torstai 19. elokuuta 2010

Kuva-arvoitus

Siskoni oli viikonloppuisen vierailuni aikana varsin avokätisellä tuulella. Sain laukkuuni viemisiksi pari kivaa hiusjuttua (joista esittelyä myöhemmin) ja lisäksi yllä olevan vempaimen. Tästä joudun tosin vielä vähän maksamaan, mutta laite on niin verraton, ettei harmita ollenkaan!Potretissa siis Shu Uemuran jo legendaariset ripsientaivuttimet, joita sisarellani "sattui olemaan" kahdet. Allekirjoittanut metsästi taivuttimia siskolleen vuosi sitten kahdesta Euroopan metropolista, tuloksetta. Loppujen lopuksi sisko sai ne poikaystävältään Japanin tuliaisina viime talvena, varmuuden vuoksi kaksin kappalein. Toisista pystyi luopumaan nyt, kun tulevassa opiskelijavaihtomaassa ostosmahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat, ja Shun taivuttimiakin mitä todennäköisimmin löytyy.

Itse havahduin ripsien taivuttamisen tarpeellisuuteen oikeastaan vasta viime vuonna, vaikka ripseni ovat piikkisuorat. Ostin kokeeksi Duroyn taivuttimet, joilla sain silloin tällöin taivutettua suorat ripseni suoraan ylöspäin - ei puhettakaan mistään kauniista kaaresta. Taivuttaminen oli sekä työlästä että vähän kivuliasta, koska tulosta syntyi vain aivan ripsien juuresta puristaessa, jolloin myös silmäluomen ihoa nipistyi usein taivuttimien väliin. :(

Shun taivuttimien ylivertaisuuden huomasin heti ensimmäisellä kokeilukerralla. Huomattavin ero edellisiin on, että kumityyny on paksu ja pullea, eikä taivuttaminen satu, vaikka vahingossa taivuttelisi vähän ihoakin. Pehmeä tyyny estää ripsiä katkeilemasta, ja lisäksi työskentely on todella tarkkaa. En aikaisemmin tiennyt, miten ripsiä olisi edes mahdollista taivuttaa useasta eri kohdasta, kun ne aina vain karkasivat taivuttimien välistä jonnekin. Uudessa vipstaakissani kumityyny pitää ripsiä aloillaan niin, että jopa kärjistä taivuttaminen on helppoa!

Nyt täytyy enää opetella kohtuullisuutta. Toissapäivänä ripseni olivat niin kaarevat, että niiden kärjet osoittivat taaksepäin. :D Koko päivän, myös ripsivärin poiston jälkeen.

10 kommenttia:

 1. Mä en ole koskaan taivuttanut ripsiäni. En tiedä miksi. :D Pitäisiköhän kokeilla? Ja uskallanko edes kysyä mitä nämä kaikkien ylistämät Shu Uemurat kustantaa?

  VastaaPoista
 2. Nämä eivät ole kamalan kalliit (en itse asiassa tiedä tarkkaan, mutta alle 20 euroa kuitenkin), mutta jippo on siinä, ettei näitä saa Suomesta. Eikä varmaan ihan naapurimaistakaan. Nettikaupoista en osaa suoralta kädeltä sanoa mitään, kannattaa kysyä Googlelta.

  VastaaPoista
 3. Hei, sulta varmaan kysytäänkin suht usein mutta mistähän noita coastal scentsin meikkejä saa? Jostain netistä ulkomailta vai saako ihan jostain suomestakin?
  Kiitos jo etukäteen jos ehdit kertoa! :)

  VastaaPoista
 4. Omani olen tilannut osoitteesta www.coastalscents.com. Toimitus noin viikossa, mutta loppusumman kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei tule ylimääräistä maksettavaa (jos tilaa yli 45 eurolla EU:n tullialueen ulkopuolelta, joutuu maksamaan alv:n ja mitä todennäköisimmin hakemaan ostoksensa tullista), kun kauppa on Jenkeissä. Myös Ebayssä myydään vastaavia paletteja, halvemmallakin, mutta niitä en ole itse testannut.

  Tässä postauksessa, ja etenkin sen kommenttilaatikossa, on tarkemmin juttua ko. firmasta:

  http://lazydynamitee.blogspot.com/2009/08/coastal-scents.html

  VastaaPoista
 5. Shut rules! Mullakaan ei Duroyt sun muut toimineet, koska kaikki ripset eivät mahtuneet väliin, onneksi löysin Shut, jotka kestävätkin monta vuotta tyynyineen päivineen.

  Mitä olet tykännyt American Godsista? Alku oli minusta hyvä, mutta loppu jotenkin pettymys, sellainen anti-kliimaksi.

  VastaaPoista
 6. En ole vielä päässyt kovin pitkälle tun American Godsin kanssa. Ostin kirjan junalukemiseksi toissa viikonloppuna ja olen lukenut ehkä sata sivua. Toistaiseksi olen tykännyt, pidän Gaimanista muutenkin kovasti.

  Ja kyllä, Shut ovat huiput!

  VastaaPoista
 7. Minä sain tietää vasta reilu vuosi sitten, että miltei kaikki naiset taivuttavat ripsiään päivittäin (!!!). Olen kuulemma siunattu naisolento, sillä omistan jo valmiiksi kaarevat ripset. En edes osaa taivuttaa niitä nätisti, 90 asteen kulma on enemmän kuin todennäköinen, vaikka kuinka liikuttelisin taivutinta eri kohtiin ja pitäisin sitä kiinni sekunnin murto-osan. :D Mutta juhliin joskus oikeasti yritän!

  VastaaPoista
 8. Autuaita ovat kaarevaripsiset! Minä huomasin vasta näiden taivuttimien myötä, että ripsien taivuttaminen ei olekaan taito- eikä tekniikkalaji, vaan silkkaa välineurheilua (niin kuin meikkaus monesti muutenkin). En nimittäin itsekään osaa ollenkaan, mutta näiden kanssa ei enää edes tarvitse. :)

  VastaaPoista
 9. Oon keskustelufoormeista lukenut että shu uemuran rispsientaivutin olisi todella laadukas, mutta päädyin tässä jonkin aikaa sitten kuitenkin hankkiman shiseidon-ripsientaivuttajan kun olin kyllästynyt käyttämään vanhaa ripsientaivuttajaa joka aina vaan aiheutti ripsien katkeilua.

  Oon ollut kyllä tosi tyytyväinen tähän Shiseidon-ripsientaivuttajaan, mutta saihan siitä pulittaakkin sen vajaan 25 euroa. Plussaa paksusta ja laadukkaasta kumiosasta ja muutenkin koko ripsientaivuttaja on ihan eri maata vertailessani sitä vanhoin muutamien eurojen "marketti"-ripsientaivuttajiin. Suosittelen! Tässä kuva siitä jos jotain kiinnostaa kurkata minkä näköinen kyseinen tuote on: http://ihateearlymornings.blogspot.com/2010/10/ripsientaivuttajien-aatelistoa.html

  VastaaPoista
 10. Siskollani oli myös käytössä Shiseidon taivuttimet, ennen kuin hän sai itselleen nämä Shu Uemurat. Itselläni ei tosin ole ensin mainituista minkäänlaisia kokemuksia, joten on kivaa lukea niitä muilta. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>