna tapahtuu jännittävyyksiä. :)

16 kommenttia:

 1. Todella hieno sateenkaarimeikki! Osaisinpa itsekin meikata yhtä hienosti kuin sinä. :)

  VastaaPoista
 2. uuuWAU! Yleensä en kauheesti lämpiä sateenkaarimeikeille, mutta tässä on kyllä jotakin niin spekiaalia että oon aivan myyty. Ehkäpä se on toi mega sparkle-glitter. :D

  VastaaPoista
 3. Kaikenlainen sparkle tekee omasta mielestäni meikeistä lähes poikkeuksetta paljon paremman näköisiä. :D Eli ehkä se on se.

  VastaaPoista
 4. Magea meikki!

  Missä noista Coastalin paleteista on sun mielestä parhaiten pigmenttiä? Himoitsen kyl niitä kaikkia.

  VastaaPoista
 5. Itselläni on niistä kolme, ja tähän mennessä parhaimmaksi on osoittautunut Metal Mania. 88 Ultra Shimmerissäkin on pigmenttiä ihan hyvin, mutta osa sävyistä on rakeisia ja pigmenttiä on niissä huonommin. MM on tasalaatuisen hyvä.

  VastaaPoista
 6. on kyllä yksi kauneimmista näkemistäni sateenkaarimeikeistä! :)

  VastaaPoista
 7. Sen on oltava se glitter. :) Kiitos.

  VastaaPoista
 8. Hei, rakastan blogiasi, kaikki hyvin kaunis kuin aina, menin tapaamaan uutiset ja kysyä käynnistä blogissani myös noin käsitöitä yleensä useita vihjeitä ja vierailla kaupassa käsi neulottu kappaletta yksin beijokas
  http://agulhaetricot.com

  http://titacarre.elo7.com.br

  VastaaPoista
 9. Thank you, Roberta. You can also leave comments in English, if you like. You see, those translations don't really make much sense. :)

  VastaaPoista
 10. Vaihdetaanko silmiä :o ?? miten jollaki voi olla noin ihanan isot ja ihanan väriset silmät ? oon kade :O <3

  VastaaPoista
 11. Hehe, mitenkähän se onnistuisi? :D Kiitos kovasti. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>