keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Rakastan maapalloa ja vesimelonia

Piipahdin toissaviikolla Body Shopissa 20 prosentin kantisalennuksen houkuttelemana. Kiikarissa olivat erityisesti uudehkot Earth Lovers -suihkugeelit, joista olin suunnitellut korvaajia tällä hetkellä käytössä oleville Lushin (Glögg) ja Philosophyn (Peppermint) talvisemmille tuoksuille. TBS:n suihkugeelit ovat biohajoavia ja niiden markkinoinnissa on nykytrendien mukaan nostettu avainsanoiksi myös parabeenittomuus, sulfaatittomuus, silikonittomuus ja muut kivat asiat. Pakkaukset ovat kierrätetyistä vesipulloista valmistettua uusiomuovia.Sarjaan kuuluu kuusi hedelmäistä tuoksua ja yksi täysin tuoksuton vaihtoehto. Itse ostin kaksi: Apricot & Basilin ja Watermelon & Eucalyptusin. Yrtit lähinnä raikastavat ja tasapainottavat tuoksujen makeutta, eivät erotu omaan nenääni mitenkään erityisen voimakkaina. Muita sarjan tuoksuvaihtoehtoja ovat Fig & Rosemary, Lemon & Thyme, Pear & Lemongrass ja Cucumber & Mint.Koska rakastan vesimelonin tuoksua, minun täytyi poimia mukaani myös ihan pienen pieni pullo vartalovoidetta (tämänkin perustelin kesäisempien tuoksujen puutteella voidevarastossani). En tiedä onko tämä uusi vai vanha tuote, en ollut itse törmännyt vastaavaan aikaisemmin. Tuoksuu tyypillisen makealle vesimelonille ja saa veden kielelle. Ah.Kolmannelle ostokselleni en löytänyt järkisyitä, jos "mutta-kun-tämä-on-niin-ihanaa" ei lasketa. Ihanuus on nimittäin jälleen uusi tuoksu (pitäisikin ehkä joskus kirjoittaa erillinen hajuvesijemmapostaus). Pomegranate & Raspberry -sprayta voi käyttää sekä iholle että huonetuoksuksi. Tämä päätyy ehdottomasti itseni päälle suihkittavaksi, sillä omistan jo tuoksuöljyversion, jonka olen varannut jälkimmäiseen tarkoitukseen. Tuoksu on makean kirpeä, aivan kuten nimestäkin voi päätellä. Ei sovellu sokeriallergikoille, mutta ampiaiset varmaan tykkäävät. :)

Oletko jo kokeillut Earth Lovers -suihkugeelejä? Suosikkituoksuja?

* * *

I needed to upgrade my shower gels to fit the season and sunnier days. I picked up two from The Body Shop's Earth Lovers collection. Since I can't resist the scent of watermelon, I just had to get a tiny bottle of body lotion as well. For the Pomegranate & Raspberry fragrance I have no excuse other than it smells just divine.

9 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia. Noi pullot näyttää herkullisen tuoksuisilta! :)

    http://dashantilife.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ostin noita suihkugeelejä joskus "aikoja sitten", olivat taineet juuri tulla hyllyille. Kuinka sattumoisinkaan ostin nuo samat kaksi kuin säkin! :D Olivat mun mielestä parhaimman tuoksuiset. Olen tykännyt!

    nim. tällä hetkellä kylppärin hyllyllä 6 avattua Body Shopin suihkugeeliä.. Mutta kun ne on vaan niin ihanan tuoksuisia!

    VastaaPoista
  3. Dashanti, tuoksuvat ihan yhtä herkuilta kuin näyttävätkin. :) Blogikuvien ottaminen on pitkästä aikaa tosi mukavaa, kun auringonvaloa on kunnolla.

    Martina, ovathan nämä jo jonkin aikaa kaupoissa olleet, en vain ole saanut ostettua. Aleen haksahdin sitten. :) Mulla taitaa olla avattuina neljä suihkugeeliä, mutta näihin en ole vielä kajonnut.

    VastaaPoista
  4. Kiitos, nyt mun on pakko mennä BodyShopiin.
    Tuo melonin tuoksuinen voide ois varmaan kiva :)

    VastaaPoista
  5. Kannatan hajuvesijemmapostausta! :)

    VastaaPoista
  6. Nonnu, eipä kestä. :) Se on tosi kiva, suosittelen.

    Anonyymi, hyvä kuulla että kiinnostaisi. Laitan to do -listalle. :)

    VastaaPoista
  7. Mullakin on watermelon-suihkugeeli, se on niin herkullinen!

    Ja toi vartalovoide näyttää pulloltaan siltä sarjalta, jota oli joskus vuosia sitten ja TBS otti sen uudelleen tuotantoon joku aika sitten. Banaanisampoo ja joku porkkanahomma kuuluu tähän myös. Voin olla kyllä täysin väärässäkin :) Pitää kuitenkin ehkä hakea tota kesäksi!

    VastaaPoista
  8. Mulla on tuo tuoksu myös ja olen aivan lääpälläni siihen. Toinen pullo on jo menossa. :D Suihkugeelivarantoja pitikin tänään täydentää, kiitoksia vinkistä. :)

    VastaaPoista
  9. bubble, pullon etiketti näyttikin omaan silmääni vähän tutulta, mutta en muistanut noita uudelleen lanseerauksia. Jospa olisi tullut jäädäkseen. :)

    visuaalisesti vaativa kottarainen, sinun vinkistäsi taisin tuon bongatakin. :) Toivottavasti löysit sopivat pullot suihkugeelivarastoihisi.

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>