lauantai 13. marraskuuta 2010

Etsivä löytää

Olen löytänyt ensimmäisen suosikkihuulipunani! Tänä vuonna olen sinnikkäästi yrittänyt opetella huulipunan käyttöä, ja muutamia uusia on kertynyt meikkipakkiinkin. Toistaiseksi en kuitenkaan ole ihastunut yhteenkään niistä niin paljon kuin näihin kahteen Max Factorin hyllystä poimimaani.
Luin taannoin Muhsinen Bubblegarm-blogista postauksen, jossa kirjoittaja ylisti English Rose -sävyn maasta taivaisiin. Puna jäi kummittelemaan mieleeni, ja kävin ihastelemassa sitä useasti ennen kuin viimein nappasin mukaani. Ja jottei uudella tulokkaalla olisi yksinäistä, sille piti tietenkin hankkia myös kaveri. :)
Punien sävyt ovat todella kauniita (vasemmalla English Rose, oikealla Angel Pink), mutta eniten pidän niiden koostumuksesta. En ole etsinnöissäni aikaisemmin törmännyt huulipunaan, joka olisi yhtä pigmenttinen, mutta kuitenkin pehmeän voidemainen. Näiden huulipunien (en tiedä, kuinka monta eri laatua Max Factorilla on) sävyt oli ryhmitelty erilaisten ihonvärien mukaan, ja molemmat ostamani löytyivät vaaleimmasta kategoriasta. Tummemmissakin väreissä oli kyllä kaikenlaista herkkua, näyttivät houkuttelevilta näinä pimenevinä päivinä...
English Rose on nimensä mukaisesti ruusunpunainen, lämmin pinkki. Väri on juuri sellainen, joka virkistää ja valaisee kasvot nuutuneempanakin aamuna, mutta on helppo käyttää milloin tahansa. Tiesin jo etukäteen, että tulen pitämään sävystä, kun taas Angel Pink löi minut ällikällä.
Luulin jälleen kerran haksahtaneeni vaaleaan huulipunaan, jota en ikinä käyttäisi, sillä useimmat näin vaaleat sävyt eivät vain kerta kaikkiaan toimi tummilla huulillani. Mutta kuinkas ollakaan, enkelipinkki oli täydellinen! Pehmeä levittyvyys ja runsas pigmentti saavat huuleni näyttämään todella hyviltä noinkin vaaleina. Jei!

10 kommenttia:

 1. Ihana sävy to English rose! Olen itse nyt ihastunut Lumenen uutuuspunaan, onneksi värejä on siinä vain 12 ;D No en nyt oikeasti kaikkia halua mutta onneksi valikoima ei ole ihan loputon sentään. *heh*

  VastaaPoista
 2. Miten nuo sun huulikuvat on noin täydelliset?

  Mun mielestä huulimeikkikuvia on ehkä _ihan_ vaikein ottaa, huulet näyttää useimmiten ihan törkeiltä ja harva otos on tarkentunut oikein.

  Sulla on kyllä niin kuvaukselliset pusuhuulet että ne varmaan vaan vetää fokuksen väkisin itseensä... ^_^

  Vähänkö tuo Angel Pink on hyvännäköinen sun huulilla, ihan eri näköinen kuin mun:
  http://karkkipaiva.indiedays.com/2010/04/03/arkiset-lookit-by-lumene-max-factor/

  VastaaPoista
 3. Mä olen huulipunaihminen. Jossain vaiheessa haalin itselleni huulikiiltoja hirveät määrät mutta kaikki ne jäi enemmän ja vähemmän käyttämättä, kun ne on mun mielestä jotenkin niin...turhia. Tosin nyt olen löytänyt Lily Lolon Bubblegum Pinkin ja se on ihana! ;) Mutta huulipunat on silti se mun juttu.

  Sulla on aivan ihanat huulet, olisi sääli jos ne eivät saisi päästä oikeuksiinsa kunnon huulipunan kanssa! Molemmat näyttää nätiltä, ehkä tykkään enemmän kuitenkin English Rosesta. En ole tutustunut Max Factorin huulipuniin, sait mut kiinnostumaan. ;)

  VastaaPoista
 4. Nea, ihastuksesi ei ole jäänyt huomaamatta. :D Eivät ne onneksi niin kamalan kalliita ole, ja (klassisista klassisin perustelu) voisihan sitä rahansa huonomminkin käyttää. ;)

  Sanni, vai että pusuhuulet. :) Kiitos. Kyllä minä noita huulikuvia yleensä räpsin useita, mutta näiden punien kanssa kuvaaminenkin oli jotenkin helpompaa. Mutta tosi on, että ovat vaikeita ottaa. Eivätkä väritkään aina oikein satu kohdalleen.

  Ehkä ne sävyt vain käyttäytyvät eri tavalla ihmisestä riippuen. Näin jälkeenpäin muistan tosiaan lukeneeni tuon postauksesi ja ajatelleeni, että enpä kyllä sitten osta ainakaan tuota tuksupunaa. :)

  Mohn, minä taas olen huulikiiltoihminen. Haluaisin kovasti tuntea oloni mukavaksi huulipunankin kanssa, mutta se on ollut kovin vaivalloista. Vaikeinta on ehkä se, että omat huuleni tuntuvat niin kuivilta, jos käytän pelkkää huulipunaa. Automaattisesti sitten kääntyy sen kiiltotuubin puoleen hakemaan helpotusta. Vinkkejä?

  VastaaPoista
 5. Ehkä se on vähän myös tottumuskysymys? Minä kun olen tottunut huulipuniin niin ne ei tunnu erityisesti (tai ehkä siihen ei vain kiinnitä huomiota) ja huulikiilto taas tuntuu aina vähän tahmaiselta ja sitten se kuluu tosi nopeasti pois. Toisaalta, esim. toi ihanaihana LL:n Bubblegum Pink ei ole ollenkaan tahmaisen tutuinen ja mun kaksi Artdecoa on tosi hyvän tuntuisia myös.

  Enpä osaa pahemmin vinkata. Hyvä kosteutus ennen huulipunan lisäämistä, joku tosi hyvä huulirasva huolella lisättynä vähän ennen huulipunan laittamista (10 min?). Hoitavat huulipunat? Onhan noiden koostumuksissakin isoja eroja, toiset on paljon "rasvaisemman" oloisia kuin toiset ja jotkut on tosi kuivia. Voihan sitä kiiltoa toki lisätä punan päälle jos se tuntuu ikävältä ilman. Sekoitus huulipunaa ja huulirasvaa?

  Multa on tulossa Artdecon huulimeikkipostaus joskus, kun saan kaikki kuvat otettua (on vaan niin järkyn valotonta koko ajan, ettei mun kuvista tule mitään) ja siinä on pohdintaa vähän myös tuosta koostumuksesta. Mulla olis sellainen luonnonvalolampuin varustettu peilijuttu, en ole kokeillut saisko sen avulla oikean värisiä kuvia...se on vaan niin hankalan iso ja painava. ;-(

  VastaaPoista
 6. Voi olla, että kyse on tosiaan tottumuksesta. Tänään minulla oli violettia huulipunaa yhdestä Diorin paletista eikä se tuntunut kuivattavan huulia juurikaan. Eli koostumuksellakin todella on väliä.

  Parhaiten olen onnistunut huulipunakokeiluissa juuri niin, että olen laittanut kiiltoa päälle. Mutta joskus voisi mennä mattaisempanakin. Ei kai tässä auta kuin treenata vaan. :)

  VastaaPoista
 7. Mä olen toivottoman ihastunut noihin Nean hehkuttamiin uutuuspuniin!

  VastaaPoista
 8. Hmm, pitäisiköhän itsekin kokeilla... Luulen, että ne voisivat olla omaan makuuni liian läpikuultavia. Huulissani on jo omasta takaa niin paljon pigmenttiä, että kaipaan huulipunalta peittävyyttä. Mutta aina täytyy olla avoin uusille jutuille. :)

  VastaaPoista
 9. nekku: Lumenet ovat läpikuultavat, minulle aivan täydelliset mutta ehket välitä... Mutta testaamalla vasta tietää, se Berry on ainakin ihana ;D Hailakka Apricot ehkä kuitenkin oma suosikkini <3

  VastaaPoista
 10. Kiitos vinkeistä. Voisihan noita ainakin testereistä käydä vertailemassa.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>