keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Ystävän päivä

Kävimme sunnuntaina ystäväni kanssa katsomassa Aavikon kukka -elokuvan (joka oli melkoisen puhutteleva, suosittelen), minkä jälkeen hän lupautui koekaniinikseni meikkaustuoliin. Ystäväni on aikaisemmin kokeillut enemmänkin erilaisia meikkejä, mutta viime vuosina meikki on yksinkertaistunut ripsivärin, rajauskynän ja vaalean luomivärin yhdistelmäksi. Mitään kovin dramaattista ei kokeiltu nytkään, mutta uusia värejä kuitenkin. :)Ystävälläni on suuret, kauniit, vihertävät silmät, jotka ovat melko syvällä kulmaluun alla. Vaalea väri koko liikkuvalla luomella tuo silmiä ulos kuopasta, ja aprikoosin sävy korostaa kauniisti niiden väriä. Tein silmämeikin Coastal Scentsin Metal Mania -paletin sävyillä (2, 11 ja 48), rajauksena käytin Wet'n'Wildin tummanruskeaa kynää (numero 3) ja ripsissä mustanruskeaa Max factorin False Lash Effectiä (WP). Kulmissa oli vähän Lumenen harmaanruskeaa kulmakynää ja vaaleinta väriä Make Up Storen Tri Brow Color -paletista.Vaikka meikki oli melko luonnollinen (valitettavasti emme hoksanneet ottaa "ennen" -kuvia), se oli silti hieman voimakas ystäväni makuun. Silmälasien kanssa kokonaisvaikutelma oli kuitenkin neutraalimpi, jolloin sekä meikin että ystäväni ilme muuttui huomattavasti. :D
Kasvoilla kuvassa Diorskin Nude -meikkivoiteen sävy 020, Lily Lolon mineraalipohja (Blondie) sekä Make Up Storen Cover All Blue -peiteaine neutraloimassa tummuutta silmien alla. Poskilla aurinkopuuterina ja tuomassa hohtoa on Milanin Glimmer Stripes sävyssä Honey glimmer ja poskipunana MACin Mineralize Blushin sävy Gentle. ACOn Cliniderm-huulikiilto oli ystäväni oma.

P.S. Tarkoituksenani oli pitää arvonta blogini ylitettyä sadan Blogger-tilaajan rajapyykin, mutta Sannin linkistä tänne oli toissapäivänä löytänyt tiensä lähes 700(!!)* uutta ihmistä, minkä seurauksena tilaajamäärä nousi vähän odottamattomasti. :O Koska en ollut osannut varautua, siirrän arvontaa blogin synttäreiden yhteyteen ensi kuulle, ja koitan keksiä jotain jännää. :)

*Google Analyticsin mukaan

8 kommenttia:

 1. Vika tälle 700:lle lukijalle on ilmeisesti minun, kun mainitsin siellä kommentissani Sinun blogisi esimerkkinä taidokkaasti tehdyistä värikkäistä meikeistä. Olet mielestäni nimittäin todella taitava!

  Pahoittelen...

  VastaaPoista
 2. Älä suotta, kiitos vain kovasti. :) Sanni on myös itse lukenut blogiani sen alkumetreiltä saakka, joten sinun ei onneksi tarvitse ottaa syitä niskoillesi ihan kokonaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis ystäväinen :)
  Ja samalla voisin kommentoida yhdellä kertaa kaikkia viimeaikaisia postauksia: oot kyllä ältsin taitava!
  Ja jee, huomenna nähdään!

  VastaaPoista
 4. Kiva että linkkini toi sulle uusia lukijoita! :)

  Tosi kauniin meikin olet ystävällesi tehnyt, ja kaunis on mallikin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, välitän kehut myös mallille. :)

  VastaaPoista
 6. Those eyes of yours look magnificent! Thanks for sharing!

  VastaaPoista
 7. Oh, thank's so much but they're not my eyes. :) I did a somewhat neutral make-up on my friend and she let me post the pictures here.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>