sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kynsilakkaöverit

Uudet kynsilakat jäävät minulta usein esittelemättä blogin puolella. Reipastuin tänään ja päätin kuvata viimeisen neljän kuukauden aikana tehdyt ostokset. Luvassa siis useamman kuvan verran kynsilakkoja sekalaisessa järjestyksessä.Viininpunaisen OPIn lakan (Bogota Blackberry) ostin Amerikan reissulta joulukuun alussa, koska halusin viininpunaiset kynnet poikaystäväni karonkkaan, joka oli heti matkan jälkeen. Loppujen lopuksi en kuitenkaan käyttänyt ostamaani lakkaa päädyttyäni manikyristin tuoliin lentokentällä aikaa kuluttaessani. Jälkeenpäin ajateltuna olisi ehkä kannattanut, sillä lentokenttämanikyyri ei oikein vakuuttanut.Katy Perry -kokoelman Not Like the Movies on toistaiseksi uusin kynsilakkani, ja ostin sen poikkeuksellisesti Stockmannilta kauppareissun yhteydessä. Alun perin olin saanut vakuuteltua itselleni, etten tarvitsisi yhtään kovasti hehkutetun kokoelman lakoista, mutta nähtyäni Not Like the Moviesin livenä en voinutkaan vastustaa sitä. Lakka ei nimittäin ole hopeanvärinen, kuten luulin, vaan hopeaa, vihreää ja violettia välkehtivä duochrome. Eikä minulla ole minkäänlaista itsehillintää näiden moniväristen sävyjen suhteen.Sama monivärisyys houkutteli Wet n Wildin lakoissa, jotka löysin Seppälästä alkuvuodesta. Vasemmanpuoleinen Eggplant Frost on punertava tummanvioletti sinisellä hohteella, oikeanpuoleisessa Wild Cardissa puolestaan malvanvioletista lakasta löytyy sekä pinkkiä että kullanväristä shimmeriä.
Eggplant FrostWild Card
Ostin Seppälästä myös kaksi Golden Rose -merkkistä hologrammilakkaa. Kaiken kaikkiaan sävyjä oli muistaakseni viisi, mutta tyypilliseen tapaani kiinnostuin eniten näistä harmaista. :) Sävy numero 119 (vasemmalla) on tumma grafiitinharmaa, oikeanpuoleinen 107 on hiukan sinertävä vaaleanharmaa. Hologrammiefekti ei ole kovin voimakas, mutta tarpeeksi selkeä erottuakseen. Pilvisenä päivänä holot eivät näytä valokuvissa juuri miltään, mutta aurinkoisella säällä meininki on jo ihan erilainen.Tilasin pari hololakkaa myös Milanilta, jonka tuotteisiin jo mainostinkin olevani rakastunut. Hopean- ja kullanvärisissä lakoissa efekti on huomattavasti voimakkaampi kuin Golden Rosen vastaavissa. Etenkin hopeinen HD on todella kaunis, vaikkei kultainen 3D jää juuri huonommaksi.Pinkki lakka on Nail Flash -sarjaa, jonka lakat ovat sisartuotteita jo esittelemilleni Lip Flash -kynille. Sävyjen nimetkin ovat samoja, vaikka eivät aivan vastaa toisiaan. Kaikki Nail Flashit ovat glass fleck -lakkoja, jotka ovat toinen heikkouteni jo mainittujen duochrome-sävyjen lisäksi. Tilaamani In a Flash ainakin on upea, joten samaa voi hyvällä syyllä olettaa myös muista sävyistä.Yllä saattaa hyvinkin olla bloggaushistoriani huonoin kuva. :D Kuva esittää Goshin kynsilakkoja Purple Heart ja Midnight Blue, mutta en millään saanut siitä vähemmän mustaa.Purple Heart löytyi joululomalla Kajaanin Sokoksen alesta ja tietenkin houkutteli minua monivärisyydellään. Lakan hienous ei näy tässäkään kuvassa, mutta antaa enemmän osviittaa violetinvihreänsinisen valloittavuudesta.Midnight Bluen kaltaisia sävyjä minulta löytyy pari muutakin, mutta en näköjään kykene vastustamaan näitä yönsinisiäkään.Viimeisimmän China Glaze -tilaukseni tein monen muun tapaan Anchors Away -kokoelman lakkojen innoittamana. Kokoelman ehdoton tähti, keltainen Lighthouse, sai seurakseen kaksi muuta glass fleckiä: Knottyn ja White Capin.Knotty on ensimmäinen ja todennäköisesti myös viimeinen beige/nude kynsilakka, jonka tulen koskaan omistamaan. Minulle saa helposti myytyä mitä vain kimalluksella kuorrutettuna. :) Kaunis tämä toki on, mutta aika kaukana omasta värimaailmastani.White Cap on NARSin Albatross-highlighterin kynsilakkavastine. Valkoinen, läpikuultava kullalta kimaltava sävy, jota kerrostamalla saa myös peittävämpää jälkeä. Ihana.
Lighthouse

Samassa tilauksessa saapui myös muutama uusi glitterlakka: tummansininen Meteor Shower, pinkki Bad Kitty ja superkultainen Treasure Chest.
Meteor ShowerBad KittyTreasure Chest

Koska nettitilailussa postikulut tulevat usein yhtä kalliiksi kuin itse tilaus, oli mukaan mahdutettava vielä muutama sellainen lakka, jota ei tullut hankittua heti niiden ilmestyttyä, mutta joiden perään olen silti jatkuvasti haikaillut.Ensimmäinen tällainen oli Good Witch? noin vuosi sitten (uudelleen)julkaistusta The Wizard of Ooh Ahz -kokoelmasta. Toinen kuvan lakoista on suurin piirtein samanikäinen 2030, joka lanseerattiin Chrome-kokoelmassa yhdessä muun muassa joka paikasta loppuunmyydyn krominvärisen Millenniumin kanssa. 2030 on lämpimän kullansävyinen lakka, jälki muistuttaa lähinnä kultatussia, tosin huomattavasti siistimpänä ja peittävämpänä. :)The Wizard of Ooh Ahz -kokoelmassa oli monta lähes kulttimaineen saavuttanutta kynsilakkasävyä, mutta Good Witch? on jostain syystä yleensä jäänyt vähemmälle huomiolle, vaikka sävy on mitä kaunein vaaleanpunainen pienellä pinkillä glitterillä. Pidän itse tästä todella paljon.Ja koska kevät on tulossa, viime vuonna harmittamaan jääneet Light as Air ja Re-Fresh Mint oli saatava myös. Söin eilen Amerikan pastilleja, ja huomasin, että värit mätsäävät täydellisesti. :)

Minkälaisia kynsilakkaostoksia olet tehnyt viime aikoina? Löytyykö omista jemmoistasi jokin nyt esittelemistäni? Mikä on suosikkisi?

* * *

I'm usually really lazy when it comes to nail polish posts but I decided to write one today. These are polishes I've bought since last November. Do you have any favourites?

14 kommenttia:

  1. Hmm, mä oon ostanut joulun jälkeen muistaakseni kolme kynsilakkaa, ja mietin että nyt saa loppua tämä hamstraus. Nähtyäni tämän postauksen omatuntoni on puhtaampi :D Buah.

    Ostin Mavalan sävyt London (peruspunainen) ja Marron Glacé (hiirenruskea) sekä Isadoran Wonder Nail -sävyn 651 Silver Sparkles, koska täydellinen, hohtava hopea on ollut hakusessa. Kaikki nämä ovat tosin vielä varsinaisesti testaamatta.

    VastaaPoista
  2. Heh, mulla ei ole varmaan koko elämäni aikana ollut noin monta kynsilakkaa mitä sinä olet ostanut muutaman viime kuukauden aikana. :D :D

    Mutta ei se mitään, olen omalla sarallani kunnostautunut ja ostanut viimeisen puolen vuoden sisään kaksi lakkaa. Tuo määrä taitaa olla oma ennätykseni. :) Toinen on Mavalan Glacier (marjapuuronvärinen) ja toinen Alessandron 932 Sinful eli aika lähellä nudea. Olen käyttänyt molempia varpaankynsissä ja kesällä aion laittaa niitä myös sormenkynsiin. Jee, vaaleanpunainen on pop! :)

    VastaaPoista
  3. bubble, onpa kiva että sain kevennettyä omatuntoasi. Mullekin tosin alkoi jo ihan vähän tulla sellainen "nyt riittää" -olo, mutta eiköhän tuo kohta hälvene. :D IsaDoran metallivärit näyttävät tosi kivoilta, ainakin pulloissa. En ole itsekään vielä kokeillut.

    NinaV, prioriteettinsa itse kullakin. :D Mulla oli ennen blogin aloittamista ehkä maksimissaan viisi kynsilakkaa, nyt niitä on 80. Tuskin ehdin koskaan käyttämään kaikkia loppuun, mutta saan jo kauniiden sävyjen katselusta niin paljon hyvää mieltä, että ei haittaa. :)

    VastaaPoista
  4. Juuri tuota Katy Perryn lakkaa oon itsekin ihastellut, joku noissa holoissa viehättää. Ja sit oon niissä vähän kierteessäkin, haluan aina vain "paremman" hololakan... Onneksi huuto.netissä saa yleensä aika hyvin menemään vähän käytetyt lakat, niin eivät pyöri nurkissa. Ajattelin lopulta ton Katyn kokoelman kanssa, että tilaan sitten, kun jotain muutakin oon tilaamassa.

    Nyt mulle on tulossa China Glazen crackle-lakoista musta ja harmaa.

    VastaaPoista
  5. oi miten kivoja lakkoja! tollain katy perry-lakka on pakko saada :D

    VastaaPoista
  6. norppa, tilaa ihmeessä ainakin tuo Not Like the Movies, se on tosi ihana! Ja Milanin holot ovat melko vakuuttavia (ainakin hintaansa nähden), vaikka eivät todennäköisesti pärjäisi vertailussa OMG:lle tai Goshin hololakalle. Minäkin mietin niitä crackle-lakkoja, mutta innostukseni on tainnut jo laantua. Riittänee se yksi IsaDoran pullon, jonka jo omistan. :)

    Nema, ei kun kauppaan vain sitten. :)

    VastaaPoista
  7. Nuo Milanin holot ovat kyllä ihania, kokeilin sitä marjapuuron väristä Hi-Tek:ia (vai minkä niminen se nyt oli) ja jaksoin vaan ihastella kynsiäni. :) Testausta odottaa vielä tuo hopea ja vaaleanvihreä. Jännä että näissä holoefekti ei mielestäni ollut parhaimmillaan luonnonvalossa. :o

    Katy Perryn lakkoja myös odotellessa.. :) Ensimmäisen näkemäni swatchin perusteella ajattelin että NLTM olisi ihan vaan perushopea, mutta onneksi näin muitakin kuvia ja päädyin tilaamaan, pelkästään tuossa pullossa näyttää niin upealta!

    VastaaPoista
  8. Minunkin mielestäni näyttävät parhaalta keinovalossa, tosin luonnonvaloa ei kamalasti ollut saatavilla, kun viimeksi niillä lakkasin. Eri lakat ilmeisesti vain käyttäytyvät eri tavoin. :) Ja niin, perushopeaksi minäkin tuota NLTM:a luulin, mutta voi pojat, että olin väärässä!

    VastaaPoista
  9. Oi mitä herkullisia värejä!
    Kynsilakkojen hamstraajana niitä on päässyt jokusen kertymään. Uusimmat ovat Color Clubin neonoranssit, sekä violetti hologrammilakka.

    Nuo Milanin lakat on kyllä hyvä pigmenttisiä ja mukavasti levittyviä. Tutustuin niihin joskus jenkeissä vieraillessani. =)

    VastaaPoista
  10. Minustakin on salakavalasti ehtinyt tulla melkoinen hamstraaja, ennen en juurikaan ollut kiinnostunut kynsilakoista. Tällä hetkellä ne kiinnostavat ehkä jopa enemmän kuin meikit, sillä olen mennyt jo pitkään melko neutraalilla päivämeikillä, mutta kynnet olen lakannut uusiksi lähes joka ilta.

    VastaaPoista
  11. Mulla on noista Goshin Purple Heart ja CnG Meteor Shower, Light as Air ja Re-Fresh Mint. Pitääkin kevään tullen ottaa nuo pastelliset taas käyttöön.

    Viime aikoina olen ostanut Diorin ja Chanelin lakkoja ja viimeksi talvialesta Opin Hong Kong kokoelmaa. Anchor's Awaysta pitikin tilata pari sävyä.

    VastaaPoista
  12. Pastellivärit ovat siitä kummallisia, että itseäni ne jaksavat innostaa vain alkukeväästä, mutta silloin sitäkin enemmän. Viime viikolla lakkasin kaikki kynnet eri karkkivärein, käytin Light as Airia, Re-Fresh Mintiä ja Models Ownin pastellisävyjä. Tuli herkut!

    VastaaPoista
  13. Joo, mää en myöskään käytä pastelleja enää kesällä, silloin on räiskyvien sävyjen vuoro. Pastelliset on semmoisia pääsiäisvärejä =)

    VastaaPoista
  14. Mistä tilasit nuo china glazen lakat? :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>