keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Pulsating rainbow

Keskiviikkoaamun aluksi pikainen kysilakkapostaus koruin asustettuna.
Kynsissä siniseen taittava pinkki Rimmelin 60 Seconds -lakka sävyssä 619 Pulsating, jonka päällä Goshin 546 Rainbow. Musta-kultainen helmikasa on Glitteristä.

11 kommenttia:

 1. Goshin 546 Rainbow löytyy minunkin kokoelmista, mutta joku siinä tökkii, en oikein tiedä että miks tykkään siitä pullossa, mutta en omissa kynsissäni..

  VastaaPoista
 2. Onpa kummaa. Minusta se on ihana lakka! Poistin juuri kuvassa näkyvän lakkauksen ja lakkasin kynnet uudestaan, mutta oli pakko käyttää Rainbowta uusissakin kynsissä. :)

  VastaaPoista
 3. pullossa ihastelen sitä jatkuvasti mutta kynsissä se aiheuttaa jonkun inho reaktion :(

  VastaaPoista
 4. nyt on pakko perua kaikki pahat puheeni, lakkasin eilen kynnet ja se inho on väistynyt, tää onkin aivan ihana :) voi olla et kuuluu kategoriaan ihana kesälakka, ei ikinä talvella kynsiin :) Tai sitten syynä on se että näyttää hyvältä omilla kynsillä, mutta ei sopinu akryylien päälle kun tuli liian laitetun näköseks tai jotain, mutta ihana tää onkin :)
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Eli se toimii sittenkin! Hurraa! En päässyt juhannuksen aikaan tietokoneelle, mutta jussini oli kyllä oikein mainio. Toivottavasti sinullakin. :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Tää ei liity nyt tähän postaukseen, mutta olen itsekin kiinnostunut Coastal Scents:n tuotteista mutta ongelmana on tilaaminen. Mistä osoitteesta olet tilannut tuotteet? Mikä on ollut maksutapasi ja minkä rahtityypin olet valinnut? Entä oletko ottanut vakuutetun rahdin vai et? Voisitko laittaa osoitteeseen mementodecor(at)gmail.com vastaukset kysymyksiini ja mahdollisesti lisäneuvoja tilauksen suhteen? :) Olisin äärimmäisen kiitollinen.

  VastaaPoista
 7. Kiva, että päivityksiä kaipaillaan. :) Ymmärtänet kuitenkin, ettei aina vain ole aikaa.

  VastaaPoista
 8. These pictures just took me to nail polish heaven. Hallelujah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Praise the Lord! Tuota Goshin lakkaa voi kuulemma olla vähän vaikea löytää nykyään, mutta Inglotilla on valikoimissaan samanlainen. ;)

   Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>