keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Kesäauton hyödyllisyydestä (meikkien säilytys)

Ostimme toukokuussa kesäautoksi parikymmentä vuotta vanhan Ford Escortin, jota kutsumme tuttavallisesti Eskoksi, vaikka autolla kai kuuluisi olla naisen nimi. Emme keskustassa asuvina juuri tarvitse autoa, mutta tänä vuonna halusimme tehdä muutaman kesäreissun autoillen. Lisäksi poikaystäväni on hurahtanut golfiin, eikä pelipaikkoja ole pyöräilymatkojen päässä.

Itselleni välitön hyöty autosta oli se, että pääsin vihdoin haalimaan Bauhausista blogeissa kovasti kehutun 35 euron työkalumeikkipakin, ja voi, kuinka se onkin mainio! Tällä hetkellä pakkiin mahtuvat kaikki meikkini Inglotin ja Coastal Scentsin paletteja sekä muutamia luomiväri-/pigmenttisampleja lukuun ottamatta. Jos joskus muutamme asuntoon, jossa meikkauspaikkani voi olla jossain muualla kuin keittiön pöydän ääressä, aion panostaa jonkinlaiseen laatikostoon, mutta pakki on aina peilikaappia parempi. Säilytystavan ehdoton etu on, että kaikki meikit ovat esillä, jolloin niitä tulee myös käytettyä.

Kuva (voi klikata suuremmaksi) on otettu jo vähän hämärtyvässä illassa, mutta systeemini näkyy siinä joten kuten. Pakissa on kolme kerrosta, joista alimmainen on muita syvempi. Ylemmät kerrokset avautuvat sivulle. Alakerrassa majailevat huulipunat ja -kiillot, irtopuuterit ja mineraalimeikit, kynät sekä muutamia sekalaisia paletteja & välineitä. Toisessa kerroksessa on luomivärejä ja glittereitä, meikkivoide, peiteaineet ja pohjustustuotteet. Yläkerrassa muutama luomiväri ja glitter-purkki lisää sekä poskipunat, hohto-/korostustuotteet ja aurinkopuuterit. Pakin kerrokset ovat sen verran syviä, että esimerkiksi poskipunia olen saanut pinottua useamman päällekkäin. Ulospäin avautuvien sivulokeroiden väliseiniä voi siirrellä tarpeen mukaan - joko tehdä useampia pieniä lokeroita tai tyytyä muutamaan suurempaan.

P.S. Reissusta on selvitty. Teen selkoa odotettua huomattavasti vähäisemmiksi jääneistä tuliaisista myöhemmin tällä viikolla.

7 kommenttia:

 1. Pakko kyllä itellekkin tollanen pian hommata. Luultavasti ostan sen isomman version tosta, jos siitä löytyy rullat alta kans... Saa nähdä :)

  VastaaPoista
 2. Luulen, että munkin vielä täytyy, tuo käy äkkiä pieneksi... :D Mutta hyvä ostos kuitenkin, suosittelen.

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä kätevältä tollanen. Ittekki vois sit joskus ostaa kun meikkejä kerääntyis vähän lisää.. Nyt cois näyttää viä ihan liian tyhjältä ton kokonen. :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä sitä on vähän liiankin helppo täyttää. ;) Mutta joo, eiköhän niitä löydy Bauhausista vielä jatkossakin. Ja kätevä se tosiaan on.

  VastaaPoista
 5. Oi. Minäkin haaveilen tuosta pakista ja miksi oi miksi vähän väliä tulee eteen tuotteita ja tavaroita, joita varten pitää tehdä pyhiinvaellusmatkoja jonnekin kauas. Haaveilen siis myös siitä vaaleanpunaisesta autosta joka vie mut glitteriä pöllytellen näihin sateenkaarenpääkohteisiin... Nyt taisin kyllä vetää sanalliset keijupölyöverit tässä kommentissa. :D

  Mulla alkaa tässä olla jo kerääntyneenä pientä varastoa meikkejä, joita käytän oikeastaan ainoastaan muita meikatessa ja olisi tosi kätsyä saada niitä omaan varastoyksikköönsä, joka olisi kaiken lisäksi mukana kannettava. On niin epäammattimaista (tältä epäammattilaiselta) vähän väliä joutua kaivelemaan meikkipussista oikeaa tuotetta eätoivoisella tohinalla. Joskin plussana on se, että saa kuunnella sitä iloista kalketta, kun meikit törmäilevät toisiinsa siellä pussissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, tuo pakki voisi olla sinun, jos haluat. Ostin syksyllä uuden, paremman ja suuremman säilytyssysteemin enkä varmaan tule tekemään niin paljon meikkikeikkaa, että pakille olisi enää tarvetta. Voin jemmata sitä sinulle, jos haluat tulla hakemaan, postitse en ehkä viitsi lähettää.

   Poista
  2. JJOOO! Loistavaa. Sittenhän mulla on ikään ku ihan oikea syykin tulla käymään siellä päin jo ennen ensi vuotta. :)

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>