torstai 3. helmikuuta 2011

Kaveri käsilaukussa

Löysin vajaa vuosi sitten tilaamastani Stilan huulikiiltosetistä mainion nudekiillon, jonka käytin hetkessä loppuun. Tilaisuuden tullen täytyi tietenkin hankkia uusi, täysikokoinen versio. Pidän kovasti Stilan Lip Glaze -kiiltojen päästä pyöritettävästä kynämäisestä ulkomuodosta, minkä vuoksi oli ihan vähän pettynyt, kun epähuomiossa tulinkin ostaneeksi perinteisempään hylsyyn pakatun Silk Shimmer Glossin. Sävy on joka tapauksessa sama, Kitten, joka ilmeisesti on merkin suosituimpia.Tämäkin kiilto on onneksi erittäin kiva. Stilan sivujen mukaan sävy on "golden pink", mutta mielestäni tämä on kuitenkin pikkuisen enemmän golden kuin pink. Kiilto on läpikuultavaa, mutta pienen kimalteen ansiosta hyvin kiiltävää. Kimalle on selkeästi erottuvaa (kuten kuvasta huomaa), mutta se ei kuitenkaan tunnu huulilla. Koostumus on tahmainen, mutta ei ihan liisteriä.

Kitten on luotettava valinta arkikäyttöön, sillä se sopii kaikentyylisten ja -sävyisten meikkien kanssa. Tällaisen sydänystävän tarvitsee eritoten pommiin nukuttuina aamuina tai taksin jo odottaessa pihalla, kun ei ole enää ylimääräisiä minuutteja tuhlattavaksi. Yleensä tämä pyöriikin käsilaukussani jatkuvasti. Mihin huulimeikkiin sinä turvaudut kiireessä?

* * *

Stila lipgloss in Kitten is the one I can count on when there's no time to choose a lip colour. What's yours?

2 kommenttia:

  1. Onpa nätin näköinen kiilto, tosta voisi itsekin tykätä!
    Kun Macin Nice Kitty kiilto loppui, en ole löytänyt mitään vastaavaa niin tykättyä huulituotetta. Jos Mac koskaan tekee tuota sävyä uudestaan ostan kolme. Tai viisi! Viva Glam Cyndi käy oikeastaan meikkiin kuin meikkiin ja punien puolelta Cliniquen Black Honey.

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen huomannut varakappaleiden hamstraamisen tärkeyden. :) Jos löydän jonkin erityisen ihanan jutun, ostan yleensä ainakin yhden backupin varmuuden vuoksi.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>