torstai 17. kesäkuuta 2010

Viikonloppumatkan tuliaisia - Inglot

Vietin viime viikolla pidennetyn viikonlopun Helsingissä taidenäyttelyn avajaisten, perhesuhteiden ylläpidon ja tietenkin meikkishoppailun merkeissä. Lauantaina pyhiinvaelsin Vantaalle Jumboon, jonne avattiin toukokuun alussa Suomen toinen Inglot-myymälä (tätä nykyä myymälöitä tosin on jo kolme). Sain ostosseuraa Mustaa kajalia -blogin HeidiB:stä, jonka kanssa vietimme tuossa karkkikaupassa varmaan tunnin. :D
kuva Googlen kuvahausta, myymälät näyttävät samanlaisilta kaikkialla

Omalle ostoslistalleni oli itsestäänselvästi päätynyt kymmenen luomivärin freedom -paletti, johon olin valinnut sävytkin jo etukäteen. :) Pientä viilausta paletti toki vaati vielä paikan päällä, mutta ottaen huomioon valikoiman laajuuden, etukäteissuunnittelu oli vaivan arvoista. Toiveissa oli paletti, jonka voisin ottaa matkalle mukaan niin, etten tarvitsisi muita luomivärejä. Värien tuli siis olla tuttuja ja turvallisia, käytössä hyväksi havaittuja.Halusin palettiini violetin, pinkin, ruskean, kullan ja persikan sävyjä sekä lisäksi vaalean korostussävyn ja perusmustan. Vasemman ylänurkan mustassa sävyssä on mukana sinistä kimallusta, joka myymälän valaistuksessa pakotti nappaamaan värinapin mukaan. Näin jälkeenpäin ajatellen fiksumpi valinta olisi ehkä ollut valkoinen, kylmempi highlight -sävy paletin viileiden värien kanssa käytettäväksi.Swatchasin värit vielä käsivarteeni. Alla on Make Up Storen High Tech Lighter, mutta luomivärit eivät kyllä tarvitse pohjustusta ainakaan pigmenttinsä puolesta. Harmittaa, etten ottanut sävynumeroita ylös myymälässä, sillä paletissa niitä ei lue. Sinänsä ymmärrettävää, koska freedom -paletteihin saa ostaa uusia nappeja loppuneiden tilalle, mutta turhauttavaa, jos haluaa pysyä kärryillä omistamiensa sävyjen suhteen... Koostumukseltaan värit ovat samettisen pehmeitä ja levittyvät sekä häivyttyvät todella hyvin. Musta tosin voi jämähtää iholle: sain pyöritellä swatchattuun käteeni silmämeikinpoistoainetta jokusen tovin.Hankin Inglotista myös aurinkopuuterin (tarpeeseen) ja villin näköisen huulikiillon (mielitekoon). Aurinkopuuteri (AMC Multicolour System Bronzing Powder, sävy 79) on täydellinen: se on matta, tarpeeksi ruskea (eli ei oranssi) ja riittävän vaalea, mutta ei liian. Näyttää siltä, että olen pitkällisten etsintöjen jälkeen löytänyt suosikkini tällä saralla. Mikä ei tietenkään estä etsimästä vielä vähän lisää. ;)Huulikiilto (AMC Lipgloss, sävy 543) on sekin mahtava, mutta ei mielestäni toimi yksinään. Koostumus on vähän turhan lirua makuuni, eikä kiilto muutenkaan juuri näy huulilla. Luulen, että tämä olisi omiaan huulipunan päällä, mutta sitä testatakseen täytyisi opetella käyttämään huulipunaa. Jatkoraportointia saattaa siis seurata myöhemmin.Ostostemme kylkiäisiksi saimme molemmat pienen näytepussin Under Makeup Base -pohjustajaa, jonka koostumus on varsin jännittävää. Siis siinä mielessä, että kasvoille laitettava silikoni ei ole koskaan ennen näyttänyt silikonilta aivan tässä määrin. :D Kolmen ainesosan (cyclopentasiloxane, polysilicone-11 ja dimethicone) geeli on jämäkkää ja kirkasta, mutta levittyy tasaisesti ja ohuesti. Pohjustajan kanssa meikkini kesti moitteettomana kahdeksantuntisen työpäivän ja vielä juoksulenkin siihen päälle! Tälläkin on siis mahdollisuuksia uudeksi lemppariksi MACin Prep + Prime:n rinnalle.

Kaiken kaikkiaan Inglot-tutustumiskäynti oli siis varsin antoisa. Merkki nauttii jo nyt suurta suosiota ainakin blogipiireissä, enkä yhtään ihmettele. Seuraavalla vierailulla aion tutustua kynsilakkoihin, joiden hengittävä koostumus on saanut runsaasti kehuja. Löysin jo muutaman erityisen kauniin sävyn. :)

Eikä viikonlopun ostossaldo muutenkaan jäänyt mitenkään heikoksi. Lisää on luvassa, kunhan taas ehdin koneen ääreen.

Edit klo 21.10: Sävynumerot löytyivätkin värinappien pohjasta (paletti on magneettinen, nappeja ei siis ole liimattu siihen), kiitos anonyymin kommentoijan.
Paletissani on seuraavat sävyt:
ylärivi: AMC 61, Pearl 440, Pearl 431, AMC Shine 25, Pearl 393
alarivi: AMC 63, Pearl 429, D.S. 495, AMC Shine 15, Pearl 409

12 kommenttia:

 1. Paljonko toi aurinkopuuteri makso?

  VastaaPoista
 2. Kysytpä vaikeita, en säilyttänyt kuittia. :( Yli kymmenen euroa, mutta alle kaksikymmentä kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Ihania! Ne kynsilakat ovat kyllä ihan mainiot myös ja värit herkulliset :D

  VastaaPoista
 4. Ihana paletti. Mä haluan jo toisen :)

  VastaaPoista
 5. Irrota napit, niiden takapuolelta löytyy (ainakin pyöreissä) sävynumerot :)

  VastaaPoista
 6. Nea, no niitä ensi kerralla. Tai sitten laitan sinut lähettämään mullekin. :D

  Charming Nails, näihin näyttää tulevan himo. :)

  Anonyymi, kiitos vinkistä, pitää ehkä askarrella sen verran. Ne nimittäin olisivat hyödyllisiä tämän postauksenkin kannalta.

  VastaaPoista
 7. Minulla olisi perjantaina eli *katsoo kellosta* TÄNÄÄN samanlaiset treffit ja vieläpä saman henkilön kanssa kyseisessä liikkeessä ;D. Oivoivoi tässä jutussa on nyt oma lehmä (lue lompakko) ojassa :'D.

  VastaaPoista
 8. Hehe, voidaan syyttää Heidiä kaikesta. :D

  VastaaPoista
 9. oijoi, pitääkin ehkä matkustaa vantaalle - etenkin tuo musta näyttää ihan mahtavalta!

  VastaaPoista
 10. Se on! Mustin musta, jonka olen koskaan nähnyt.

  VastaaPoista
 11. Se on kyllä huippu sävy, pinkki kultaisella shimmerillä. <3

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>