tiistai 8. helmikuuta 2011

Meteoriitit

Rahantuhlausvimmassa lentokentältä tarttui joulukuussa mukaan vielä tällainen pieni laatikko. Guerlainin Météorites-puuterihelmet alkavat olla jo kulttimaineessa, mutta en itse ollut kokeillut niitä aikaisemmin.Laatikossa oli kolme kaunista pahvirasiaa, joissa kussakin erisävyisiä puuterihelmiä. Météorites-puuterit ovat valoa heijastavia, mutta eivät varsinaisia highlightereita. Niitä käytetään tavallisen (irto)puuterin tapaan, ja lopputulos on luonnollisen hehkuva.Ostamassani pakkauksessa olivat sävyt Mythic 01, Pink Fresh 02, Beige Chic 03. Pigmenttiä ei ole kovin paljon, mutta reippaalla kädellä sudittuna ja kerrostettuna Pink Fresh voisi käydä myös kevyestä poskipunasta ja Beige Chic aurinkopuuterista. Mythicin viileät sävyt häivyttävät kuulemma hiukan ihon punoitusta.

En swatchannut purkkieni sisältöä, sillä puuterit ovat niin läpikuultavia, ettei siitä olisi ollut hyötyä. Mutta kauniilta ne näyttävät pakkauksissaankin. :) Myönnettäköön, että tässä tapauksessa yltiösöpöt rasiat vaikuttivat voimakkaasti ostopäätökseen. Kuten ne taskussa poltelleet viimeiset setelitkin.

Oletko testannut Guerlainin helmiä? Käyttökelpoinen tuote vai hienolla ulkoasulla rahastusta?

* * *

I picked up Guerlain's miniature pearl powders in the airport in New York in December. The packacking is incredibly cute but I haven't used the actual product enough to have an opinion yet. They look pretty and glowing on the skin, though.

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset puuterihelmet :) Näyttävät ihan pieniltä suklaarakeilta joita saa aina pääsiäisen aikaan x)

  VastaaPoista
 2. Mä olen ihan koukussa sekä Guerlainin pohjustajaan että noihin helmiin. H-tin kalliita, mutta kestävät ikuisuuden. Mulla on pinkit helmet ja käytän niitä kyllä ihan poskarin tapaan, tosi ihanan hehkun saa, ja loppusudin tavaran vetäisen T-alueelle.

  VastaaPoista
 3. Huh, mä olen kytännyt noita helmiä ikuisuuden, mutta se hinta on ihan törkeä :D Enkä nyt sitten tarpeellisuudestakaan tiedä... Mutta ihanat!

  VastaaPoista
 4. Oi, noita on vieläkin!

  Äiti oli haksahtanut kirpparilta ostamaan kauniin näköisen rasian, oli siis todella koristeellinen. Äiti piti tätä rasiaa ihan tavallisena koristeena, mutta sisällä olikin juuri noita samoja helmiä. Tajusin sitten tarkemmin lukea päällisen ja Guerlainin Meteoritesejahan ne on, ja ikivanhoja vieläpä. On nimittäin sellainen hajuvesituoksu niissä, että oksat pois... Kokeilin kevyesti kasvoille: aivan upea hehku, tykästyin, mutta kasvot suorastaan lemusivat koko päivän. Nykyään eivät kai ole niin rankalla kädellä hajustettuja :)

  - Elisa

  VastaaPoista
 5. Nonnu, no nyt tekee mieli pääsiäiskarkkeja. Höh. :D

  Anonyymi, minä en ole vielä oikein ehtinyt kunnolla käyttämään näitä, mutta kuulostaa hyvältä. Ehkäpä huomenna kokeilen taas. :)

  tahma, minipurkit lähtivät duty freestä ihan kohtuulliseen hintaan. En tosin edes tiedä, mitä maksavat normaalisti (mutta se metallinen rasia on kyllä vielä sata kertaa hienompi kuin nämä). Pitää ehkä yrittää olla koukuttumatta. :)

  VastaaPoista
 6. Noissa ei siis ole nomikokoisissakaan metallinen se rasia, vaan ihan pahvinen. ;) Uudistettu pakkaus on vähän parempi kuin nuo vanhat, jotka pöllyää eikä niitä voi kuvitellakaan kuljettavansa mukana minnekään.

  VastaaPoista
 7. oi kun ne on söpöt, jäisi varmaan itsellä käyttämättä, mutta kauniit ovat.

  VastaaPoista
 8. Elisa, selkeä tuoksu noissa on, mutta ei mitenkään paha. Minäkin muistan tuotteen olleen valikoimissa jo pitkään, aina silloin tällöin olen jossain ihastellut.

  Anonyymi, ne on ehkä sitten jotain LE-juttuja, joissa on metalliset rasiat. En tiedä. Mutta Guerlainin sivuilla ainakin oli, ja joskus olen nähnyt kaupoissa.

  Ruu, mulla on vähän sama, pitää oikein tietoisesti ryhtyä käyttämään näitä. Mutta toisaalta ei kyllä raskisi, ovat niin sieviä. :)

  VastaaPoista
 9. Oih, äidilläni on/oli Meteorites-helmiä joskus kauan sitten, muistan lapsena joskus "leikkineeni" sillä rasialla (vaikka täysi olikin :D) Tosin sitten joskus myöhemmin sain kauniin rasian itselleni, vaikka koko sisältöä ei ollutkaan käytetty. Se kyllä majailee vieläkin lapsuudenkodissani vanhassa huoneessani.

  Jotenkin tosi ihania muistoja noista tulee mieleen jollain tapaa :) Ja ainakin niiden vanhojen helmien tuoksu on tosiaan hyvin voimakas.

  VastaaPoista
 10. Noissa on nimenomaan jotain sellaista nostalgista glamouria, vaikka itselläni ei puuterisia lapsuusmuistoja olekaan. Sekä tuoksu että rasia ovat hyvin old school Hollywoodia. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>