keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Lempparikemppari

Jos haluaa ostaa muutakin kuin selektiivistä kosmetiikkaa, ostopaikat ovat täällä pohjoisessa vähän kiven alla. Olen urputtanut asiasta aikaisemminkin, mutta kun ei löydy edes Sokosta. :( Kicksistä nyt puhumattakaan. Edes Henkkamaukalla ei myydä meikkejä. Anttilasta olisin syksyllä halunnut ostaa Revlonia, mutta hylly oli päässyt jo niin luotaantyöntävän näköiseksi, että luovuin ajatuksesta (oikeasti, eikö niitä siistitä ollenkaan?).

Arvatenkin olen siis yllättynyt positiivisesti, kun Seppälä on kasvattanut kosmetiikkavalikoimiaan. Rimmelin irtopuuteria olen hakenut sieltä jo monen vuoden ajan (koska Anttilasta en halua), ja MSCHICin ottaminen valikoimiin on houkutellut paikalle useamminkin. Pikkutuubeissa myytävistä karitevoi-käsivoiteista olen myös tykännyt.Viime aikoina minua ovat houkutelleet jännät kynsilakat. Edellisessä postauksessa esittelemäni mintunvihreä Miss Selene -lakka on niin ihana, että minun täytyi hakea sitä myös pari varapulloa. Pullo on nimittäin pieni ja lakka niin ohutta, että viimeksi sitä meni kynsiin peräti viisi kerrosta. Aiemmin ostamani Sinful Colorsin lakat on niin ikään käytössä todettu mainioiksi, ja pullokin on riittoisa.

Sinful Colorsien kanssa yhtä aikaa ostamani Wet n Wildin lakat puolestaan ansaitsisivat jo oman postauksensa. Ostin mustan ja hologrammiglitterisen lakan, joista jälkimmäinen on juuri niin mahtavan discopallo kuin vain voi kuvitella. Parasta parhautta on kuitenkin musta lakka, joka peittää täydellisesti yhdellä (1!!!!!) kerroksella. Uskomatonta. Toistan vielä, YHDELLÄ.Kiinnostuin kynsilakkojen myötä Wet n Wildista enemmän ja ostin kokeiluun yhden huulikiillon. (Diamond Brilliance Lip Sheen, sävy Pink Sapphire) Ja kas vain, siitäkin tuli heti holy grail -tuotteeni. :O Luonnollisestikaan kuva ei tee kiillolle oikeutta, mutta laitoinpa malliksi kuitenkin. Kiilto ei varsinaisesti tuo huulille väriä, vaan helmiäispinnan kuten simpukan sisäpuolella (anteeksi kummalliset vertaukset, en osaa kuvailla paremmin). Pakkauksessaan näyttää todella vaalealta ja voimakkaasti helmiäiseltä, vähän pinkiltäkin. Koostumus on ihanan ohut ja kosteuttavan oloinen eikä ihanuutta yhtään vähennä korkin päässä oleva timantti.Seppälässä myydään myös hyviä ja edullisia Body Talk -irtoripsiä ja Montage Jeunesse -kasvonaamioita. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos. :)

Edit 13.1.2010 klo 22.40: En tiedä mikä Bloggeria vaivaa, mutta se on heittänyt viimeisen valokuvan pois tästä postauksesta jo kahdesti. Lisään sen tänne nyt kolmannen kerran, toivottavasti onnistuu...

15 kommenttia:

  1. Onpa nätti huulikiilto! Mulla on jäänyt vähän huono maku Wet'n Wildistä, kun joskus ostin heidän huulikiiltojaan ja ne olivat kamalan tahmaisia, haisivat pahalta ja yhdestä meni hylsykin heti rikki. :D Ehkä ne ovat nykyään sitten parempia!

    Joko paketti tuli, vai mihin aikaan siellä päin tulee posti?

    VastaaPoista
  2. Ei tullut vielä tänään, posti tulee tuossa puolen päivän aikoihin. Jospa huomenna sitten. :)

    Eipä kyllä hyvältä kuulosta sun kokemukset. :D Voihan se olla, että kiiltojen laatu vaihtelee muutenkin, esim. eri sävyissä on erilainen koostumus. Eikä noista Seppälänkään meikeistä oikein tiedä miten kauan ovat siellä hyllyssä olleet... Mutta tuo jonka ostin on kyllä huippu!

    VastaaPoista
  3. Minulla on ihan samoja kokemuksia Wet'n'Wildista kuin Sagulla. Varmaan ollaan kokeiltu samaa huulikiiltoa tai jotain. :DD Mutta nyt kyllä tuli inspiraatio kipaista Seppälään katsomaan mitä kaikkea kivaa löytyy, ihan vaikka heti huomenna!!

    VastaaPoista
  4. Wet'n'Wildin luomivärit on kans hyviä =)Mulla on kans tuo lakka missä on sydämiä, kerro jos keksit jonkun hyvän konstin millä niitä sydämiä saa sieltä pullosta =D Mulla ei ainakaan tahtonut sillä sudilla onnistua.

    VastaaPoista
  5. Camilla, jos Stockmannin Seppälässä ei enää ole mitään jäljellä, tiedät ketä syyttää... :)

    Anonyymi, pitääpä ottaa luomiväritkin testiin joskus. Ja keksiä jokin konsti niiden sydämien onkimiseen. Hammastikulla kenties?

    VastaaPoista
  6. Hei kiva tietää, että noi seppälän lakat on hyviä! Oon niitä tsekkaillut, mutten oo uskaltanut ostaa. Muistan, etä 90-luvulla anonyymimpien kynsilakkamerkkien lakat oli paskoja, joten luulen sitä edelleen xD Joten voin siis rohkeasti ihastella niitä seppälän lakkoja... Hih. Ja eihän ne niin kalliita ole edes.

    Wet'n wildiä oon kans katellu, en ollu uskaltanu ostaa, joten ehkä joskus sieltäkin voi katella niitä lakkoja.

    Oulussa muuten on surkea kosmetiikkatarjonta :( Kicks lopetti Kuopiossa, mutta onneksi tänne jäi sentään Sokos. Ja ainahan on nettikaupat ;)

    VastaaPoista
  7. norppa, laadusta ei vielä ole pitkäaikaista kokemusta, mutta tähän mennessä tekemäni lakkaukset ovat kestäneet hyvinä ihan mukavasti (3-4 päivää). Kivat värit, glitter ja halpa hinta ovat olleet niitä päällimmäisiä kriteerejä. :)

    VastaaPoista
  8. Mä olen törmännyt tuohon samaan ongelmaan: Anttiloiden kosmetiikkaosastojen sarjapömpelit (tosi tosi monilla sarjoilla ellei jopa kaikilla, riippunee myymälästä) on ihan hirveässä kunnossa! Oma henkilökunta ei juurikaan tee siisteydelle mitään, koska niillä "ei ole aikaa" ja sarjojen konsulentteja/edustajia käy myymälöissä ehkä 1-2 kertaa kuussa (kävisivät mielellään useammin, mutta enempää työpäiviä ei anneta firmasta), joten eri sarjojen pisteet saattaa näyttää pahimmillaan tosi törkyisiltä.

    Sit siinä on tietty sekin, että Anttiloissa käy useimmiten ne pahimmat teini-ikäiset sutimassa naamojansa ja jos kokeillaan jotain meikkivoidesävyä niin sitten se meikkivoiteessa oleva sormi pyyhitään johonkin kalusteeseen. Huulipunilla ja rajauskynillä sotketaan mainospahvit ja testereitä puuttuu koska niitä varastellaan tai ne on niin huonossa kunnossa, että niihin ei tekisi edes mieli koskea...

    Että juu. Onneksi on selektiivinen kosmetiikka, jossa hyllyt on yleensä siistit ja tuotteet hyvässä rivissä ja testerit kunnossa. Ja tuotteet laadukkaampia ;)

    Tosin jos päivittäiskosmetiikkaa ajatellaan niin aika paljon kivoja tuotteita löytyy mm. Rimmeliltä (mun suosikki on se vedenkestävä turkoosi silmänrajauskynä, ihan superi kesämeikki), Revlonilta (varsinkin päällyslakka on tosi tosi hyvä ja ColorStay-meikkivoidetta kehutaan usein) ja IsaDoralta (luomivärit on aika hyvälaatuisia ja vedenkestävä nestemäinen eyeliner ja huulikiilloissa on tosi paljon valinnanvaraa sekä laadun että värivalikoiman suhteen).

    Mutta kyllä mä silti henk.koht. käytän mieluummin selektiivisiä tuotteita, varsinkin ihonhoitopuolella, mutta useimmiten myös meikeissä :)

    VastaaPoista
  9. Sama täällä, budjetti on vain nyt opintojen loppuvaiheessa sen verran tiukka, että ilahdutan itseäni kahden euron kynsilakoilla. :) Tosin niistäkinhän salakavalasti kertyy isompi summa, kun ostaa monta. Ihonhoidossa olen valikoivampi, mutta värikosmetiikassa halpakin on monesti ihan hyvää.

    Olen samoilla linjoilla myös päivittäiskosmetiikan suosikkien suhteen (etenkin se Revlonin pikakuivattava lakka). Lisäksi olen tykännyt kovasti L'orealin luomiväreistä ja valokynästä sekä Maybellinen poskipunista.

    VastaaPoista
  10. Ostin kanssa syksyllä ensimmäistä kertaa Wet n Wildin meikkejä, kun oli pakko saada äkkiä halpa kynsilakanpoistoaine ja sitten siellä olikin osta-3-maksa-2- tarjous. Ostin samalla sitten myös valkoisen shimmerin (IHAN LOISTAVA)ja ihan pikkusia hileita sisältävän lakan. Kaikki olleet todella hyviä, lakkoja ajattelin kohta hakea taas lisääkin. Tosin vähän aikaa sitten ostamani valkoinen meikkikynä oli ihan susi, toooodella pehmeä niin kuluu hetkessä, ja sitä olen siis ihan oikein säilyttänytkin.
    Mutta kuten sanoit, ne irtoripset ovat tosiaan mahtava juttu, halpoja + suht kestäviäkin, ellei ihan kamalasti niitä kiduta :D

    VastaaPoista
  11. Minäkin olen saanut sellaisen käsityksen, että Wet'n'wildilla olisi hyvät shimmerit ja glitterit. En ole päässyt vielä testaamaan. :( Ja juu, irtoripset ovat kyllä kestäneet useammankin käyttökerran, kun malttaa olla sotkematta ja repimättä niitä. Hinta-laatusuhde on ihan kohdallaan.

    VastaaPoista
  12. Täällä yksi Wet n Wildin fani ilmoittautuu! Rakastan varsinkin kynsilakkoja, kun niitä on niin kivan värisiä, ja ne peittää jopa sillä yhdellä kerroksella. Ostin myös hiljattain lilan luomivärikvartetin Seppälästä, ja olin tosi yllättynyt laadusta, varmaan parhaimpia luomivärejäni! Ensi kerralla ostan vihreän paletin :) Suosittelen!!

    VastaaPoista
  13. Kiva kuulla, täytyy laajentaa testailua luomiväreihinkin. Viime aikoina olen yrittänyt olla ostamatta enempää niitä, mutta jos kerran halvalla saa... ;)

    VastaaPoista
  14. Hehee, mulla on vähän samoja kokemuksia ku norpalla, noista anonyymeista kynsilakoista meinaan :D Vaikka tota Seleneä oonkin lahjaksi kerran ostanut (neonpinkkiä!). Mutta sitten toisaalta, Henkkamaukankin lakat on osoittautuneet yllättävän laadukkaiksi. Samoin Lumenen Natural Coden mustaa kynsilakkaa riittää se yksi kerros, jos hyvin käy ;) Vähän riippuu kerroksen paksuudesta toki. Ja noista erilaisista hilelakoista tulee niiiiin mieleen ysäri! :D Mulla oli silloin hirveästi lakkoja, pastellinkeltaista ja mattaneonoranssia ja hileitäki vaikka mitä. Yllättäen menivät sit huonoiksi suurin osa.

    Ite ostin tällä viikolla Mavalan Mosaic Bluen, äärimmäisen tumman sininen joka näyttää pullossa mustalta. Me likes!

    VastaaPoista
  15. Ihan mukavasti nuo lakat ovat mulla kestäneet, vaikka sillä ei niin ole väliä, kun vaihdan lakkausta melko usein. Mutta Natural Coden mustaan kynsilakkaan verrattuna se Wet'n'wild on ihan ässä! En ole oikeasti ikinä törmännyt vastaavaan.

    Mavalan lakka kuulostaa tosi nätiltä. :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>