maanantai 7. kesäkuuta 2010

Sokeripilleri

Olen ihastunut alkuvuodesta julkaistun Sugarpill Cosmeticsin konseptiin, tuotteisiin ja promokuviin, eikä muutama merkin tuote meikkipussissani ollenkaan pahoittaisi mieltäni... Toistaiseksi niitä ei kuitenkaan - sinnikkäästä toivomisesta huolimatta - ole sinne ilmestynyt.

Kaipuuni hellitti hieman, kun huomasin Coastal Scentsin 56 Blush & Eye Shadow -palettia swatchatessani jo omistavani samankaltaisia kirkkaanvärisiä luomivärejä. Tänään siis esillä kuva sokeripilleriksi nimeämästäni Sugarpillin inspiroimasta meikistä:Käytin palettini sävyjä 7, 25 ja 37, jotka näkemieni kuvien perusteella jotakuinkin vastaavat sävyjä Tako, Afterparty ja Dollipop. Tämä hieman manga-henkinen meikki ei ehkä ole täysin minun tyyliseni, mutta hauska se ainakin on! :) Irtoripsiä olisi myös kaivattu kipeästi; tuollaisen vahvan rajauksen kanssa omani näyttävät erityisen mitättömiltä.

Jo mainitsemieni Sugarpill -sävyjen lisäksi CS:n paletista löytyvät sävyparit suurimmalle osalle merkin muista kiinteistä luomiväreistä. Suurimpia houkutuksia nettikaupassa ovatkin olleet irtoluomivärit, etenkin turkoosiin shiftaava valkoinen Lumi (nimetty merkin perustajan Amyn ystävän mukaan), kultainen Goldilux ja hopeinen Tiara. Luomivärit vain tulevat niin suurissa pakkauksissa, etten millään saisi käytettyä koko purkillista (samasta syystä en ole koskaan ostanut myöskään MACin pigmenttejä). Täytynee alkaa sinnikkäästi toivoa myös näytekokoja. :D

P.S. Sugarpill on Sanrion valtuuttama virallinen Hello Kitty -meikkibrändi! How cool is that?

20 kommenttia:

 1. Olen myös kuolannut Sugarpillin perään sen julkaisemisesta asti, minäkään en ole vieläkään hankkinut mitään. Etenkin irtoluomiväri Absinthe ja pressattu Midori kiinnostavat eniten. Ehkä mä vielä joskus..

  p.s. Laitoin sulle s-postia. Olin lähettävinäni sen jo sunnuntaina aamupäivällä, mutta sähköposti oli tehnyt tepposet eikä ollut lähettänyt viestiä..

  VastaaPoista
 2. Ehkäpä sitä vielä... Toisaalta, ihanat meikit eivät varmasti ostamalla lopu, joten ihan hyväkin välillä tyytyä vain kuolaamaan juttuja näytöltä. :)

  Tsekkaanpa postit.

  VastaaPoista
 3. Itse omistan sugarpillin yhden paletin, kaksi irtoluomiväriä ja dollipopin. Sugarpill totisesti erottuu joukosta. Dollipop ja goldilux on jotain niin mahtavaa, mitään vastaavaa ei löydy mun kokoelmista. Odotan innnolla mitä Amy keksii seuraavaksi!

  VastaaPoista
 4. *kade*
  Minuakin kiinnostaa, mihin suuntaan linja laajenee. Uusien luomivärisävyjen lisäksi esimerkiksi huulimeikkien saralla voisi odottaa lisää mahtavuutta.

  VastaaPoista
 5. Himottas kyllä muakin Sugarpillit, onhan niillä hintaa mutta pelkästään esim. palettien nättien pakkausten takia voisin ostaa. <3

  VastaaPoista
 6. Mä en tiedä miksi mulle tulee tosta yhdestä mallista mieleen Johanna Tukiainen :D

  VastaaPoista
 7. kiukkupussi, kiitos, se on minustakin aika hauska. :)

  Sagu, pakkaukset ovat tosiaan ihania. Mahtavaa, että niihinkin on panostettu!

  Mansu, no en kyllä minäkään. XD Mielestäni yhdennäköisyys loppuu vaaleisiin hiuksiin (jotka nekin on mallilla kivemman väriset), jos tarkoitat tuota tämän postauksen kuvassa esiintyvää mallia.

  VastaaPoista
 8. Sugarpillin irtoluomivärit ovat aivan ihania <3 Vihreät ovat yllättäen vähemmän uniikit (tai sitten vain minulla on liikaa vihreitä yleensäkin :D) mutta mm. Goldilux, Lumi ja hysteric ovat suosikkejani.

  Nea
  http://fashionedinfinland.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Ihana ihana ihana! Mä huolisin tollasen meikin mihin vaan kesärientoihin ;) Ja tolla tavalla yhdistettynä se turkoosikin varmaan sopisi, ei tulisi turvonneet silmät -vaikutelmaa. Voi ei. Coastal Scents lähtenee tilaukseen aika pian.

  VastaaPoista
 10. Nea, tosi hyviltä ne vaikuttavatkin, saa nähdä, kauanko maltan olla tilaamatta. ;)

  bubble, sullehan tämä varmaan sopisikin mainiosti. :) Joko olet päättänyt, minkä paletin tilaat? Tuo 56-paletti on siitä käytännöllinen, että mukana tulee poskipuniakin, mutta 88-paleteissa on sitten enemmän valinnan varaa luomivärien suhteen (ei sillä, että 50 väriä olisi jotenkin liian vähän...).

  VastaaPoista
 11. fkjhgfgkfg sekoan kohta, nää sun meikit vaan menee ihanammaks ja ihanammaks koko ajan! : D

  VastaaPoista
 12. Heheh. :D Nyt istu alas ja vedä syvään henkeä, mieti vaikka laineiden liplatusta tai muuta rauhallista.

  VastaaPoista
 13. Oi, ihastuttava meikki ja tuotesarja, en ollut tuosta kuullutkaan. Miten muuten saat meikin värit noin intensiivisinä ja tasaisina näkymään? Laitatko väriä paljon taputtelemalla vai onko salaisuus pohjustajassa? Itelläkin on CS:n paletti, mutta oon jotenkin niin tottunut aina vaan häivyttämään, ettei sitä osaa noin laittaa, vaikka haluaisi.

  VastaaPoista
 14. Varmaan sekä että. Tykkään tahmeista pohjustajista (ultimate suosikkeina MUSin High Tech Lighterit), joihin luomivärit jämähtävät kunnolla kiinni. Niiden päälle täytyy sitten taputella melko lailla väriä, etteivät lähde kuljeksimaan luomivakoon. Painelen väriä luomelle vähän kerrallaan, kunnes ihoa/pohjustajaa ei enää näy alta. Sitten häivytän, mutta vain reunoilta, etten sotke aikaan saatua tasaista värikerrosta.

  VastaaPoista
 15. Varmaan se 88-paletti olis parempi, ainakin tuntuu että siinä on herkullisemmat värit - eikä niille poskipunille ehkää oo samalla tavalla käyttöä :)

  VastaaPoista
 16. En oo tosta Sugarpillistä ennen kuullukkaan mutta wow! Ja upee toi sun meikki :)

  VastaaPoista
 17. Kiitos. :) Mukavaa, että pidit uudesta tuttavuudesta.

  VastaaPoista
 18. Sun blogikin on mulle uus tuttavuus, ja siitäkin tykkään ja paljon! :D

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>