lauantai 19. kesäkuuta 2010

Tunnustuksia

Hei, olen Nekku ja olen meikkinarkkari. Ai että mitenkö niin?

Poikaystäväni pitää tänään polttareita ystävälleen, ja pojat lähtivät meiltä jo aamulla seikkailemaan kaupungille. Käytin oitis aikani yksin kotona hyödyksi ja aloin meikkailla Inglot-paletillani vähän niin kuin blogia silmällä pitäen. Tämä siis tarkoittaa sitä, että levittäydyn meikkeineni ja tykötarpeineni ruokapöydän ääreen, kuuntelen musiikkia ja fiilistelen eri luomivärejä, kunnes päädyn sutimaan niitä silmäni ympärille jokseenkin mielivaltaisessa järjestyksessä. Ja siis ainoastaan yhden silmän, koska kyse on viihdyttävästä testailusta enkä ole lähdössä minnekään.

Sain tehtyä kaksi meikkiä, kun, kuinka ollakaan, ovikello soi ja polttariseurue (tuossa vaiheessa onneksi vielä vasta kaksi henkilöä) pyrki takaisin sisälle. Kuvaannollisesti käsi keksipurkilla yllätyin ja hätäännyin, kävin äkkiä avaamassa oven ja sulkeuduin kiireesti takaisin keittiöön putsaamaan toispuoleista meikkiäni ja sullomaan meikkaustarpeitani lähimpään kaappiin. Tiimellyksessä ja tuoksinassa onnistuin pudottamaan uuden Inglot-palettini lattialle, ja puolet luomiväreistä enemmän tai vähemmän lohkesivat tai murenivat. :'(

Tapahtumaa seuranneista reaktioistani päädyin sitten tuohon edellä mainittuun diagnoosiin. Aluksi olin tietenkin hillittömän surullinen menetyksestäni, mutta samassa jo järkeilin, että mitä enemmän luomivärejä on murusina lattialla, sitä nopeammin ne kuluvat loppuun. Mikä tietysti tarkoittaa sitä, että palettiin saa ostaa uusia niiden tilalle! Hip hei!

Alla kuvina ne pari meikkiä, jotka ehdin uusilla Ingloteillani tehdä ennen yllätetyksi joutumista:Ensimmäisessä on käytetty paletin lämpimämpiä sävyjä. Silmän sisänurkassa on vaalea Pearl 393, luomella kultainen AMC Shine 25 ja oranssi AMC Shine 15. Luomivaossa on tummaa ruskeaa (Pearl 409), jonka häivytykseen on käytetty oranssia. Kulmaluulla on samaa vaaleaa sävyä kuin sisänurkassakin.Toinen meikki on tehty aivan samalla tavalla kuin ensimmäinenkin, värit vain ovat viileämpiä. Luomella vaaleaa (Pearl 440) ja tummaa (Pearl 429) violettia, luomivaossa violetin lisäksi musta AMC 63 ja pinkki D.S. 495. Kulmaluulla on käytetty vaaleanpunaista Pearl 431 -sävyä.

21 kommenttia:

 1. Otan osaa menetykseesi :(
  Upeita taideteoksia,heti tekee mieli violettia palettia!

  VastaaPoista
 2. Todella kauniita meikkejä molemmat :) Olen myös todella kateellinen sun luomista (olen myös kateellinen kaikille muille joilla ei ole tällaisia riippuluomia) :D

  VastaaPoista
 3. Charming Nails, kiitos. Pitää vielä tarkentaa sen verran, että yksikään värinapeista ei onneksi tuhoutunut kokonaan, muutama nurkka vain puuttuu.

  Duvessa, kiitti. Omat silmäni ovat kieltämättä varsin helposti meikattavat, mutta kaikenmallisissa on varmasti omat hyvät puolensa. :)

  VastaaPoista
 4. En löydä tarpeeksi mahtavaa adjektiivia kuvaamaan noita testimeikkejä, ovat niin upeat! Keväästä asti olen himoinnut violettia Inglot-viisikkoa etkä nyt ollenkaan helpottanut oloa :D

  Voi se on kauhea tunne kun pudottaa (etenkin LE) paletin tai luomivärin lattialle ja sitten varovaisena perään katsomaan kuinka suuren vahingon sai aikaiseksi :/ Onneksi pääsit noin vähällä ja noissa neliöissähän on paaaljon tavaraa.

  VastaaPoista
 5. Minä levittäydyn aina sohvalle (divaaniosa antaa hyvin lisätilaa), mikä ei ole järkevää, koska sohva on (oli) valkoinen. :D Voisi opetella meikkaamaan jossain muualla, mutta minkäs teet kun olohuoneessa on koko seinän kokoiset ikkunat etelään = loistavasti valoa.

  VastaaPoista
 6. keijukainen, sanopa muuta. Olisihan se saattanut vähän itkettääkin, jos paletti olisi tyystin särkynyt. Kiitos kehuista. :)

  kiukkupussi, meillä ei oikein mahdu meikkaamaan olohuoneessa, vaikka siellä kyllä olisi sitä etelävaloa. Keittiö on seuraavaksi paras vaihtoehto, eikä siellä paista aurinko silmiin, jos vaikka sattuu kaunis päivä.

  VastaaPoista
 7. Oi ihania! Sun tekemät simmumeikit on kyllä aina niin upeita!:) Harmi kun omille silmilleni ei oikein sovi mitkään tummat ja vahvat meikit. Näytän silloin lähinnä turpaani saaneelta tai tai zombilta:D

  VastaaPoista
 8. Kiitos. :)

  Paljonhan se on toki ihmisen omista väreistä kiinni, minkälainen meikki sopii. Kovin vaaleilla voimakkaat meikit saattavat näyttää vähän ylidramaattisilta. Toisaalta, yleisilme riippuu paljon myös meikin väreistä ja siitä, miten paljon muualla kasvoilla on meikkiä, esim. poskipunaa.

  Omat (ihon ja hiusten) värini ovat onneksi melko sallivia värikkäiden ja voimakkaiden meikkien suhteen, harmi, jos sinulla on toisin. :(

  VastaaPoista
 9. Voi paletti raukkaa :(

  Meikit on kyllä jälleen upeita ja sävyt todellakin sopii sulle erittäin hyvin, melkein tykkään tuosta persikkaisesta eniten :)

  VastaaPoista
 10. milipili, varo vaan, se tauti ei helpolla lähdekään. :)

  HeidiB, mitä sulle on tapahtumassa? :D

  VastaaPoista
 11. Jotenkin voin samaistua tuohon meikkinarkkari -nimitykseen. Tosin se ilmenee mulla vähän eri tavalla. Minä nimittäin saan vähän väliä huomautuksia "huumelabrastani". Levitän siis suojien kanssa TKB:n mineraalipussit keittiön pöydälle ja alan sekoittaa omia värejä. Saatan istua siinä tuntitolkulla luomassa uusia värejä, joita sitten sotken käsiini ja naamaani. :) Tuo jälkimmäinen meikki on muuten tosi kaunis. Värit sopii tosi hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 12. Haha, olet vienyt narkkariuden asteen pidemmälle. Tai sitten vain kehittelet uusia muotihuumeita. :D

  VastaaPoista
 13. Voi, otan osaa menetyksen johdosta, ja voih tuota violettia meikkiä, aivan ihana!!:)

  VastaaPoista
 14. Kiitos, sekä osanotosta että kehuista. :)

  VastaaPoista
 15. nuo värit korostaa kyllä hirveesti sinisiä silmiä :) kaunista =)

  VastaaPoista
 16. Kiitti. :) Olen huomannut, että minulle sopivat muutenkin parhaiten sellaiset sävyt, jotka vielä sattuvat korostamaan silmieni väriä. Esimerkiksi sinisiä ja vihreitä luomivärejä käytän todella harvoin, mutta vaaleanpunaisia, oransseja ja ruskeita lähes joka viikko.

  VastaaPoista
 17. Pakko kommentoida vaikka onkin jo vanha postaus - ite lohkaisin yhdestä Inglotin luomiväristä irti pienen murusen (mies sanois tässä kohtaa; "siis OO ÄMM GEE!"), ja olin ihan kauhuissani! xD Toivotonta :P

  VastaaPoista
 18. Ei ollenkaan toivotonta, olen itse ihan samanlainen. :) Ingloteilta nuo AMC-luomivärit näyttävät hajoavan aika helposti, mikä tekee myös nappien siirtelystä vähän vaikeaa. :(

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>