maanantai 21. kesäkuuta 2010

Viikonloppumatkan tuliaisia - Gosh & MAC

Inglotin lisäksi pyörähdin viikon takaisella pääkaupunkiseudun meikkiekskursiollani myös MACin ständillä ja Sokoksella. MACille vein mukanani kuusi tyhjentynyttä pakkausta vaihtaakseni ne huulipunaan. En tosin ollut yhtään miettinyt, minkälaisen punan haluaisin, ja asiaa ihmetellessä vierähtikin muutama tovi. Jokseenkin tottumattomana huulipunan käyttäjänä (vaikka omistankin niitä liiaksi) halusin monikäyttöisen sävyn, joka ei olisi kovin kirkkaan värinen, mutta ei toisaalta aivan nudekaan.Päädyin lopulta vaaleaan, vanhan roosan sävyiseen Fabby -punaan, jonka frost -koostumus tekee kullanhohtoiseksi. Puna näyttää joko pinkiltä tai beigeltä valaistuksen mukaan, ja se on täydellinen (jo toinen täydellinen ostos tuolta reissulta :D)!Lisäksi nappasin mukaani täysikokoisen version joulun alla minihuulikiiltojen setissä hankkimastani Pinkarat -huulikiillosta (lustreglass) sekä mineralize -poskipunan sävyssä Love Thing. Mineralize -punat ovat tämänhetkisiä suosikkejani; ne levittyvät tasaisesti ja pehmeästi, ja niissä on reilusti pigmenttiä. Love Thing on väriltään tumma marjanpunainen, ja sen kanssa saakin olla varovainen välttääkseen pelleposket.Sokoksella kävin katselemassa, josko Goshilla olisi jotain kivaa. Vaikka juuri kerroin olevani huono huulipunan käyttäjä (ja että en halunnut MACiltä liian nudea), halusin ostaa vaalean beigen Darlingin (kuvassa toiseksi alin oikealla), jota Laura jatkuvasti ylistää. Kynsilakoista ostoskassiin päätyivät kullanvihreä Golden Dragon (vasemmalla alhaalla) ja mahtava hiutalelakka Rainbow (vasemmalla ylimpänä). Mukava myyjätyttö laittoi pussiin vielä kylkiäisiksi pronssisen Sparkle -kynsilakan ja korallinvärisen Peach -huulipunan. :)Light'n Shine Lip Glaze -kiillot hämmensivät perhepiirissä peileillään ja led-valoillaan, mutta itse ostin ne kimalluksen takia (ylläri). Kiillot ovat muuten verrattavissa MACin dazzleglasseihin, mutta niiden pakkaus on tilavuudeltaan yli kolminkertainen MACiin verrattuna eikä kiilto ole aivan yhtä tahmeaa. Dazzleglassit ovatkin supertahmaisia, joten pidän Goshin kiilloista kaikin puolin enemmän. Ostin sävyt 04 (vaaleanpunainen) ja 05 (violetti).Swatchasin sävyn 05 (oikealla) vierekkäin Date Night -dazzleglassin (vasemmalla) kanssa. Kuvasta näkyy hyvin sävyjen samankaltaisuus, Goshin kiillossa on vain hitusen enemmän kimallusta ja ehkä vähän vähemmän pigmenttiä.

muoks. klo 19.20: Lisäsin kuvat Goshin huulipunista in action, koska niitä toivottiin. Ylemmässä kuvassa Darling, alemmassa Peach:

6 kommenttia:

 1. Mullakin on yksi Goshin peilivalokiilto, läpinäkyvä hileillä. Harvemmin tulee kiiltoa käytettyä mutta silloin kun tulee, niin ehdottomasti juuri sitä!! Pysyy huulilla pitkään :)

  VastaaPoista
 2. voisiko tuosta darlingista saada kuvaa huulilla? (:

  VastaaPoista
 3. Gloss, niin ovat, pitää jossain vaiheessa hommata muutama lisää... ;)

  bubble, niistä tuli heti minunkin lemppareita. :)

  G, voisi, toki. Lisään sen tähän myöhemmin.

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Kun nyt vaikutat huulikiillon superkäyttäjältä:)kuten allekirjoittanut,mikä on kestävin merkki/laatu johon olet törmännyt? Olen nyt harkinnut UD:n huulipuna primeria,kun se Artdeco..:(.Se kuulema sopii paremmin huulikiiltojen kuin -punien alle ja olen kyllästynyt aina käyttämään superstay glossia t.Rimmelin vastaavaa.Mikä huulipuna sulla kestänyt parhaiten? Kun ei ole pväisin paljon aikaa tsekkailla peilistä.Tilasin Bboutiquesta 6.pvä,eikä vielä tullut..Lookfantasticin tuotteet tilasin viikko sitten,ne jo postissa odottamassa.Infoilen sitten millaisia tilaamani meikit ovat.
  Terkuin,
  Minttu

  VastaaPoista
 5. Kestävyyden suhteen kyllä liputtaisin MACin kiiltojen puolesta, monet muut ovat vähän turhan liruja. Yleensäkin, mitä tahmaisempi kiilto on sen paremmin se pysyy. Huulipunaa en edelleenkään oikein osaa käyttää, joten vähän huono mennä sanomaan. :D MACit tosin vaikuttavat vakuuttavilta silläkin saralla.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>