sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Tuparit

En ole juuri ehtinyt touhuamaan blogin parissa, mutta ajattelin laittaa näytille taas yhden meikkikuvan. Tämän näköisillä silmillä (tosin loppuillasta vähän vähemmän virkeillä :D) olin eilen juhlistamassa kaveripariskunnan tupaantuliaisia.Sekä ylä- että alaluomen keskellä on melko voimakkaan väristä pinkkiä, sen ympärillä tummaa violettia ja ulkonurkassa mustaa. Silmän sisänurkassa ja kulmaluulla on samaa vaaleaa helmiäissävyä kuin edellisen postauksen sinisessä meikissä. Kaikki luomivärit ovat jälleen Coastal Scentsin 88 Ultra Shimmer -paletista, siihen kun on niin helppo tarttua. Lisäksi laitoin tavilleni uskollisena yläluomelle vielä Wet n Wildin Mega Sparkle -glitteriä (Pink Sugar).

Lyhyestä virsi kaunis. Pahoittelen, ettei aikani tällä hetkellä riitä pidempiin tai monipuolisempiin postauksiin. :(

3 kommenttia:

 1. Nää sun meikit on aina niin mahtavia. Sulla on tosi hyvä silmän muoto tehdä kaikkea kivaa!

  VastaaPoista
 2. aivan ihanan näkönen , ite kun laittais niin vois olla et menis vaan tuherteluks :(

  VastaaPoista
 3. Charming Nails, tykkään kyllä itsekin silmistäni, niissä on mukavasti tilaa ylä- ja alaluomella sekä silmän ja kulmakarvojen välissä. Olen huomannut oikeastaan vasta meikkiblogeja luettuani, miten erimuotoisia silmiä ihmisillä on!

  Ruu, eihän sitä tiedä ennen kuin kokeilee. :) Omat meikkini näyttävät tekovaiheessa usein ihan kamalilta. Vasta häivyttäminen ja ripsiväri tekevät niistä kivan näköisiä.

  VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>