keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Hämähäkkinainen

Kolmannen meikkauksen tajusimme illan jo hämärryttyä kuvata kattovalaisimen alla. Valo ei ole paras mahdollinen, mutta ehkä kuitenkin parempi kuin edellisen postauksen kuvissa. Hämähäkkinainen oli tehnyt meikkipohjansa valmiiksi jo etukäteen, lisäsin vain varjostuksia (NYXin poskipuna sävyssä Taupe), korostuksia (Pure Luxen Opal Aura -luomiväri) ja poskipunaa (jonka merkkiä tai sävyä en nyt jostain syystä enää muistakaan).Silmämeikki oli nopea kahden luomivärin smoky, pääosissa Fyrinnaen sinisen turkoosina kimmeltävä Biker Chic ja myös muihin korostuksiin käytetty Opal Aura. Hämähäkinverkkoa piirtelin Make Up Storen Mixing Mediumiin sekoitetulla Biker Chicillä. Strassit ovat niin ikään MUS:lta, hämähäkit ja tumma viininpunainen huulipuna mallin omia.

Tästä meikistä kutkuttaisi tehdä uusi versio vähän pidemmän kaavan mukaan. Korostuksiin ja varjostuksiin voisi käyttää siniturkooseja sävyjä ja liioitella niitä reilusti. Ohimon seittikuvion haluaisin piirtää säntillisesti suorin viivoin ja silmämeikissä voisi käyttää useampia värejä. Katsotaan, löytyisikö versiointiin aikaa vaikka viikonloppuna...

6 kommenttia:

 1. nyt kun kaikki kolme maskia on nähty niin pakko sanoa että on kyllä upeaa jälkeä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti. Näitä olisi kuitenkin vielä tulossa kaksi lisää... :)

  VastaaPoista
 3. Ihana myös toi olkapäällä oleva hämähäkki. Ite en haluis pitää :D

  VastaaPoista
 4. Joo, niitä oli monta ja ne hytkyivät inhottavasti. :P

  VastaaPoista
 5. Hyrr, hämähäkkejä, jaiks! Kommentoin jo siihen ekaan zombie-postaukseen mutta ilmeisesti oli sitten nettikatkos tai jotain, kun ei ole sitä näkynyt.

  Kehuin siinä, miten upea zombie on, aivan mielettömän hienot ne verisuonet ja mustelmaisuus ym. näytti tosi "hyvältä", ei ollenkaan liian tehdyltä! Nunna on hieno myös, kaulan puremahaava näytti tosi "hyvältä" ja muutenkin tykkäsin kokonaisuudesta. Tämä on sitten vähän erilainen mutta yhtä kaikki hieno myös! Itselläni on tapana aina innostua vähän turhan paljon ja tulee tungettua liikaa kaikkea. Näissä on minusta juuri sopivasti tavaraa niin, että ovat tyylikkäitä. Jos nyt tällaisista maskeista voi sanoa, että ovat tyylikkäitä. ;-D

  Kirjoitin siinä aikaisemmassa haamukommentissani, että olisi hauska kuulla millaisen vastaanoton saitte juhlapaikassa ja millaista palautetta tuli ja jos lähditte jonnekin vielä juhlista jatkamaan niin mikä oli palaute.

  Mutta aivan älyttömän upeita kaikki tähän astiset, olet todella taitava!!

  VastaaPoista
 6. Edellinen kommenttisi on tosiaan tainnut kadota taivaan tuuliin. :( Mutta paljon kiitoksia joka tapauksessa. :)

  Itse pirskeet eivät olleet valtaisan suuret: siellä oli kaksi ihmistä, joita en ollut meikannut. :D Mutta baarissa tietysti tuli katseita ja jonkin verran kommentteja. Itse sain palautetta etenkin "nätistä hymystäni", joka on nähtävissä täällä huomenissa.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>