lauantai 5. kesäkuuta 2010

Ensi-ihastus

Swatchasin tällä viikolla kolmannen (mutta ensimmäisenä hankitun) Coastal Scents -settini, 56 Shadow Blush -paletin, joka nimensä mukaisesti pitää sisällään sekä poskipunia (6) että luomivärejä (50). Myös tämä variaatio on saman kokoinen kuin 88-paletit, mutta luomivärinapit ovat suurempia.Lähes kaikki luomivärit ovat mattavärejä, mutta seassa on myös pari himmeästi hohtavaa satin -sävyä (lähinnä noissa harmaanruskeissa). Poskipunissakaan ole helmiäistä, pigmenttiä sitä vastoin on kaikissa väreissä reilusti CS:lle tuttuun tapaan. Tällä paletilla tein esimerkiksi huhtikuisen ihmemaameikin ja toissapäiväiset synkistelyt.Poskipunasävyt ovat kaikki tosi kivoja ja käyttökelpoisia. Reippaan pigmentin vuoksi sivellinkäsi saa olla kevyt, ellei halua näyttää sirkuksesta karanneelta. Positiivisin yllätys on ollut sävy numero 3, joka näyttää paletissa tylsältä vaaleanruskealta, mutta tuo yllättäen poskille luonnollisen ruusuista hehkua.Luomivärien swatchauksessa mokasin taas, ja unohdin paletissa numerolla 41 merkkaamani sävyn. Swatchit siis hyppäävät sen yli, mutta näköjään numerointi jatkuu katkeamatta. :O Anteeksi, förlåt, entschuldigen Sie, bitte. Eli sävyn 40 jälkeen swatcheihin +1, jotta vastaisivat paletin sävyjä. Matematiikkaharjoitus. :D

Lemppareitani ovat olleet sävy 27 (no sh*t, Sherlock!), joka on mahtava matta korostussävy, ja luonnonvaaleana vähemmän kova kuin puhdas valkoinen. Sävy 15 on kaunis jadenvihreä, sävyt 17-21 ennalta arvattavia suosikkeja ja torstain meikkikuvassa käyttämäni 23 on upean syvä violetti. Raikkaat turkoosit (25, 26) sopivat kesään, ja tykkään todella paljon myös kirkkaista punaisista (paletissa 40-42) ja vahvoista sinisistä (paletissa 52 ja 53).

4 kommenttia:

  1. Kiva väriesittely. En itseasiassa edes tiennyt tälläisten väripalettien olemassaolosta ennen kuin luin näistä täältä sinun blogistasi. Juurikin tämä poskipunat sisältävä paletti pitäisi kyllä laittaa ostoslistalle. Lähestulkoon kaikki värit näyttävät käyttökelpoisilta.

    VastaaPoista
  2. Minäkin ostin tämän ensimmäisenä, kun kaipasin lisää poskipunia. Mutta myös luomivärit ovat kyllä erittäin toimivia. Henkilökohtaisesti ainoa miinus on sinisten, turkoosien ja vihreiden sävyjen paljous, kun en käytä niitä juurikaan. :( Mutta tuollaiset ovat tietysti makuasioita.

    VastaaPoista
  3. ihania värejä 8)) <3 muutenkin ihanat sivut ! :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>