torstai 8. heinäkuuta 2010

Vaaleanpunaista

Kuumat kesäpäivät ovat ymmärrettävästi aikaa, jolloin arkimeikistä ei huvita tehdä kovin raskasta. Talvella viihdyn tummissa ja dramaattisissakin meikeissä, mutta kesäisin luomivärit ovat usein vaaleampia ja jopa hempeitäkin. Ehdin eilen aamulla napata pari kuvaa meikistäni ennen töihin lähtöä, ja ajattelin vaihteen vuoksi julkaista tällaisen peruspäivän lookin. Vaaleanpunainen on ruskean ohella minulle "turvaväri", jolla helppo ja nopea meikki syntyy aamuisin sen kummempia miettimättä.Käytin silmämeikissä kolmea eri vaaleanpunaista (sävyt 30, 34 ja 76) Coastal Scentsin Metal Mania -paletista. Yleensä teen meikkini juuri tällä tyylillä, sävyt vain vaihtelevat. Vaaleampaa sisänurkkaan, tummempaa ulkonurkkaan, ja jotain niiden välistä siihen keskelle. Sitten vähän häivyttelyä ja ripsiväriä ja menoksi!Huulimeikkinä oli Kikon vaaleanpunainen kiilto sävyssä Rosa peonia perlato 119, poskilla aurinkopuuteria ja ehkä vähän turhankin reilulla kädellä annosteltu MACin Love Thing -poskipuna. Meikkivoiteen alle olin laittanut Benefitin High Beamia, mutta sen tuoma hohto ei juuri välity valokuvasta. Pahoittelen muuten noita mustia blurrauksia näissä naamakuvissa, niiden tarkoituksena on vain häivyttää taustalta jääkaappi, kahvinkeitin ja muita epäolennaisuuksia. :D

10 kommenttia:

 1. Mun perusmeikki on taas monta päivää ollut bussissa työmatkalla levitetty, meikkivoide, peiteaine, puuteri ja ripsiväri. Tänään mä vielä kaikenlisäksi unohdin ripsivärin kotiin :( Aikaiset aamut ei vaan ole mua varten. Töissä pitäisi olla kasilta ja koska bussilla matkaan menee sen reilu 30 min pitäisi nousta jo joskus kuuden aikaa, että saisi jotain aamulla tehtyäkin. Harmittavan usein nousen vasta seiskalta ja joudun laittamaan itteni valmiiksi vartissa.. Ihan välillä hävettää tää saamattomuus :P

  Mutta siis, tosi nätti ja freesi arkilookki :)

  VastaaPoista
 2. Nääh, miten nätit värit :) Sulla on kyllä ihanan isot silmät.

  Suosittelisitko mielummin ensimmäiseksi Coastal Scents -paletiksi 88 shimmer-versiota vai tuota Metal Maniaa? Molemmat olisivat tietysti kivat, mutta jommasta kummasta ajattelin aloittaa. Mattakoostumus ei kuulu suosikkeihini.

  VastaaPoista
 3. HeidiB, mullakin voisi aamumeikkailut jäädä vähemmälle, ellen olisi aamuvirkku jo luonnostaan. Kieltämättä onnistun silti aina myöhästymään vartin joka aamu, vaikka työpaikka on naapurikorttelissa. Ja kiitos. :)

  tahma, kiitti. :) Riippuu, haluatko paljon erilaisia kirkkaita värejä (Ultra Shimmer) vai maanläheisempiä (Metal Mania). Molemmissa toki on sekä kirkkaampia että neutraalimpia sävyjä, mutta noin pääpiirteittäin ero on tuo. Oletko katsonut tekemäni swatch-postaukset noista? Voisivat antaa osviittaa värien suhteen.

  Tällä hetkellä olen itse niin tuon MM:n pauloissa, että suosittelisin sitä. Koostumus on molemmissa paleteissa melkein sama (tosin MM:ssä ehkä tasalaatuisempi eri nappien välillä), joten ratkaisevaa on se, minkälaisia värejä kaipaat.

  Metal Mania -swatchit: http://lazydynamitee.blogspot.com/2010/05/kesaheila.html

  Ultra Shimmer -swatchit: http://lazydynamitee.blogspot.com/2010/05/vanha-rakkaus.html

  VastaaPoista
 4. Noi sun silmät on tosiaan uskomattomat! Mullakin on siniset silmät, mutta en mä vaan koskaan saa niitä noin "sinisiksi" kuin sulla, vaikka miten yritän. :-)

  VastaaPoista
 5. Mää olen oranssin ohella meikannut paljon Cliniquen Strawberry Fudge-duolla, vaaleanpunaista ja suklaanruskeaa.

  VastaaPoista
 6. Tuutikki, kiitos vain. :) Valo vaikuttaa hirveän paljon siihen, minkä värisiltä silmäni näyttävät, mutta luomiväreillä saa paljon aikaan. Eritoten oranssit, mutta myös punaiset, pinkit, pronssit ja ruskeat tuovat silmien värin todella hyvin esille.

  milipili, vaaleanpunainen ja ruskea ovat hyvä yhdistelmä. Pitäisikin muistaa käyttää useammin.

  VastaaPoista
 7. Heh, en ole muuten ikinä huomannut noita taustablurrauksia annenkuin nyt kun sanoit :)

  VastaaPoista
 8. No sittenhän ne ovat onnistuneet. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>