torstai 10. kesäkuuta 2010

Alelöytö uudessa valossa

Löysin koneen kätköistä julkaisemattomia kuvia tammikuun alennusmyynneistä mukaan poimimastani helmestä:Diorin Lip Show -paletti (002 Pink Couture) huhuili nimeäni alelaarista enkä kyennyt jättämään sitä ilman kotia. En ole niin perehtynyt eri merkkien kokoelmiin, että osaisin sanoa, milloin tämä on julkaistu. Jos joku tietää, niin saa mieluusti hihkua kommenttiosastolla. Googlesta ei tässä asiassa oikein ollut apua tai sitten en vain osannut etsiä. :( Paletissa on (vasemmalta oikealle) väritön huulivoide, kolme huulipunaa, kiiltävä, glitterinen top coat sekä peili ja sivellin. Punista tumma marjanpunainen jättää huulille mattapinnan, violetti on himmeästi kiiltävä ja pinkin voisi luokitella joko kiiltopunaksi tai voimakaspigmenttiseksi huulikiilloksi.Talvivalossa kuvatuista palettipotreteista värit toistuvat ehkä parhaiten tässä kuvassa, jossa ne näkyvät paletin pohjan läpi. Keskimmäinen sävy ei ainakaan ole ihan niin violetti, kuin miltä se ylimmässä kuvassa näyttää.Olin tammikuussa swatchannut sävyt käsivarteeni, mutta innostuin paremmassa, kesäisessä luonnonvalossa kuvaamaan kolme keskimmäistä myös huulilla. Noissa kahdessa muussa, pohjustajassa ja top coatissa (päällystäjässä? :D) ei juuri ole väriä, joten niiden uudelleenswatchaaminen olisi ollut jokseenkin turhaa.Pidän paletin kaikista sävyistä ja erityisesti punien koostumuksesta. Kaikki tuntuvat huulilla kevyiltä, tai oikeastaan eivät tunnu juuri miltään, mitä arvostan todella. Kiillot saavat olla tahmaisempia, mutta huulipunasta en erityisemmin halua olla tietoinen.

Bongasin paleteista myös toisen vaihtoehdon (001 Beige Pret-a-porter), joka piti sisällään korallin, persikan ja ruskean sävyjä. Olisin saattanut innostuakin niistä nyt kesän tultua, mutta keskellä talvea viileät värit houkuttelivat enemmän. Muutenkin ajaudun useimmiten huulimeikkiostoksilla siniseen taittavien pinkkien ja punaisten äärelle, vaikka olen vastikään yllätyksekseni huomannut myös lämpimämpien sävyjen pukevan minua.

4 kommenttia:

 1. oh wow! Ihania pinkin sävyjä :P Etenkin tuo ihan ensimmäinen huulikuva on miun mieleen. Noissa diorin meikeissä on miulla ollut ainoana "karkoittajana" tajuttoman korkea hinta. Tottakai nuo meikit ovat varmasti laadukkaita, mutta yli 30€ huulipunasta/luomiväristä tai kajaalista tuntuu hurjalta hinnalta.

  VastaaPoista
 2. Sama täällä. Tykkään Diorista kovasti, mutta tuotteet eivät oikein passaa budjetille. :( Ostinkin tuon paletin roiman alennuksen innoittamana. Ostopäätökseen vaikutti myös se, että tuossa on useampi huulimeikkijuttu samassa paketissa.

  VastaaPoista
 3. http://2.bp.blogspot.com/_fEglkkU__oM/SlrOQ_laf3I/AAAAAAAAF4g/cWoZepSchcI/s800/shuuemura+feathers.jpg

  http://www.google.fi/url?source=imgres&ct=img&q=http://imabeautygeek.com/wp-content/uploads/2009/08/ShuFleur-EverFeatherLashes.jpg&sa=X&ei=FY4YTIqMH5SKOK7L8M8K&ved=0CAQQ8wc4Dw&usg=AFQjCNG3AmXArWgse3o5z-9cOmhxtYYzVg

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita sulkaripsiä! Kiitos (taas) inspiraatiokuvista. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>