maanantai 22. maaliskuuta 2010

Misty Maven

Olen sitä mieltä, että meikki on asuste. Sitä on helppo muuttaa vaatetuksen tai fiiliksen mukaan, ja jos mieli muuttuu, sen saa riisuttua ja vaihdettua helposti. Tässä piilee mielestäni myös meikkaamisen hienous: väreillä ja muodoilla on helppo leikkiä ja kaikkea uutta voi kokeilla tietäen, että halutessaan lähtötilanteeseen voi palata vanulappujen ja puhdistusaineiden avulla. Lisäksi uusi luomiväri on usein huomattavasti edullisempi sijoitus kuin uudet kengät. :)

Oma pukeutumistyylini on nykyään melko hillitty, ainakin värien puolesta. Suomalaiseen tapaan suosin mustaa ja harmaata kesät talvet, jolloin meikki ja korut ovat usein asun ainoa väripilkku. Pidän näyttävästä ja voimakkaasta meikistä, kirkkaista väreistä, glitteristä, irtoripsistä ja strasseista. Varsinkin perjantai- tai lauantai-iltaina kaupungille suunnatessa meikeissäni on jo huomattavan paljon drag (queen) -henkeä, mutta se on mielestäni ainoastaan hyvä asia. ;)

Tämän alustuksen jälkeen haluan esitellä meikki-idolini numero yksi, neidin nimeltä Misty Maven. Jos et jaksa/ehdi katsoa kaikkia alla olevia videoita, suosittelen katsomaan niistä ainakin ensimmäisen. En enää edes muista, kuinka monta kertaa olen sen itse nähnyt. Eikä kyllästytä vieläkään.


Seuraavassa vähän kimallusta:

Ja viimeisenä hieman hillitympi look:

5 kommenttia:

 1. aivan mahtavaa, jotenkin lumoavaa katottavaa, pitänee kattoa vielä uudestaankin :D

  VastaaPoista
 2. Upeita videoita! Okei, esiintymismeikki on asia erikseen, mutta hurjaa katsoa millainen määrä tuotteita meni esimerkiksi pohjustukseen. :D Meikkivoidemäärä riittäisi mulle viikoksi ja puuterit kuukaudeksi. ;)

  VastaaPoista
 3. Ruu, varsinkin tuo ensimmäinen hypnotisoi minut kerta kerran jälkeen. Biiseihin tosin vähän kyllästyy, joten katson nykyään ilman ääniä. :D

  kiukkupussi, videolla varmaan näyttää erilaiselta kuin livenä, mutta minusta on hurjaa myös, miten lopputuloksesta ei oikeastaan huomaa sitä pakkelin määrää (puhun nyt siis lähinnä ihosta :D). Mutta juu, nämä ovat kyllä omia lemppareitani.

  VastaaPoista
 4. Petrilude on mun suosikki tuolla youtubemaailmassa. Ärsyttää ne joidenkin gurujen jaarittelut ja maneerit noissa videoissaan, mutta Josh ei ole vielä kyllästyttänyt.

  VastaaPoista
 5. Josh on kyllä mainio. Itse saan aina aivan valtavasti inspiraatiota ja ahaa-elämyksiä lähes jokaisesta tutorialista.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>