sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Herkkuja joulun jälkeen

Mainitsinkin jo, että tilasin arvontapalkinnon yhteydessä jotain myös itselleni. Paketti Cherry Culturesta matkasi luokseni kaksi viikkoa, ja saapui juuri pahimmoilleen samana päivänä, kun olin jo junaillut itseni muualle joulun viettoon. Hain se postista pikapikaa lomalta palattuani. Myöhäisenä joululahjana paketista paljastui kaksi huulipunaa ja -kiiltoa NYXiltä ja hetken mielijohteesta hankitut Milanin Glimmer Stripes -monikäyttöpaletit. Round Lipstick -huulipunat (à $1,75) tulivat sävyissä Fusion ja Athena, Round Lipgloss -kiillot (à $2,00) puolestaan olivat kuninkaalliset Queen of Africa ja Soap Opera Queen. Swatchit alla:Fusion on koostumukseltaan kosteuttavan tuntuinen violettiin taittava tumma pinkki/fuksia, ja pidän siitä kovasti. Athena lukeutuu sävymaailmaan, johon aina hairahdun - ihanat todella vaaleat vaaleanpunaiset, jotka osoittautuvat huulilla pelkäksi huurteiseksi hohdoksi. Toimii varmaan hyvin vaaleahuulisilla, mutta omillani sävy ei pääse esiin. Hohteensa puolesta pidän kyllä Athenastakin, vaikka koostumukseltaan se on muiden kokeilemieni frost-punien tapaan vähän kuivattavan oloinen.

Myös Queen of Africa oli minulle pieni pettymys, sillä odotin ylimmässä kuvassa näkyvän valloittavan sinisen hohteen tulevan esiin huulillakin, mutta kovin vaisulta se vaikuttaa. Muuten sävy on oikein mukava, tumman marjainen ja talveen sopiva. Soap Opera Queen on huippu (!), kimaltava ja herkullinen pinkki.Milanin Glimmer Stripes -paletit (à $7,49) tilasin tietämättä niistä oikeastaan mitään; ne näyttivät vain niin söpöiltä. Palettien sävyjä voi käyttää joko yksittäin luomiväreinä tai niistä voi isommalla siveltimellä sutia hohtoa kasvoille ja dekolteelle. Näistä tuli heti suosikkejani, toimivat todella hyvin! Sävytkin ovat kauniita. Vasemmalla kuvassa Berry Glimmer, oikealla Honey Glimmer. Ja molemmat swatchattuina (Berry ylärivissä, Honey alla):

8 kommenttia:

 1. No on herkkuja! Itse tilailen myös juuri herkkuja, täytyy saada lisää kynsilakkoja :D

  VastaaPoista
 2. Eihän niitä ikinä ole tarpeeksi. :) Minä yritän kovasti välttää nettikauppojen selailua nyt, kun budjetti on melko tiukka. Kuitenkin tulee aina haalittua jotain, vaikka "vain katselisi".

  VastaaPoista
 3. Awww, ihania tuotteita. Piti heti mennä tutkimaan tuota nettikauppaa. Nyt on pahat, kun tekis mieli tilata vaikka mistä :D

  VastaaPoista
 4. Toistan itseäni, mutta NII-IN. Nettikaupat ovat petollisia (mutta niin kivoja). :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita nuo luomiväripaletit! Voisi seuraavaan tilaukseen itsellenikin harkita.. Hups. :)

  VastaaPoista
 6. Suosittelen, tykkään itse niistä tosi paljon.

  VastaaPoista
 7. Oih :) Mä tilasin tuossa viime yönä Cherry Culturelta, ja Queen of Africa lähti mukaan.

  Sain muuten sun ihanan pakettisi viikolla, kiitos! Pistän tänään omani postiin, mulle kävi meinaan vähän nolosti :D Otin sun palkintoroinat mukaan kun lähdin perheen luokse joululoman viettoon, aikomuksena oli postittaa ne. Ne sitten jäivät sinne (noin 658 muun tavaran kanssa, olen aika sählä...), ja perheeni joutui lähettämään ne mulle. Sain tavarat perjantaina. Anteeksi!

  VastaaPoista
 8. Tuo QOA näyttää putkilossaan ihan mahtavalta, elättelen vielä toivoa, että se yllättäen näyttäisi huulillakin samalta jonain päivänä...

  Eikä ole paketilla kiire, kyllähän mullakin se lähettäminen vähän venähti. Take your time. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>