torstai 18. maaliskuuta 2010

Päivänsankarit

Hyväksi ja toimivaksi todettu lappu piposta -menetelmä ei pettänyt tänäänkään vaan sain selville viimeviikkoisen arvonnan voittajat! Turkoosin palkinnon saa itselleen nimimerkki g eli Volume! -blogin Krista, ja vaaleanpunaisen paketin tulee postilaatikostaan (tai eteisensä lattialta) löytämään Läpi lasien. Onnea molemmille! Laitan palkinnot matkaan, kun saan yhteystietonne sähköpostiini (lazy.dynamitee(a)gmail.com).

3 kommenttia:

 1. löysin blogisi googlen kautta hakemalla tietoa coastal scentsistä. innoittamanasi teinkin juuri tilauksen! tilasin 88 ultra shimmer paletin, silica powderin sekä pari sivellintä. ajattelin tehdä tilauksen kahdessa osassa, jotta säästyisi tullimaksuilta. seuraavaan tilaukseen pitäisikin saada hyvä häivytyssivellin, joten osaisitko suositella sieltä jotain tiettyä? lisäksi olisin kysynyt, että mitä käytät silmämeikin pohjustajana? oletan, etteivät nuo CS luomivärit ilman pohjustajaa juurikaan erotu. olen kuullut paljon hyvää too facedin shadow insurancesta, mutta onko mielestäsi vielä jotain parempaa, joka sopii juuri noiden cs-luomivärien kanssa?

  VastaaPoista
 2. Hyppään tähän väliin kommentoimaan,itse omistan tuon saman CS-paletin,pohjustajana käytän Urban Decay Primer Potionia joka on kyllä huippu. Olen lukenut,että joillain on aiheuttanut luomien kuivumista mutta itselläni toimii.

  Mikäli haluan syvemmän sävyn,niin laitan vielä CS:n alle puikkoluomiväriä/luomivärikynää.

  VastaaPoista
 3. Itse käytän kaikkien luomivärien kanssa Make Up Storen High tech lightereita, jotka ovat tosi tahmaisia, ja etenkin irtoluomivärit tarttuvat niihin hyvin. Ohuelti levitettyinä (jos laittaa liikaa, niin liukuvat luomivakoon) HTL:t toimivat mahtavasti ja värit toistuvat intensiivisinä. Käytin ennen Urban Decayn Primer Potionia, ja sekin oli mielestäni hyvä, mutta HTL vie silti voiton.

  Häivyttäminen on mielestäni ehkä enemmän kiinni tekniikasta (ja vähän myös kärsivällisyydestä), mutta huonoilla välineillä on tietenkin vaikea saada hyvää jälkeä. Luomivärin häivytykseen käytän itse pehmeää pyöreäpäistä sivellintä, joko CS:n Chisel Fluff/Pointed Crease -tuplasiveltimen suippoa päätä tai Sable Blending Brushia. Ensimmäisellä saa tehtyä hyvin vaikka koko silmämeikin, suosittelen hankkimaan sen, jos haluat ostaa vain yhden.

  Mukavia hetkia 88-paletin kanssa! :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>