tiistai 2. marraskuuta 2010

Luomut latvialaiset

Mádaran tuotteita on kehuttu blogissa jos toisessakin jo siinä määrin, että Hulluilta Päiviltä piti saada pari juttua jo ihan silkasta mielenkiinnosta. Kosteusvoide oli toisaalta jo päässyt loppumaankin, joten 50% hankinnoista olivat myös perusteltuja. :) En itse ollut kaupungissa sinä viikonloppuna, kun nämä olivat tarjouksessa, mutta ystäväni kävi noutamassa nämä puolestani. Sain tuotteet viime viikon tiistaina ja olen nyt käyttänyt niitä päivittäin siitä lähtien.Ostin pullollisen kaikille ihotyypeille sopivaa syväpuhdistavaa puhdistusvaahtoa sekä normaalille ja sekaiholle suositeltua kosteusemulsiota. Pakkaukset ovat selkeydessään todella kauniit, ja arvostan erityisesti pumppua kosteusemulsion pullossa. Molempien pullojen pumput myös annostelevat tavaraa ainakin omaan käyttööni juuri sopivasti. Kasvoni puhdistan parilla pumppauksella vaahtoa, ja kasvoille riittää yksi pumppaus emulsiopullosta.

Mádaran nettisivuilla tuotteista kerrotaan seuraavaa:
"Syväpuhdistusvaahto kaikille ihotyypeille, 150 ml

Puhdistaa kasvojen ja kaulan ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Poistaa iholta meikin ja lian. Puhdistaa huokoset ihoa kuivattamatta."

"Syväkosteuttava fluidi normaalille ja sekaiholle, 50 ml

Kosteuttaa, kiinteyttää ja pehmentää ihoa tasapainottaen kasvojen öljyisiä ja kuivia alueita. Luontaiset kasviperäiset vitamiinit, mineraalit, bioflavonoidit ja muut bioaktiiviset aineet ravitsevat ihoa. Pehmentää pintakuivaa ihoa, kuten omenankukka, joka hyväilee poskeasi."
Odotukseni taisivat kaiken hypetyksen jälkeen olla liian korkealla, mutta täytyy sanoa, että olen tuotteisiin hieman pettynyt. Todennäköisesti ne eivät vain toimi oman ihotyyppini kanssa. Käytin puhdistusvaahtoa kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa, ja pidän sen pehmeästä koostumuksesta. Syväpuhdistuksen sijaan puhdistus tuntui kuitenkin lähinnä pinnalliselta. :( Ellei syväpuhdistukseksi sitten lasketa minkä tahansa alkoholipitoisen aineen pyörittelemistä kasvoilla. En tarkoita, että kasvoilleni olisi jäänyt likaa, pesun jälkeinen tunne ei vain ollut niin putipuhdas kuin olin odottanut. Lisäksi alkoholi kuivattaa omaa ihoani tarpeettomasti.

Kosteusemulsiosta pidän enemmän. Minulla meni monta päivää tuotteen hämmästyttävän tutun tuoksun tunnistamisessa, emulsio nimittäin tuoksuu herneiltä! Tai herneenversoilta, tarkemmin ajatellen. Tuoksu ei häiritse, mutta se on voimakas. Kosteutusteholtaan emulsio ei ollut itselleni riittävä, mutta toisaalta tällaiset kevyet emulsiot harvemmin ovat. Voin kuvitella tuotteen sopivan todella hyvin pintakuivalle, vähän rasvaisemmalle iholle.

7 kommenttia:

 1. Itsekkin olen miettinyt kokeilevani tuotteita, mutta saatan jättää väliin :) Hyvä postaus!

  http://www.mawismi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hyvä että tästä oli hyötyä. Itse ainakin tykkään lukea tuotekokemuksia blogeista ennen kuin lähden ostoksille. Tosin yleensä käy niin päin, että ne blogitekstit juuri ajavat shoppailemaan, kuten tässäkin tapauksessa. :)

  VastaaPoista
 3. ei nyt liity mitenkään itse asiaan, mutta esitän valtaisan kiitoksen kiitoksen siitä että olet laittanut nuo linkit nettikauppoihin tuohon sivupalkkiin , kauan ja hartaudella metsästämäni Dior paletti löytyi yhdestä, ja en voisi onnellisempi nyt olla :) tai no ehkä vielä onnellisempi sitten kun saan yöperhoseni kotiin, mutta :D

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi kun itsekin joskus saisi sen paletin. Toisaalta, samankaltaisia värejä minulta löytyy jo ennestään, mutta silti... Kivaa että linkeistä oli hyötyä, mietinkin aina välillä, että lukeeko niitä joku. :)

  VastaaPoista
 5. Lukee kyllä, ja omituista kyllä nyt tuntuu ettei mitäään uutta tarvitse edes hankkia kun se on tulossa, tuo tosin muuttuu varmaan piaan taas osto vimmaksi :)

  VastaaPoista
 6. Niin, voi olla, että niihin jää koukkuun. Onnea nyt vielä uudelle paletille, ja ihanaa yhteiseloa teille. :)

  VastaaPoista
 7. oi se tuli täönään, ja se on niiiiiin ihana ettei sanat riitä kuvailemaan :D

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>