torstai 1. huhtikuuta 2010

Keskiyön ihmemaa

Myöhäisillan meikkausinspiraatio yllätti taas. Kävin viime viikolla katsomassa superpäiväelokuvana Ihmemaan Liisan, joka visuaalisella karkillaan täytti täysin kaikki odotukset. Jotenkin kuitenkin tuntui siltä, että koko elokuva oli tehty vain, että päästään luomaan huikeita maisemia, pukuja ja animaatioita. Ja niitä tosiaan riitti. Punaisen kuningattaren linnassa monet kohtaukset menivät omalta osaltani täysin ohi, kun tuijotin ainoastaan tätä mekkoa:Hypnoottisen lumoava vaate jäi päähäni kummittelemaan ja pakotti meikkauspuuhiin aprillipäivän iltana, vaikka nukkumaanmenoaika olisi jo ollut käsillä.Normaalioloissa en yleensä meikkaa mattaluomiväreillä, mutta tämän mekon reinkarnaatioon ne tuntuivat mielestäni sopivan. Käytin taas Coastal Scentsia, mutta tällä kertaa kaivoin kaapin perältä hävettävän vähälle käytölle jääneen 56 Shadow Blush -paletin. Pohjustukseen käytin NYXin valkoista (Milk) Jumbo eyeshadow -kynää, joka tosin itselläni on jo purkissa (katso täältä, miten kynä purkitetaan). Liikkuvalla luomella on kirkkaanpunaista luomiväriä, luomivaossa ja ulkonurkassa tummempaa (viinin)punaista ja mustaa, silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle laitoin valkoista. En osannut olla kokonaan ilman kimallusta, joten sisänurkkaan eksyi myös Pure Luxen Ice Princess -glitteriä. Ripset ovat NYXiltä, numero 181, Side Swept ja geeli-eyeliner MSCHIC by Seppälän.

22 kommenttia:

  1. aivan ihana tämä. (: Jos itse alan joskus panostamaan meikkailuun ja hankkisin esimerkiksi tuon 88-paletin (joka itseasiassa tähän aikaan yöstä tuntuu ihan loistoidealta) teen ehdottomasti jotain tälläistä myös! ♥

    VastaaPoista
  2. Siis kaikkea sitä oppii, mahtavaa! Kiitos tästä purkkivinkistä. :D

    VastaaPoista
  3. G, kiitos. Sanoisin, että 88-palettiin panostaminen on loistoidea mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. :)

    kiukkupussi, eipä kestä, hyvä, että siitä oli hyötyä.

    Ruu, paljon kiitoksia.

    VastaaPoista
  4. Tosi upean näköinen, näyttää tosi hyvältä toi punanen väri :) Harmi kun itselle se ei sovi yhtään.

    VastaaPoista
  5. Ihanan kirkas meikki! Tai ainakin tältä äidin näytöltä katsottuna se on tosi neon. Nam. Ja noi ripset on ihanan sulkamaiset, joudun ehkä hankkimaan heti kun tulee tarve irtoripsille..

    VastaaPoista
  6. sups, kiitti. Minuakin monesti harmittaa, kun paletissa ihanalta näyttävät sävyt eivät sovi omiin väreihin ollenkaan.

    bubble, kyllähän tuo melko värikäs oli, mäkin tykkään. :) Ja myös ripsistä.

    VastaaPoista
  7. Samalla lailla kävi minulle ja kaverilleni leffassa, kun koko linnakohtausten ajan olimme suu auki ja kuolasimme tuota mekkoa. Nyt todellakin harmittaa kun omistan jo valmiiksi tylsän, ruskean vanhojentanssimekon, tuosta olisin saanut niiiiin upean inspiraation siihen! Upea meikki muuten, itse olen sitä mieltä että mattameikit näyttävät silmämeikissä kivemmilta kuin glitterit, mutta sekin on toki makuasia :)

    VastaaPoista
  8. Vilu, kiitos. :)

    Shona, tosiaan, vanhojentanssimekkona tuo olisi varmasti upea! Ja niin, makuja on monenlaisia, itse olen niin kaiken kiiltävän perään, että en vain osaa tehdä kokonaan mattaa meikkiä. :D

    VastaaPoista
  9. Millaisia hei noi sun coastal scentsin tilaukset on ollu, että onko tullut ajallaan, millaiset postarit on ollut ym.? (:

    VastaaPoista
  10. Hyviä kokemuksia mulla on. Postimaksut määräytyvät painon mukaan, eli jos tilaa paljon, ne voivat olla melko kalliit. Ne ovat kuitenkin selvästi näkyvillä ennen kuin tilaus vahvistetaan. Olen tilannut CS:lta kolme tai neljä kertaa, ja paketti on aina tullut viikon päästä tilauksesta.

    VastaaPoista
  11. mä yleensä vierastan punasta väriä silmissä, mutta tossa se näyttää upealta! :) kiva blogi, lukijaksi liityin.. :)

    VastaaPoista
  12. Kiva kuulla. :) Ja tervetuloa remmiin.

    VastaaPoista
  13. Kyllä nuo 88-paletteihin kannattaa panostaa. Hintahan on aivan naurettavan halpa! Itse tilasin tuon 88-paletin mattamaisemman version tämän blogin innoittamana ja olen kyllä tosi tyytyväinen ostookseeni. Nyt vaan yritän opetella käyttämään sitä OIKEIN, kun siinä on oikeasti pigmenttiä "hieman" enemmän kuin vanhoissa luomiväreissäni. :D Tilasin myös siveltimiä ja olen ollut niihinkin oikein tyytyväinen. :)

    VastaaPoista
  14. Hienoa, että olet innostunut niistä! 88-paleteissa parasta on se, miten uskomattoman monia erilaisia juttuja niillä saa aikaan. Kirkkaiden värien lisäksi löytyy myös pastellisia ja maanläheisempiä sävyjä, joten paletit ovat todella monikäyttöisiä.

    VastaaPoista
  15. Ei ei ei! En suostu uskomaan, että joku saa noin ihanaa jälkeä aikaan. =D Vaikka kymeniin kertoihin todistat taitosi, jaksan aina ihmetellä aikaansaannoksiasi. Tuota kuvaa jäin tuijottamaan suu auki varmaan viideksi minuutiksi. Kaunista, niin uskomattoman kaunista.<3

    VastaaPoista
  16. Olipa ihanasti sanottu, kiitos. <3

    VastaaPoista
  17. Kiitos, tykkäsin tästä kovasti itsekin. :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>