sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Fyrinnae

Olen jo aikaa sitten tiedostanut uusien luomivärien täydellisen tarpeettomuuden elämässäni. Tästä huolimatta olen pitkään haaveillut Fyrinnaen luomiväreistä, jotka kaiken näkemäni ja kuulemani perusteella vaikuttivat välttämättömältä lisältä kokoelmaani. Sävyt ovat moniulotteisia ja uniikkeja, asiakaspalvelu toimii ja ostokset voi maksaa tavallisten luottokorttien ja PayPalin lisäksi myös Visa Debitillä. Tilaus saapui käärittynä herttaiseen pääkallopaperiin ja mukaan oli lykätty kaksi nalletarraa. :)
Luomivärisampleja voi kerralla tilata maksimissaan 20, ja ne on pakattu pieniin kierrekannellisiin muovipurkkeihin, mitä arvostan suuresti. Olen muutenkin välttänyt tilaamista firmoista, jotka käyttävät samplepusseja, koska mielestäni ne ovat käytössä kovin vaivalloisia. Voin myöntää koukuttuneeni jo ensimmäisen tilauksen myötä ja uusi on suunnitteilla. Seuraavalla kerralla aion hankkia ainakin valtavasti kehutun Pixie Epoxy -pohjustajan, joka on suunniteltu erityisesti glittereitä ja kimatavia luomivärejä varten ja nimensä mukaisesti pitää ne paikoillaan kuin liima.

Alla ovat kaikki ensimmäisessä satsissa tilaamani samplet swatchattuina. Koska värit näyttävät eri valaistuksessa niin erilaisilta, swatchasin ne erikseen pilvisempänä päivänä kylmässä valossa (ylempi kuva) sekä aurinkoisena päivänä suorassa auringonvalossa (alempi kuva). Pohjustukseen käytin Make Up Storen High Tech Lighteria (Neptune), minkä vuoksi ihokin kimaltaa kuvissa vähän.
  • Rapunzel Had Extensions on todella kaunis vaalean persikkainen sävy, jossa on voimakas kultainen hohto.
  • Titania on vaalea korallinen pinkki kultaisella shimmerillä.
  • Painted Roses tummempi pinkkiin taittava korallin sävy.
  • Sugar Skulls on mahtavan kaunis lämmin pinkki oranssilla shimmerillä.
  • The Fancy Lad on pohjasävyltään melko samanlainen Sugar Skullsin kanssa, mutta vihreä ja hopeinen hohto saavat sen vaikuttamaan kylmemmältä.
  • Faerie Realm on jännittävä vaaleanvioletti kuparin värisellä kimalluksella, todella kummallinen sävy, hyvässä mielessä. :)
  • Freya on tumma, intensiivinen violetti.
  • Herbivore on yksi ehdottomia suosikkejani tämän tilauksen sävyistä: voimakkaasti mintunvihreänä hohtava violetti. Mahtava!
  • Anemone on muun muassa Nean suosikki, vaalea mintunvihreä. Todella kaunis, mutta itselläni ehkä hieman vaikea.
  • Jade Ghost on ihana. Vaalea, vihreänä hohtava highlight-sävy, jolle tumma pohjustus tekee parhaiten oikeutta. Moni-ilmeinen ja jännittävä. Fyrinnaella on ainakin kolme muuta ghost-sävyä, jotka kaikki pääsevät itseoikeutetusti mukaan seuraavaan tilaukseeni.
  • Koala edustaa neutraalimpia sävyvaihtoehtoja. Pehmeä, satiininen, kaunis taupe.
  • Atomic Afterglow on kylmempi, hopeinen taupe, jossa on kullanvärinen shimmer.
  • Equality on sävyjä, joita ei oikein voi sanoin kuvailla. Vaalea, platinanvärinen pohja, ja hurjan paljon kaikenväristä kimallusta. Valokuva ei vastaa ollenkaan todellisuutta, tämä on ehdoton glitterfanin meikkipussissa.
  • Platinum on nimensä mukaisesti todella kiiltävä, kaunis platinan sävy.
  • Polar Bear kuuluu sekin tämän setin suosikkeihin. Vähän "likainen" vaalea kulta, todella upea!
  • Finnegan's Wake on aika perusvaalea, sampanjanvärinen highlighter kauniilla oranssilla shimmerillä.
  • Baby Beluga on vaalea hopeinen sävy hentoisella sinisellä kimalluksella.
  • Biker Chic (huomaa poikkeava järjestys valokuvissa) on musta turkoosilla ja sinisellä kimalluksella. Nämä kolme viimeistä sävyä ovat keskenään melko samankaltaisia, ja kaikki aivan valtava upeita! Ehdottomia suosikkejani.
  • Fyre & Ice on Biker Chiciä vastaava sävy pinkillä ja violetilla kimalluksella.
  • Immortality on mieletön glitterpaukku! Ei mitään järkeä. Sateenkaarenväristä glitteriä mustalla pohjalla. Huh.

Kuvasin viimeiset swatchit myös ilman tarkennusta, jotta kimallus erottuisi parhaiten. Så här:Omia suosikkejani näistä ovat Rapunzel Had Extensions, Titania, Sugar Skulls, Herbivore, Jade Ghost, Equality, Polar Bear ja nuo kolme viimeistä mustapohjaista glitterhulluttelua.

Oletko tilannut Fyrinnaelta? Suosikkeja/suosituksia? Vai herättikö jokin näistä luomiväreistä kiinnostuksesi?

18 kommenttia:

  1. Ihan liian nättejä! Kylläpäs alkoi houkuttelemaan.

    VastaaPoista
  2. Fyrinnaelta tilaaminen on kyllä melkeinpä liian helppoa kun postaritkin on ilmaiset yli 20 USD tilauksissa. Luomivärit on ihania ja Highlightereita kannattaa kanssa kokeilla, tosi nättejä. :)

    VastaaPoista
  3. Mun kiinnostus heräsi vähän liikaakin..etenkin kun SuperHotFemale tuossa mainitsi, että postarit ovat ILMAISET yli 20 USD tilauksissa! Wouuu :D taitaa lähteä tilaus vetämään heti huomenissa...

    VastaaPoista
  4. Voi kuolaus mitä värejä! onneksi jotain on minullekin taas matkalla ;)

    VastaaPoista
  5. Omat suosikkini ovat tällä hetkellä OMGWTF, Banana Mochi ja Electro-Koi :).

    Tilaaminen on vähän turhankin helppoa ja halpaa...

    VastaaPoista
  6. tahma, tässä asiassa neuvoisin suosiolla antamaan houkutukselle periksi.

    SuperHotFemale, no niinpä! Kiitos vinkistä, laitanpa jonkun highlighterinkin tulemaan ensi kerralla.

    Shania, siitä vain, et varmasti pety. :)

    Nea, minä luulen, että ne on vaan jossain vaiheessa pakko tilata kaikki. Eipähän sitten tarvitse kuolailla muuta kuin uusien sävyjen ilmestyessä. :D

    Panda, Electro-Koita katselin vähän sillä silmällä itsekin. Keltaiset ja vihreät eivät jostain syystä nappaa niin paljon. :/

    VastaaPoista
  7. Kui isoja noi näytteet on? Monta kertaa niil saa silmät meikattua? Näyttää isoilta ja riittoisilta :D

    VastaaPoista
  8. Moi,
    Tosta pixie epoxysta omia kokemuksia sen verran, etta mulla se ei toimi pohjustana paikallaanpitäjänä, vaan sävyjen vahvistajana. Ihan alimpana mulla on udpp, sitten pe ja sitten mineraaliluomiväri :)

    VastaaPoista
  9. Anna, Fyrinnaen nettisivujen mukaan näytteet ovat kooltaan noin 1/3 tl ja niillä meikkaa silmät 20-40 kertaa. Omasta mielestäni tuo pitää täysin paikkansa, ovat todella riittoisia.

    Emma, hyvä tietää, kiitos. Omalla kohdallani luomivärien paikoillaan pysyminen ei onneksi ole koskaan ollut ongelmallista, joten aion kuitenkin kokeilla, josko PE:n toimisi yksinäänkin.

    VastaaPoista
  10. Druid Werewolf ja Envy Me ovat suosikkejani. Anemonea ja Looking Glass-luomiväriä laitoin vapuksi, mutta taisin näyttää vähän pelleltä (liian kovia ja kylmiä minulle) :D

    VastaaPoista
  11. Molemmat noista suosikeistasi taitavat olla myös omalla ostoslistallani. Mulla on kylmien sinisten ja vihreiden kanssa ihan sama ongelma, ovat jotenkin liian kovia. Mutta pelleltä näyttämisenhän voi onneksi laittaa vapun piikkiin. :D

    VastaaPoista
  12. En tiedä miksi olen vastustellut, täytynee varmaankin laittaa tilausta tulemaan. Highlighterit ja poskipunat kiinnostavat etupäässä :) Kokemuksia noista poskipunista?


    www.blushoverdone.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. Mulla ei toistaiseksi vielä ole, mutta jospa joku muu tietäisi. :)

    VastaaPoista
  14. Ei ole minullakaan poskipunia mutta olen kuullut niiden olevan satiinisia ja varsin ihania :) Värit eivät vaan ole iskeneet kuvien perustella, pitäisi varmaan vain tilata.

    VastaaPoista
  15. Mä olen sinänsä ehkä poikkeus, että kokeilemani Fyrinnaen luomivärit eivät olleet oikein mieleisiä.. ehkä sävyt oli vääriä tai mun pitää harjoitella lisää niiden käyttöä. Poskipunista taas tykkään ihan älyttömästi. Ostin Mesmerizen ja Seducen täysikokoisinakin kun tykkäsin niin paljon. Värit on melko erikoisia (tuli mieleen Aromaleighn Sonic Rocks poskipunien värit). Lisäksi tykkään niistä Lip Lustreista. Harmi vaan kun niitä ei saa enää Sample kokoisina ja viimeksi tuli valittua vähän tyhmiä värejä. Suosittelen kyllä testaamaan jos tykkää erikoisista väreistä.

    VastaaPoista
  16. No äh, nyt saitte minutkin kiinnostuneeksi noista poskipunista. Tarpeet eivät näköjään tästä maailmasta lopu... Yhden highlighterinkin joudun ehkä ostamaan. Tai kaksi.

    VastaaPoista
  17. Musta ne poskipunat oli ihan ok mutta värit ei vaan ole niin ihania kun luomiväreissä. Samplet on kyllä tosi riittoisia! :)

    VastaaPoista
  18. Itse löysin jo pari sellaista, jotka mielelläni kotiuttaisin. :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>