keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

A Little Something for You

Voi että tulin iloiseksi aamulla, kun huomasin miten moni on löytänyt tiensä tänne blogiini! Olin jo aikaisemmin päättänyt järjestää arvonnan, jos blogger-lukijoita joskus olisi pyöreät 50. Moneen kertaan tuskailemani kehno rahatilanne tosin ajoi vähän improvisoimaan palkintojen suhteen... Harmittaa, etten voinut hankkia mitään erityistä juuri tätä kilpailua varten, mutta aikani laatikoita ja back up -varastoja pengottuani sain kuitenkin kasattua kokoon palkinnon, tai oikeastaan kaksi. :)

Vaaleanpunainen palkintoVaaleanpunaiseen palkintoon kuuluvat Wet'n'Wildin huulikiilto Pink Sapphire, jota olen hehkuttanut täällä, Miss Selenen kynsilakka vaaleanpunaisilla sydämillä, korvakorut sekä neljä Coastal Sentsin pigmentti-/luomivärisamplea.Sävyt swatchattuina vasemmalta oikealle: Mirage Red, 24 karat gold, Odyssey ja Zany. Kahdesta ensimmäisestä juttua täällä, Odyssey on helmiäisenhohtoinen vaaleanpunainen, aikalailla tuon huulikiillon luomivärivastine, ja Zany on sievä pronssin sävy.

Turkoosi palkintoTurkoosiin palkintoon kuuluvat Too Facedin Shadow Insurance -luomivärinpohjustaja, Biothermin Eau pure -tuoksu (15 ml), kaksi Pure Luxen luomivärisamplea ja kaulakoru. Luomivärisävyt swatchattuina:Galaxy on todella kaunis kullanhohtoinen vaaleampi vihreä ja Sublime puolestaan tummempi, siniseen taittava vihreän sävy.

Osallistuaksesi arvontaan sinun ei tarvitse olla blogini tilaaja, riittää, kun vastaat esittämääni visaiseen kysymykseen:

Mitä on "lazy dynamite"?

Osallistumisaikaa on viikko, eli keskiviikkoiltaan 17.3. asti. Jos et ole rekisteröitynyt bloggeriin, keksithän itsellesi nimimerkin, jotta arvonta helpottuu. :) Kerro myös, kumman palkinnoista mieluummin haluaisit.

P.S. Koeta arvontaonneasi myös Kiukkupussin luona!

46 kommenttia:

 1. öö, olen aina ajatellut vain että laiska dynamiitti. :D joka tuo mieleen viallisen dynamiitin, joka ei räjähdä. Ehkä vähän typerä vastaus, mutta en osaa muutakaan sanoa. :D

  turkoosin palkinnon valitsisin mieluummin. :)

  liin@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Hahaa! Mahtava :D Lazy dynamitehan on nainen, joka on kuin dynamiittia, eli räjähtää helposti. Hän on kuitenkin hieman ehm.. laiskahko, joten kiukunpuuskat ovat lyhyitä, koska Lady Lazy Dynamitea alkaa unettamaan. Tämän takia kaikki rakastavat Ladyn ärsyttämistä, koska tietävät, ettei kiukunpuuska kauaa kestä :D

  (olen muuten oikeastaan hirmu tyytyväinen ettei tarvitse olla lukija bloggerin kautta, koska en niihin arvontoihin voi osallistua :( blogini kun on wordpressissä eikä bloggerissa/blogspotissa...)

  VastaaPoista
 3. Sanat lazy dynamite tuo mulle ehkä tällä hetkellä eniten mieleen sun blogissa olleet kynnet siis ne jotka oli keskiviikkona 24. helmikuuta 2010
  eli siis jotain tummalla pohjalla olevaa todella kimaltavaa asiaa , sitä on lazy dynamite :D
  T:Ruu
  ja mulle on ihan sama kumpi tulee jos onni sattuu suosimaan :D

  VastaaPoista
 4. Lazy Dynamite kuulostaa dynamiitilta, joka ei räjähdä! :D Ettei se jaksa tehdä mitään räjähtämisen eteen. :) Sitä varmaankin harmittaa, kun ei voi täyttää tehtäviään. Tai sitten se ei edes halua räjähtää, koska sittenhän raukka kuolisi! :/

  turkoosi palkinto!

  epputi@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Minulle tulee laiskasta dynamiitista mieleen mineraalimeikkijauheet, jotka ovat upean sävyisiä, mutta eivät räjähdä. :D Minulle sopisi vaaleanpunainen paketti mieluummin. :)

  VastaaPoista
 6. Lazy Dynamite on laulaja ja sun hyvä blogi tietty myös :)

  VastaaPoista
 7. Hehee, laiskaa eli ei kovin helposti räjähtävää dynamiittiahan se ;D

  Molemmat palkinnot ovat aivan ihanat! Ehkä turkoosi mielummin, jos valita saa :)

  VastaaPoista
 8. lazy dynamitesta tulee mieleeni paul mccartneyn samanniminen laulu:

  http://www.youtube.com/watch?v=h-3wZSLtxl4&feature=related

  lazy dynamite on päällisin puolin vaaraaton mutta sisällä räiskyy.

  turkoosi palkinto olisi mieluisampi! :)

  scs@netti.fi

  VastaaPoista
 9. Susu, olet asian ytimessä. :)

  http://lazydynamitee.blogspot.com/2009/07/inspiraatiosta.html

  VastaaPoista
 10. Kiva että muutkin kuin blogger-jengi saa osallistua :) Mä seurailen kyllä bloglovinin kautta.

  Mikäli Paul McCartneya on uskominen (ja miksipä ei olisi :)) on Lazy Dynamite joku, joka yrittää turhaan laittaa järjen äänen sydämen edelle.

  Turkoosi paketti sopisi mulle paremmin.

  VastaaPoista
 11. Laiskasti räjähtävä dynamiittihan se on... Ehkä parempi niin, ei tiedä jos lopputulos on kuitenkin räväkkäämpi?=D

  Turkoosia mielisin.

  -Ulriikka-

  VastaaPoista
 12. Laiska dynamiitti tulee yllättäen mieleen minullakin :D. Sellainen mikä lötköilee sohvalla, mutta sitten kun alkaa tapahtumaan niin sitten myös tapahtuu ja räiskyy!

  Turkoosi palkinto olisi näistä kahdesta se mieluisampi :).

  Täällä kirjoittelee Panda Piece Of Pandasta, näköjään googletili tökkii tai jotain muuta mukavaa niin joudun kirjottamaan ilman tunnuksia.

  VastaaPoista
 13. Susu tuossa edellä sen taisikin jo mainita, että Lazy Dynamiten olemusta voi tutkia vaikkapa Paul McCartneyta kuunnellen.. :)

  "Oh why do you fight that feeling in your heart
  Don't you know that inside
  There's a love you can't hide
  So why do you fight that feeling in your heart"

  Ehkä sitten räjähtää, kun ne tunteet sieltä ulos pääsevät. :)

  Jos onni käy, niin turkoosi palkinto on mieluisin!

  VastaaPoista
 14. Lazy Dynamite on laiska dynamiitti. Sellanen vähä laiska/unelias, mutta joka kuitenki silloin tällöin jaksaa räiskyäkin :D

  Turkoosi palkinto olisi kivempi :)

  VastaaPoista
 15. Voi nuo palkinnot... emmä osaa päättää :D Vaikkapa tuo pinkki, jotenkin nuo luomivärit vetoaa siinä.

  Lazy dynamite on laiska, mutta räjähdysherkkä... Nainen joka räjähtää vaan kun on aihetta sille ;) Ja jotenkin se myös kimaltaa! hih.

  VastaaPoista
 16. Lazy Dynamite= Hieman laiskahko persoona mutta jostain innostuessaan aivan kuin räjähtää innostuksesta ja toimii sitten yhtä tehokkaasti kuin dynamiitti :D

  Ehkäpä tuo turkoosi paketti miellyttäs mun silmää enemmän,mikäli onni potkaisee ;)

  VastaaPoista
 17. Lazy Dynamite on väri-iloittelua, kuplivaa tunnetta, hauskuutta, upeita meikkauksia. Rauhallinen ulkokuori kätkee sisäänsä dynamiitin kovaa tykitystä timangimeiningillä! :)

  Jos onnetar on suopea, kumpi tahansa palkinnoista käy :)

  VastaaPoista
 18. Lazy Dynamite.. Niinkuin dynamiitti joka ei halua räjähtää. Dynaaminen ja energinen luonne, joka kuitenkin pitää enimmät tunteet omana tietonaan, sisällään.

  Turkoosi palkinto olisi enemmän minun mieleen. :)

  VastaaPoista
 19. Mulle tulee heti mieleen laiska dynamiitti, niinkuin nähtävästi aika monelle osallistuneelle. Ehkä lady dynamite on muuten erittäin aktiivinen,sosiaalinen ja aurinkoinen luonne mutta ajoittain hieman laiska.
  Hienoa tulkintaa :D
  Jaaa jos arpaonni suosii niin turkoosi paketti mulle. <:

  VastaaPoista
 20. Lazy dynamite on joku joka vaikuttaa hyvin rauhalliselta, mutta joka voi räjähtää hetkellä millä hyvänsä.
  Mutta tämä lazy dynamite blogi taas on juuri sopiva sekoitus kaikkea :)
  Ottaisin mielummin turkoosin paketin:)

  VastaaPoista
 21. Onnea lukijoista! Lazy dynamite on laiska tuittupää. :) Turkoosi!

  VastaaPoista
 22. Ajattelen laiskaa dynamiittia nyt heppatyttönäkökulmasta :DD

  Joskus on tullut ratsastettua hyvin laiskoja hevosia, joita ei meinaa millään saada liikkumaan ja joiden haavemaailmaa ei paljon ympäröivä maailma, ratsastaja mukaanlukien hetkauta. Näillekin eläimille jokin mörkö yleensä sytyttää sen alkukantaisen saaliseläimen pelon (esim. muovipussi tai postilaatikko) ja silloin tuntuu kuin istuisi dynamiitin päällä, joka on valmiina räjähtämään.

  Jaa minäkin osallistun ehkä mieluummin turkoosin arvontaa.

  VastaaPoista
 23. turkoosi paketti ois just sitä mitä tarttenki... pohjustaja on sanomassa itsensä irti:(

  lazy dynamite... no sehän on aivan selvä minä! olen laiska, mutta kun saan pienenkin motivaation kipinän räjähdän kuin dynamiitti ja alan toimeen. tai saan pienenkin ärsykkeen ja suutun, ja räjähdän kuin dynamiitti... ;D

  annamannaaa@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Turkoosin paketin arvontaan osallistuisin.

  Lazy Dynamite, laiska dynamiitti. Vähän kuin minä. Liian laiska tehdäkseen mitään hyödyllistä, mutta kun vähän jollain sorkkii, voi sieltä löytyäkin vielä ytyä ja tapahtua räjähdys :) Arvaamatonta tavaraa.

  manaromance@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Lazy dynamite on tietenkin laiskaa dynamiittia. Ei kuitenkaan mitään viallista, vaan sellaista joka räjähtää just silloin, kun sille itselle sopii.

  Turkoosi paketti ois kiva, jos onni suosii. Too Facedin pohjustajaa himottais kokeilla. :)

  -Anne

  VastaaPoista
 26. Taidan jättää sen syvällisemmät analyysit laiskasta dynamiitistä ja vastata vaan, että Lazy Dynamite on se eka meikkiblogi jonka vuoksi innostuin kosmetiikasta enemmän ku ikinä ennen ja nyt ollaan ihan koukussa. :')

  Ja osallistun turkoosin arvontaan jos on pakko valita kahdesta yhtä kivasta, haha!

  VastaaPoista
 27. Aija, voisi kai sitä pahempiinkin aineisiin olla koukussa. ;) Kiva kuulla, että olen höpinöilläni saanut muitakin kiinnostumaan. :)

  VastaaPoista
 28. Eihh, taisin mokata äsken jotain eikä minun juttuni tullut tähä.. No jos koitan laittaa sen tähän uudellen (niin paljon kun muistan)

  Eli lazy Dynamite tuo ensin mieleen tuon minkä monille muillekkin. Eli laiska dynamiitti, joka ei jaksa esim. räjähtää, koska on niin laiska. Mutta mieleeni tuli myös että se olisi dynamiittisen/dynamiittinen laiska. Jos joku on dynamiittisen laiska on joku niin laiska kuin dynamiitin räjähtäminen on kova. Mutta jos joku on dynamiittinen laiska, on ihminen laiska, mutta sisimmiltään saattaa hän olla tulinen, vaarallinen ja ennalta arvaamaton :DDD
  Saisihan siitä paljon asioita, kunhan antaisi mielikuvituksen lentää

  Jos voittaisin ottaisin mieluummin ehkäpä vaaleanpunaisen?? Tai no... Joo kyllä sen. Tosi vaikea päättää kahden kivan väliltä

  VastaaPoista
 29. Lazy Dynamite kuvastaa sun meikkauksia: saat meikin vaikuttamaan niin helposti toteutettavalta että Lazykin voisi onnistua, mutta silti lopputulos on täyttä Dynamitea eli aivan räjähtävän mahtava! :)

  -Viima

  VastaaPoista
 30. Unohdin mainita, että jos onni suosii, valitsen ihanaisen turkoosin palkinnon :)

  -Viima

  VastaaPoista
 31. Ekana mieleen tulee Paul McCartneyn samanniminen biisi :)

  Mutta laiska dynamiitti, räjähtää vasta sitten kun joku on sen arvoista. Ei sitä turhan tähden viitti duunia tehdä ;D

  Yleensä valkkaan _aina_ sen pinkin, mutta vaihtelu virkistää, eli turkoosi :P

  ~Apollonia

  VastaaPoista
 32. Ensimmäisenä toki tuli mieleen tuo biisi, mikä näemmä monella muullakin tuli mieleen. Toisaalta taas ajattelin henkilöä, joka ei turhista huolehdi, vain niille tärkeimmille asioille riittää niin paljon energiaa, että vois jopa vähän suutahtaakin (:

  Jos ensinnä saan päättää, niin haluan sinisen paketin!

  VastaaPoista
 33. Ahaha, enpä tiiä voiko sitä vastausta tähän sanoa jos kaikki tämän jälkeen kommentoivat kattookin mun vastausta :P Vaikka eipä sillä mitään väliä taida olla, meneekö vastaus oikein vai ei. Vastaan silti että erään biisin nimi ;)

  Mutta myöskin yhdyn muihin siinä mielessä, että sehän on täydellinen valeasu tietyllä tapaa. Antaa itsestään rennon ja laiskan mielikuvan, mutta on sisältä täyttä dynamiittia. Ja sehän on sitten hyvä tavoite meikkailussa - mahdollisimman pienellä vaivalla mahdollisimman upea lopputulos :)

  Palkinnoista korvakoruharakalle ja hattaran rakastajalle ehdottomasti vaaleanpunainen! Turkoosikin olisi kyllä pop, pitäisi vaan ensin oppia käyttämään noita värejä..

  VastaaPoista
 34. Mä ajattelin et oisko sitä dynamiittia liian vähän annosteltu siihen paukkuun tai peräti vanhentunutta tavaraa :D Ihanat palkinnot, vaaleanpunaisen korvikset näyttävät just kivoilta!

  VastaaPoista
 35. Mulle on tullu aina vaan mieleen Lady Dynamite, vähän niin kuin tossa bannerin kuvassa:)

  lavendann@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Lazy Dynamite on ulkokuoreltaan ainutlaatuinen taiteellinen ihminen, joka sisäpuoleltaan viestittää yllättävää ajatusrikasta ihmistä, jolla riittää kannustusta ja ideoita vaikka muille jakaa. Sana lazy viittaa siihen miten tämä ideoiva lahjakkuus piilottelee kykyjään rauhallisen ulkokuorensa alla :)

  Molemmat palkinnot ovat upeita, mutta valitsisin mielummin vaaleanpunaisen, sillä se kuvaa enempi luonnettani ja sopii tälläisen ruskeasilmäisen neutraaliin arkimeikkiin :)

  VastaaPoista
 37. Lazy Dynamite, no sillä voi kyllä kiehua päässä, mutta se ei jaksa suuttua muutakuin oiken pahan ja vakavan ja ärsyttävän asian takia, ja sitten: KABOOM!
  Juu ja turkoosi palkinto olisi kivempi :)

  VastaaPoista
 38. Laiska dynamiitti on dynamiitti varustettuna kahdenlaisella sytytyslangalla: On erittäin lyhyt, jota on vaikea saada syttymään ja sitten se erittäin pitkä, joka palaa hiljakseen näyttäen vaarattomalta, mutta aikanaan kuitenkin posahtaa. Kyse ei ole siitä, etteikö laiska dynamiitti räjähtäisi komeasti, vaan siitä, millainen sytyttäjä on. Laiskuus tarkoittaa sitä, ettei dynamiitti räjähtele itsekseen ja mille vain, vaan laiskuus on dynamiitin ja sytyttäjän vuorovaikutusta, jota dynamiitti lankoineen hallitsee.

  Samalla tavalla McCartneyn biisissä - sytyttäjä arpoo ja ruinaa, mutta kaikki on dynamiitista kiinni. Laiskuus tulee vuorovaikutuksesta, jonka laatu on dynamiitin päätettävissä.

  Olipa purkaus, mutta jos se sattuu miellyttämään, niin ehkä tuo turkoosi iskisi paremmin. :)

  VastaaPoista
 39. Mitä on "lazy dynamite"?

  Lazy dynemite on rohkea ja taitava, persoonallinen kosmetiikkafani jota ei meikkirintamalla ainakaan ennakkoluulot vaivaa. Lazy dynamite-blogi on parhaimmillaan ihanaa koukuttavaa luettavaa koulupäivän jälkeen, tai muuten vaan piristävää inspiraation sydäntä <3

  nuista kahdesta paketista on hankala päättää, mut sanon kuitenkin et turkoosi on täpärästi kivempi :)

  VastaaPoista
 40. Jostain syystä minulle tuli ensimmäisenä mieleen "laiska timantti" :D Eh .. käännöskukkasia

  Mutta hieman syvällisemmin tulkittuna kysehän on esteettisesti miellyttävästä ja mukavuudenhaluisesta (lazy - cozy)

  silti voimakkaan energisestä värien keskittymästä (dynamic)

  ripauksella glamooria, glitteriä ja luksusta (mite)


  Turkoosi miellyttää

  - Daeph

  VastaaPoista
 41. Lazy Dynamite:
  Dynamiitti joka räjähtänee tasan silloin, kuin viitsii jaksaa. Silloinkin laiskan vaivalloisesti, savusienen tyyliin.

  Vaaleanpunainen oli mieleeni

  -Meri

  VastaaPoista
 42. Hah haha, oon tähän asti lukenut et blogin nimi on Lady Dynamite eikä Lazy.

  Kai se lazy dynamite on sellanen, et räjähtää vaan ku viittii.

  VastaaPoista
 43. Lazy Dynamite on laiska dynamiitti. Se minulle tulee mieleen. Dynamiitista mieleeni taas tulee ilotulitus. Ja siitähän tässä on vähän niin kuin kyse. Värien ilotulitusta upean naisen kasvoilla! :)

  VastaaPoista
 44. mun mielestä tuo lazy dynamite kuvastaa hyvin sun blogiasi ! Sulla on paljon sellasia asiallisia ja ammattimaisia juttuja ja sitten on taas tajunnan räjäyttäviä meikkikuvia. (: Hyvällä tavalla toki! Eli Lazy Dynamite on siis sun blogin selitys. ;)

  (rakastan sun silmiäs. ♥)
  Ja mielummin tuo turkoosi palkinto ! :)

  VastaaPoista
 45. Hhih, sehän on laiska dynamiitti eli se ei siis räjähä ! :-D kummatkin palkinnot on kivoja, mutta jos onni suosisi toivoisin turkoosia palkintoa :)

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>