keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Like a Deep Blue Sea on a Blue, Blue Day

Viime lauantaina kävimme istumassa muutamilla NGO:ssa. Oli mukavaa, bongasimme tuttuja ja poikaystäväni henkilökohtaisen sankarin, Jukka Takalon. Itse olin liikkellä sinisin silmin.Meikki olisi voinut tarvita vielä irtoripset tahi rajauksia, mutta se oli livenä jo muutenkin niin voimakas, että päätin jättää molemmat väliin. Päätökseen saattoi vaikuttaa myös poikaystävän kommentti "jos nyt lopetat, niin on vielä hyvä", kysymykseen meikin mahdollisesta yliampuvuudesta. :D Palasin tuttuun Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -palettiin, josta käytin violetinsinistä liikkuvalla luomella, luomivaossa kaikkein tumminta sinistä ja mustaa, häivytykseen melko vihreää turkoosia ja sekä kulmaluulle että silmän sisänurkkaan vaaleanpunaiseen shiftaavaa valkoista.

Olen mielissäni, että olen oppinut käyttämään näitä tummempia sinisiä, ne sopivat minulle hyvin. Vaaleat siniset ja turkoosit näyttävät edelleen kamalilta yksinään, niille pitää vielä etsiä sopivia väriyhdistelmiä.

8 kommenttia:

 1. Onpa kaunis! Hauska tuo miehen kommentti. *heh*

  VastaaPoista
 2. Eikö? :D Ehdottomasti parempi kommentti tuo on kuin rutiininomaisesti mumistu "ihan kiva".

  VastaaPoista
 3. Ihana meikki jälleen kerran sinulla! :) Ja tuo kommentti on kyllä myös hyvä! Itse saan tuohon kysymykseen aina vastaukseksi lauseen "Onhan se aika värikäs". :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos. :) "Aika värikäs" ei kuulosta ollenkaan pahalta, ystävällisiä miehiä meillä.

  VastaaPoista
 5. Voi kun sopisi itsellekin noin värikkäät silmämeikit. =) Olen ujo käyttämään värejä, sekä vaatteissa, että meikeissä, vaikka haluaisinkin joskus vähän räväyttää. ;)

  VastaaPoista
 6. Voithan joskus testata vaikka jotain kirkkaan väristä rajausta ihan ripsien tyvessä. Muu meikki voi olla hyvinkin hillitty eikä väriä huomaa kaukaa. Ja jos värit eivät tunnu omilta, ei kannata yrittää väkisin, paras tyyli on kuitenkin se, jossa itse viihtyy. :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>