tiistai 17. elokuuta 2010

Huulipunakohkausta vol 2 (Dazzle Lipstick Love)

Elokuusta vaikuttaisi täällä blogin puolella tulevan hyvin tuote-esittelypainotteinen. Töissä käynti tahtoo vähän haitata tätä harrastustoimintaa, minkä vuoksi päivitystahtikin on ollut harvenemaan päin. Viime viikonloppuna olin sitä paitsi reissussa.

Kävin Helsingissä moikkaamassa huomenna vaihto-oppilaaksi lähtevää siskoani ja pyörähtämässä ilmaisen lipun turvin eräillä festareilla, joista on ollut paljon puhetta niin facebookissa, blogeissa kuin "oikeassa" mediassa. Festarivierailuni kuitenkin rajoittui vain perjantai-iltapäivään, sillä kyseiset musiikkijuhlat eivät oikeastaan ole ollenkaan makuuni. Tuttuja tuli silti nähtyä, ja jalkakin heilui ihan pikkuisen Broken Bellsin tahtiin.

Mutta mitäpä olisikaan Helsingin matka ilman meikkiostoksia? Tällä kertaa en edes uskaltanut lähteä Inglotin suntaan ja hyvä niin, sillä tilin saldo näytti kotiin palattuani muutenkin punaista. :O MACin tiskillä sen sijaan poikkesin ihan viattoman oloisesti vain tarkistamassa, josko siellä olisi jotain mielenkiintoista. Tein pari tarveostosta (MSF Natural ja DUO -liima) ja retkahdin lopulta myös tarpeettomuuksiin.Olen muutamaan otteeseen maininnut, miten en ole ollenkaan huulipunaihmisiä. Liekö tämä nyt sitten siedätyshoitoa vai mitä, mutta en kyennyt edes teeskentelemään minkäänlaista itsehillintää uude(hko)n Digi-Dazzle -kokoelman punien kanssa. Dazzle Lipstickejä mainostetaan dazzleglass -kiiltojen huulipunavastineina, mitä ne pitkälti ovatkin. Hillitysti pigmenttiä, mutta hillittömästi glitteriä uskomattoman mahtavissa sävyissä. Kokoelmassa oli myös uusia dazzleglasseja, mutta petyttyäni aikoinaan niiden hinta-määräsuhteeseen (minkä toki kerroin myyjällekin :D), en kokenut enää tarpeelliseksi hankkia kiiltoja lisää.Punien suhteen pitäydyin tutuissa ja turvallisissa sävyissä: ostin kylmän vaaleanpunaisen (perjantaina), vaalean persikkaisen sekä tumman viininpunaisen (lauantaina, kun en voinut olla palaamatta takaisin).Hämärtyvässä illassa swatchatut sävyt vasemmalta oikealle: Glaringly Hip, Sweet Bits ja Snazzy. Huuliswatchit kuvasin sekä luonnonvalossa (ylempi kuva) että salamalla (alempi kuva), jotta glitter olisi näkynyt kuvissa paremmin. Luonnonvalossa otetuissa vaaleiden punien swatcheissa se ainakin näkyy - huulillani ei siis ole kuivaa ihoa, vaan glitteriä...

Glaringly Hip
Sweet Bits
Snazzy

Näillä punilla on suuri todennäköisyys päätyä käyttöön asti, koska pidän niistä todella. Koostumus on kimalteisuudesta huolimatta kosteuttavan ja kevyen tuntuinen; uskon, että nämä voisivat hurmata muutkin piintyneet kiillon käyttäjät huulipunien ystäviksi. :) Huulipunien ainoa huonompi ominaisuus on, että glitteriä on paljon, ja sitä hyvin todennäköisesti löytyy päivän mittaan muualtakin kuin huulista. Tämä ei tosin juurikaan haittaa kaltaistani harakkaa. :D

5 kommenttia:

 1. oi kun näyttää ja kuulostaa ihanilta punilta, pitänee käydä katsastamassa nuokin :) Mitä myyjä sanoi huulikiilto hinta määrä vääryyteetn ?

  VastaaPoista
 2. Oli samaa mieltä. Tai sanoi, että "ne kyllä kuluvat tosi nopeasti" ja että "se pullo näyttää aika isolta, mutta sitä kiiltoa on vähemmän". Mutta en tosiaan ala maksamaan huulikiillosta yli kymppiä millilitralta...

  VastaaPoista
 3. Ihania, etenkin tuo Glaringly hip! Pitäisiköhän eksyä keskustan Stockalle ihailemaan noita.. Ehkä ei, tilasin juuri innoittamani Coastal Scentsiltäkin =)

  VastaaPoista
 4. Jos raha polttelee taskuissa, niin sitä vain. :D Mua jäi vielä pari sävyä kaivelemaan, mutta ehkä parempi niin. Jos menet, niin tsekkaa ainakin Hellraiser, se oli mahtava vaaleanvioletti turkoosilla glitterillä!

  VastaaPoista
 5. Mulla myös toi ensimmäinen aiheuttaa eniten iih-reaktioita, tosin aikalailla vastaava TBS'n versio löytyy kaapista. Tai vastaava ja vastaava, hohtava koralliin taittuva puna anyhow.

  Miten sun lahjakorttiepisodi nyt päättyi? Tuleeko ne postissa siskollesi, joka käy tyhjentämässä putiikin?

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>