tiistai 10. elokuuta 2010

Mautonta blingiä

Olimme eilen juhlistamassa tuttavamme 40-vuotissyntymäpäiviä numerobaarissa järjestetyssä tilaisuudessa. Koitin mätsätä silmämeikkiä metallinhohtoisiin kenkiini, joista löytyi kullan, hopean ja pronssin sävyjä. Poikaystäväni haukkui moista yhdistelmää oitis mauttomaksi (liekö lukenut jotain tyyliopasta), mutta itse tykkäsin meikistä kovastikin. Ainoaksi ongelmaksi osoittautui meikissä käyttämäni glitterin valokuvaaminen. Ainakaan luonnonvalossa säihke ei tallennu "filmille" läheskään yhtä voimakkaana kuin mitä se oikeasti on. :( Vinkkejä kokeneemmilta kimalluksen kuvaajilta otetaan ilomielin vastaan.Käytin meikissä hopean ja kullan sävyjä Coastal Scentsin Metal Mania -paletista, jollainen on muuten parasta aikaa matkalla blogiarvonnan voittajalle. Loistovalinta, etten sanoisi. :) Lisäksi käytin valkoista helmiäistä korostukseen silmän sisänurkassa ja tummaa, lämmintä ruskeaa ripsirajassa sekä luomivaossa. Yläluomelle taputtelin NYXin kullanväristä irtoglitteriä (Make Up Storen Mixing Mediumiin kastetulla siveltimellä) ja alaluomelle vastaavaa glitteriä hopeanvärisenä. Mustat rajaukset ryhdistivät kokonaisuutta kivasti.

Kaiken kaikkiaan meikki oli omasta mielestäni biletarkoituksiin varsin onnistunut, vaikka rikoinkin räikeästi kaikkia kirjoittamattomia sääntöjä eri metallivärien yhdistämisestä keskenään. :D

Edit 11.8.2010: Lukijani Ruun pyynnöstä vielä kuva meikkiä innoittaneista kengistä:

10 kommenttia:

 1. Hyvältähän tuo näyttää :).

  En ole itsekkään onnistunut tallentamaan glittereitä kameraan, oli kyseessä sitten kynnet tai silmämeikki ;/.

  VastaaPoista
 2. Ei näy glitterit täälläkään, ei :(

  Ihana meikki! Metal Mania houkuttaa nyt :D

  VastaaPoista
 3. Ihana meikki! Odotan tosi innolla pakettia saapuvaksi, ihan niin kuin muka edellisestä CS:n paletista olisi värit loppuneet kesken juuri tässä välissä :)

  VastaaPoista
 4. Panda, no kiitos vain kovasti. :) Mulla kynsilakan glitterin kuvaaminen onnistuu huomattavasti silmämeikkiä paremmin, mutta vaikeaahan se on. Olisi huippua, jos näihin meikkikuviinkin saisi sellaista blingiä kuin mitä glitteristä oikeasti lähtee.

  Nea, kiitos. MM on kyllä loistava paletti, pärjäisin luomivärien puolesta pelkästään sillä, jos tarve vaatisi (onneksi kukaan ei kuitenkaan pakota valitsemaan).

  Minna, hehe. :) No nyt eivät ainakaan lopu. :D

  VastaaPoista
 5. kaunis meikki, houkuttaisi nähdä kuva myös niistä kengistä mihin mätsäys on tehty :D

  VastaaPoista
 6. Lisäsin kuvan. :) Tuollaiset Vagabondin kulta-hopea-pronssiset ballerinat, ostettu toissa vuonna, muistaakseni.

  VastaaPoista
 7. :D kyllä sopivat toisiinsa :D pakko sanoa että tänään on hyvä päivä , kissa on "parantunu" allergiastaan, vaikka ei se asiaan kuulu mitenkäään, mutta ilon aihe silti :D

  VastaaPoista
 8. Hih, onpa kiva kuulla. :) Toivottavasti hyvät päivät saavat jatkoa.

  VastaaPoista
 9. Tätäkin luulin jo kommentoineeni... hitto mä oon tullut laiskaksi kommenttien suhteen... :/ Mutta siis halusin sanoa, että yhdistelmä on nerokas! En ole itse koskaan yhdistänyt kultaa ja hopeaa (varmaan siksi etten edes omista kunnollista hopeaa, eh). Tuo meikki on toimii mun mielestä loistavasti juuri ruskean varjostuksen ansiosta, se tuo meikkiin sopivasti lämpöä ja sitoo kullan & hopean jotenkin kivasti pakettiin.

  VastaaPoista
 10. En minäkään ollut aikaisemmin hoksannut noita yhdistää, mutta tykkäsin kyllä meikistä todella paljon. Vielä kun se glitter olisi näkynyt tässä... Itsekin olen laiskistunut kommentoinnissa, lähinnä siksi, että blogien lukemiseen jää nykyään niin vähän aikaa (ehkä myös osittain omaa syytä, kun olen hamstrannut luettavakseni niin monta). :(

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>