tiistai 9. marraskuuta 2010

Sisaren pimeä puoli

Toisena meikattavana Halloween-maskituoliin istuutui hehkeä vampyyrinunna (mistä näitä kostyymi-ideoita oikein löytyy, beats me :D). Ensimmäisestä kuvasta huomaa, minkä verran tässä vaiheessa oli käytettävissä luonnonvaloa. :( Siitä kuitenkin erottuvat värien tummuusasteet ja kontrastit paremmin kuin jäkimmäisestä, salamalla otetusta kuvasta, jossa kuitenkin meikin värit tulevat huomattavasti enemmän esille.Koska edellisessä postauksessa mainittu valkoinen rasvaväri oli tehnyt tepposet, kalpea pohja saatiin aikaan vaalealla meikkivoiteella, joka puuteroitiin valkoisella luomivärillä. Alun perin olin ajatellut sekoittaa meikkivoidetta ja rasvaväriä, mutta loppujen lopuksi tällainen ohuempi pohja oli ehkä kuitenkin parempi. Kasvojen varjostuksiin käytin samoja violettia ja harmaanruskeaa Coastal Scentsin luomiväriä kuin zombimeikissäkin (56 Piece Blush & Eye Shadow Palette, sävyt 43 ja 44). Korostusväriä (Pure Luxen Opal Aura -luomiväri) sudittiin reilulla kädellä poskipäille, nenän varteen ja kulmaluille, että kasvoille saatiin kuulasta hightwilightia. Salama tosin syö kuvasta kaiken kolmiulotteisuuden, mutta uskothan jos sanon, että livenä näytti paremmalta? :)

Silmämeikistä tein mallin pyynnöstä punaisen ja siipimäisen (jännä miten se tuollaisiin silmiin syntyi kuin itsestään - omiin pyöreisiin silmiini kun ei saa mitään edes etäisesti siipimäiseltä vaikuttavaa...). Luomiväreinä on käytetty tummanpunaista ja mustaa Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletista, silmän sisänurkassa korostuksena on edellä mainittu PL:n Opal Aura. Ripset ovat Red Cherryn (numero 42).

Kaulan puremajäljet muotoilin ennen meikkiä arpivahasta (saa pilailukaupasta). Kiinnitin vahan iholiimalla (jota myös saa pilailukaupasta), mutta sudin päälle myös kerroksen lateksia (arvaa mistä sitä saa?), etteivät ala repsottamaan. Tekoverta (samasta paikasta kuin edelliset) ruiskittiin vähän sekä kaulan reikiin että suupieliin. Kaulan vamman ympärillä oli myös jonkin verran violetilla luomivärillä sudittua mustelmaa, mutta näissä kuvissa se ei oikein näy.

3 kommenttia:

  1. Todella mahtavan näköinen. Tykkään tuosta silmämeikistä very much! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, minustakin se onnistui ihan kivasti. :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>