keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Ceeeleebrate Good Times, C'mon!

On koittanut Lazy Dynamite -blogin yksivuotissyntymäpäivä ja on arvonnan aika!

Olen blogin perustamisesta lähtien suunnitellut aloittavani teemameikkien sarjan, ja nyt näyttää siltä, että niitä olisi tulossa kaksikin. Ensimmäinen sarja tulee olemaan musiikkiaiheinen, johon napsin vaikutteita visuaalisesti vaikuttavista tai muuten vain kivoista musiikkivideoista, levyjen kansitaiteesta sekä ihan konkreettisesti eri artisteilla nähdyistä meikeistä. Toisen sarjan toteutuminen ei ole vielä niin varmaa, koska se riippuu vähän blogini lukijoista. Olen saanut lähipiiristäni toiveita muutaman tietyntyylisen meikin toteuttamiseksi, ja ajattelin, että jos tuollaisia toiveita olisi enemmän, niistä voisi koostaa ihan oman sarjansa.

Arvontaan tämä liittyy siten, että haluaisin lukijoiden osallistuvan kanssani näiden meikkisarjajuttujen kehittelyyn. Jos siis mielessäsi on joko
a) jokin musiikkiin tai tiettyyn artistiin liittyvä kuva taikka video, jonka haluaisit realisoituvan meikiksi TAI
b) jokin tietty meikkitoive (vaikka jostain valokuvasta, johonkin teemaan liittyvä (esim. sirkus, häät, kesäpäivä, halloween, lomamatka, avaruusalus tai vaikka ruohonleikkuri, you name it) tai vaikka lempielokuvaasi sivuava), naputtele vinkkisi/toiveesi kommenttilaatikkoon, niin olet mukana arvonnassa.

Arvontaan osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla blogini tilaaja, mutta anonyyminä joudut keksimään itsellesi nimimerkin, jotta arvonta sujuisi helpommin. Koska suuri osa ihmisistä vaikuttaa näin helteillä pitävän lomaa myös netissä roikkumisesta, osallistumisaikaa on tavallista reilummin, elokuun 4. päivään saakka; arvon voittajan 5.8.2010.

Ja sitten se jännittävä palkinto. Olen hehkuttanut Coastal Scentsiä blogissani niin paljon, että voisi luulla koko blogikirjoittelun olevan kyseisen putiikin sponsoroimaa. Näin ei valitettavasti ole, mutta koska merkin valmiit meikkipaletit ovat mielestäni huippukäteviä ja muutenkin hyviä, haluan antaa sellaisen arvonnan voittajalle. Parasta palkintopaletissa on se, että sen saa valita itse! Kipin kapin siis nettikauppaan pähkäilemään. :)

Vaihtoehtoja on monta eivätkä ne rajoitu ainoastaan värikkäisiin luomiväripaletteihin. Varteenotettavia voisivat olla muun muassa seuraavat:

88 Warm Palette26 Shadow Blush Combo PaletteContour & Blush Palette66 Color Lip Palette

Kivaa, eikö? Toivepalettia ei tarvitse tietää vielä etukäteen; tiedustelen asiaa voittajalta samalla kun utelen hänen yhteystietonsa palkinnon lähettämistä varten. Nyt sitten vain aivoriihi pystyyn! :D

124 kommenttia:

  1. vooi miten ihana idea arvonnalle! nyt täytyy oikeasti kyllä miettiä, mitä kaikkia ideoita omassa päässäkin on pyörinyt meikkien saralla :p ainakin sellaista täytyy toivoa, että kokeilisit tehdä jonkun hempeän, mutta silti värikkään "keijumeikin"! en muista yyyhtääään missä elokuvassa joskus ihastelin niin taidokkaasti tehtyjä meikkejä - ne vain näyttivät juuri siltä, miltä keijujen ajattelisi näyttävän (: olisi ihana nähdä sun variaatio, joka olisi siis värikäs, mutta hempeä, ja etenkin noihin sun uskomattomiin silmiin toteutettuna meikki olisi varmasti ihan fantastinen (;

    VastaaPoista
  2. No onpas ihana arvonta! Ois iha ylihienoo omistaa joku CS'n paletti :D
    Mun eka vaihtoehto ois tää:
    http://i32.tinypic.com/15h05kp.jpg
    MUTTA koska siitä ei nyt hirveesti tota meikkii nää, nii googletin nopeesti ja valkkaan tän:
    http://i1.ytimg.com/vi/DrW1-OLcb90/0.jpg
    täs on hienot värit, tykkään siks (:

    VastaaPoista
  3. Moi,
    mun toive sarjaan b on ehdottomasti nörttimeikki. Nörtillä tarkoitan tietokonenörttiä 8)
    Mulla onkin jo 120-paletti enkä sen vähäisen käytön vuoksi oo kehdannut ostaa coastal scentsin paletteja, joten täähän ois mahtava tapa saada se, "en mä voinut sille mitään, se vaan tuli" ;)
    Onnea blogille ja hyvää toista vuotta!

    VastaaPoista
  4. Onnea 1-vuotiaalle blogille ja kiitos lukuisista tuokioista tietokoneen ruudun äärellä. :)

    Ja arvontakin on aivan mahtava! Suurena sarjakuvaestetiikan ystävänä haluaisin kovasti nähdä sarjakuvien maailmasta innoitusta hakevan meikin, esim. Sin Cityn tai supersankarien tyyliin. Ennemminkin badass-meininkiä kuin Viiviä ja Wagneria, mutta mahdollisia inspiraation lähteitä löytyy valtavasti...

    VastaaPoista
  5. oi miten ihana arvonta ja MAHTAVAT palkinnot! tuntuu, että päässäni muhii monen monta ideaa, mutta niitä täytyy vielä vähän hioa ennen kuin varsinaisesti osallistun :P pari kysymystä olisi: voiko noita ideoita laittaa enemmänkin yhteen osallistumiseen kuin vain yhden? ja arvotko palkinnon saajat, vai saavatko palkinnot mielestäsi parhaat ideat esittäneet?

    VastaaPoista
  6. Onnea yksivuotiaalle!:D

    Aivan ihana palkintoajatus.:) Vielä en ole "päättänyt" mitä mahdollisen voiton sattuessa tahtoisin (paitsi että se olisi luomiväripaletti ;)) - on kurjaa ehtiä intoilla liikaa jos voitto napsahtaa jollekulle muulle kun maksujuttujen (ei paypalia eikä kielipäätä) vuoksi tilaukset coastalilta on varmaan jatkossakin jäissä.

    Keijukaismeikki ehdittiinkin mainita jo ensimmäisessä kommentissa ja samaa ajattelin minäkin - tosin pienillä eroavaisuuksilla. Itse ajattelin keijukaismeikkiä kunnon fantasiameikkinä; siis vähemmän arkikäyttöön soveltumattomana mutta toki inspiroivana. Kuultavat, kimaltelevat ja vahvan metalliset maskeeraukset ovat ilo silmälle ja uskon, että voisit hyvinkin saada upeaa jälkeä aikaiseksi.:)

    VastaaPoista
  7. Voi ku kiva, että me lukijat saadaan ehdottaa meikkitoiveita. :)
    Meikkitoiveeni:

    -Meikki, jossa tekisit oman versiosi Barbien meikistä
    -Halloween meikki olis myös kiva
    -Eri vuosikymmenten meikki, esim. 80-luvun
    -Goottimeikki :DD
    -Meikki, josta ilmenee sun jokin suosikkiasia, esim. eläin, väri, vuodenaika, ruoka jne..

    Onnea blogisi syntymäpäivän johdosta! :)

    VastaaPoista
  8. bambiinas, keijumeikki onkin hyvä idea, menee varmasti toteutukseen. :)

    Nella, tuo Annan meikki on upea(!), taitaa olla Saaran tekemä. Ja jälkimmäisessä toden totta hienot värit.

    Emma, kiitos onnitteluista. :) Meikki-ideasi on hieno ja varmasti haasteellinen.

    Mulle kävi vähän samanlainen "vahinko" sen 120-paletin kanssa...

    loo-ta, kiitos. :) Itselleni sarjakuvien maailma on hieman vieras, mutta pidin todella paljon Sin City -elokuvan ilmeestä. Pitää tehdä researchia badass-sarjakuvista, inspiraatiota löytyy varmasti paljon.

    Shona, ideoita saa toki jättää kommenttiboksiin myös jatkossa! Tähänkin postaukseen voi jättää useamman, jos löytyy. Arvon voittajan (siis vain yhden), en siis valitse, ja huomioin kaikki arvontaan osallistuneet.

    VastaaPoista
  9. netta, kiitos paljon. :) Keijumeikistähän saa varmasti useamman version. Voisin vaikka tehdä sellaisen, jossa "arkisempi" vaihtoehto muutetaan fantasiameikiksi.

    Chica, kiitos onnitteluista ja kivoista toiveista. Mukavaa, että tykkäsit ideasta. :)

    VastaaPoista
  10. Mä ehdotan supersankarit sarjaa koska sellaisia meikkejä en muista nähneeni blogeissa. Eli Supermies, X-men hahmot jne.
    Palkinto on tosi kiva!

    Onnea 1-vuotiaalle, ihan alusta asti olen seurannut ja tulen seuraamaan laadukkaan blogin vuoksi :)

    VastaaPoista
  11. Hyvä ehdotus. Leesha (xsparkage) taisi taannoin Youtubessa tehdä supersankarisarjan, mutta taitaisi tosiaan ainakin suomalaisissa blogeissa olla ensimmäinen kerta. Kiitos myös onnitteluista ja ahkerasta kommentoinnista kuluneen vuoden aikana. :)

    VastaaPoista
  12. http://fc02.deviantart.net/fs47/f/2009/233/e/0/Angelic_Pretty_Dolls_by_Gurololi.jpg Tässä olisi minun ehdotusta...ei siis tuo tyttöjen meikki, vaan enemmänkin inspiraatiota mekoista, asusteista etc !

    VastaaPoista
  13. voi ku ihana arvonta :) toinen ehdotukseni on jäätelöannos :D niistä on upeita kuvia netti pullollaan esim: http://www.freewebs.com/candydoll-town/AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAjaateloannos.gif ja
    http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/koti/makuja/reseptit/leivonnaiset/kevat/kesa2006/375874.jpg
    .
    Jos tämä idea sattuu kiinnostamaan voit toki ettiä/keksiä itsekin minkälaisen jäätelöjustkun haluat tehdä:)

    toisen ehdotukseni ilmotan myöhemmin, siitä en ole vielä varma :)

    VastaaPoista
  14. sain kutsun juuri jungle partyihin johon täytyy pukeutua eläimeksi ja tietenkin kokonaisuuteen kuuluu meikki, joten ajattelinpa sitten pistää tänne idean myös.
    itse saisit päättää viidakon eläimen ja meikki olisi siis niinkuin maski eikä mikään perus silmämeikki vain. olisi kiva nähdä millaista jälkeä sinä saisit aikaan. :)

    VastaaPoista
  15. Onnea !! Ihanan erilainen arvontaidea :)

    Nukkemeikki olisi ihana :) Sekä sellainen klassinen posliininukke, että barbietyylinen.
    Ihan yleisesti: TIM BURTONIN LEFFAT!
    Tietysti kaikki upeat fantasiatyyliset haltia, keiju yms. meikit.

    VastaaPoista
  16. Ideoita olisi useampi, mutta tässä ainakin pari: jonkinlainen Marilyn Monroe tyylinen klassinen meikki olisi ihana, mutta toisaalta ei kovinkaan persoonallinen.

    Toisena vaihtoehtona kauhuelokuvien inspiroima meikki, tämän voi oikeastaan toteuttaa niin monella tavalla, että en näe tarpeelliseksi rajata ideaa. :)

    VastaaPoista
  17. Onnea 1-vuotiaalle!

    Olisiko joku vampyyrimeikki ihan paha idea? Nythän on kovasti pinnalla vampyyriaiheiset tv-sarjat ja -elokuvat, kirjasarjojakin pukkaa kauppoihin vähän väliä :)

    VastaaPoista
  18. Kaisu, olipas siinä söpöilyä kerrakseen. :)

    r-ii, yksikin idea riittää, mutta saat tietenkin ehdottaa niin monta kuin haluat. En saanut linkkiäsi toimimaan, mutta jäätelöä alkoi tehdä mieli. :)

    susu, koko kasvot peittävät maskit ovatkin tosi kivoja!

    tahma, kiitos. :) Nukkemeikin haluan tehdä ihan ehdottomasti! Ja Burtonista tykkään todella todella paljon, joten eiköhän jotain leffameikkiäkin voisi kokeilla.

    Piija, klassikot ovat syystäkin klassikkoja eikä niiden tarvitse olla mitenkään super-erikoisia. Marilyn-meikki on yksinkertaisuudessaan todella kaunis.

    Minna, kiitos onnitteluista. :) Olen itse asiassa tehnyt ja kuvannut yhden vampyyrimeikin viime vuonna, kun ystäväni järjesti teemabileet ensimmäisen Twilight-leffan DVD-julkaisun kunniaksi. Jos itsesensuuri ei ole liian kova, voisin julkaista kuvia täälläkin. Tai vaihtoehtoisesti tehdä vaikka kokonaan uuden version.

    VastaaPoista
  19. Onnea onnea!

    Toivemeikkinä olisi Tolkien-henkinen haltiameikki tyyliin eteerinen ja ylväs tai vaihtoehtoisesti Blade Runner-henkinen scifiviritys mutta ilman mitään kyberpiuhoja tms. eli rähjäisempi scifi.

    VastaaPoista
  20. Onnea yksivuotiaalle!

    Ihana blogi, vierailen usein :)

    En lukenut muiden ehdotuksia, mutta oma toivemeikkini olisi sellainen oikea pin-up tyylinen meikki, vanhan ajan tyyliin.

    VastaaPoista
  21. Sellainen "perusmeikki" pin-up tyyliin olisi aivan ihana nähdä sinulta :) Tähän tyyliin:
    http://www.youtube.com/watch?v=9UMU30wHuTE

    Toinen vähän enemmän luovuutta vaativa olisi Miikkaelin muistoa kunnioittaen:
    http://www.youtube.com/watch?v=FUBdtXKbOkg&feature=related
    Luonnosta löytyy kauneimmat värit, minkälainen meikki tulisi kun mietit luontoa ja kauneimpia väriyhdistelmiä mitä luonnosta löytyy?

    -Mytty
    mytty83(at)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  22. Onnea yksivuotiaalle!

    Ainaisena herkkusuuna ensimmäinen mieleentuleva toivemeikki olisi jotain jäätelöön, karkkeihin tai vaikkapa muffinseihin liittyvää :)

    -Laziness

    VastaaPoista
  23. Ekaks kiitokset kivasta blogista, ja onnittelut 1-vuotiselle!

    Itse kun olen kovasti kiinnostunut eri vuosikymmenistä ja menneistä tyyleistä, niin toivoisin jotakin 20- 30- ja 50-luvun henkisiä meikkejä (ja niiden väsäilyyn ohjeita). Semmoisia mitä olisi voinut nähdä savuisissa blues-baareissa tai cabaressa. Ja pin-up-fiiliksinen meikki olisi kiva myös! :)

    VastaaPoista
  24. hmmm. nac mac feegle teema vois olla aika vinkee, tai sit pin up, tai sitten teemalla oli synkkä ja myrskyinen yö :d siinä on jo kolmekin ideaa :D

    VastaaPoista
  25. mahtava palkinto! Onnea yksivuotiaalle :)

    ehdottomasti haluaisin nähdä näyttävän vampyyrimeikin täydellisine ihoineen ja punaisine huulineen!

    VastaaPoista
  26. Joku historiallinen meikki olisi kiva. Jos nyt kuitenkin elokuvan mainitsisi, niin Marie Antoinetten henkinen meikki olisi ihana. Siinä oli sitä pukuloistoakin sen verran, että meikinkin sopisi olla koreileva.

    Ja onnittelut yksivuotiaalle! :D

    VastaaPoista
  27. Oih! Onneksi olkoon 1-vuotis blogista!

    Haluaisin nähdä sinulla hieman jotain dramaattisempaa silmämeikkiä. Hieman goottimaisemman :D Käytät niin paljon värejä, että olisi kiva nähdä millainen olisit synkemmässä meikissä.

    Toinen mikä kävi mielessä aikaisemmin mainittujen fantasiamaailmojen lisäksi olisi
    alla olevan linkin malleista hieman yhdistelmää. Värejä ja erinäisiä kiemuroita.
    http://th08.deviantart.net/fs43/300W/i/2009/157/b/6/Fantasy_Make_Up_2_by_gsdark.jpg
    Tein itse joskus pippaloihin mennessäni kajaalilla erinäisiä kuvioita pitkin poskea ja haluaisin nähdä sinun versiosi :)

    VastaaPoista
  28. Onnea 1-vuotiaalle! :) Oon ihan innoissani tosta palkinnosta!

    Haluaisin nähdä jonkin ihan överin pornotähtityylisen meikin :D

    VastaaPoista
  29. Anna, kiitos. :) Jotenkin rähjäinen tuntuisi luontevammalta kuin eteerinen ja ylväs. :D Mutta molemmat hyviä ideoita, pannaan korvan taakse.

    Mytty, pin up -meikki on aina tyylikäs. Christina sopii mukavasti myös musiikkisarjaan, hänet tullaan luultavasti näkemään siellä.

    Iltsi, toteutuu. :) Kiitos onnitteluista.

    Laziness, kiitos. :) Täällä on toinen herkkusuu; ehdotuksesi kuulostavat namilta.

    tiitiäinen, hyvä ajatus. Laitetaan 30-luvun kapakkalaulajatar listalle. :) Kiitos kiitoksista ja onnitteluista.

    Ruu, olitpa tuottelias. :)

    Hozuli, kiitoksia. Kyllähän se vampyyrimeikki on tehtävä, kun on noin kysytty. :) Täydellisen ihon kanssa voi tosin olla vähän tekemistä...

    TV, oi, Marie Antoinette = <3. Kiitos onnitteluista.

    Tui, kiitti. Tykkään itsekin goottifiiliksistä. Näitkö viime kuussa tehdyn viikatemies-meikin? Se oli jo vähän dramaattisempi, mutta siinäkin oli glitteriä. :D Mutta lisää piisaa kyllä. Ja kiemurat vaikuttavat kivoilta.

    Shania, haha, päivän paras ehdotus! XD Jenna Jameson it is!

    VastaaPoista
  30. Onnea 1-vuotiaalle blogille, ihania meikkikuvia ja mahtava inspiraation lähde !

    Minä haluaisin nähdä kakusta muunnetun meikin, tavallaan oman versiosi kyseisestä kakusta.
    http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/81388/1237192712_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

    Toinen toiveeni olisi meikki, joka kuvaisi sinua mahdollisimman hyvin. Ei siis sellainen meikki, joka mielestäsi sopisi itsellesi parhaiten, vaan niin, että "muuttaisit" itsesi meikiksi omille kasvoillesi ! Voi olla vaikea toteuttaa, mutta tässä vaadittaisiinkin jo mielikuvitusta ! Voisit tehdä meikin luonteestasi, ulkonäöstäsi tai vaikka tavoistasi. Jos esim. olet luonteeltasi rohkea ja vaikkapa terävä sanoissasi, voisit tehdä meikin jossa on paljon teräviä kulmia, rohkeita värejä yms.

    Viimeisenä ehdotuksenani olisi seuraavasta kuvasta toteutettu meikki:
    http://4.bp.blogspot.com/_tHLTCMxpmnA/S6i4VK7JMcI/AAAAAAAAAuU/xCtx-oNn6z0/s400/PinkConverse.jpg

    :) onnea vielä kerran !

    VastaaPoista
  31. Onnea blogille! :)

    Mun toiveena ois häämeikkipostaus. Sellanen, mikä omasta mielestäs sopis parhaiten häihin ja mitä oisit valmis itse käyttämään.

    VastaaPoista
  32. Itse haluaisin nähdä oman versiosi Alice in Wonderlandin The Mad Hatterin meikistä! (http://www.imdb.com/media/rm688950784/tt1014759)

    Onnea blogille :)

    VastaaPoista
  33. Onnea blogille! Ehdottomasti yksi suosikeistani tämä :)

    Ehdotan esimerkiksi sitä, että meikki olisi tehty lähinnä tietyn värin eri sävyillä... Vaikkapa erilaisia vihreitä&turkoosia, keltaisia&oransseja jne. Eli joku "lähellä" oleva sävy korostukseen. Itse tykkään esim. just vihreällä tehdä koko silmämeikin, mutta tuntuu, että ideat loppuu kesken siinä, miten ne eri sävyt luomelle laittaisin.

    Ja artisteista on pakko sanoa, että Lady Gaga! Vaikka just musavideoista tai live-esiintymisistä, koska sen tyyli on niin överiä, että olisi jännä nähdä, millaisen inspiraation niistä voisit saada. Hopeaa, kimalletta ehkä? :)

    VastaaPoista
  34. Onnea!

    Itse kaipailisin hieman rokahtavampaa meikkiä jossa on asennetta mutta ei liian synkkää.

    VastaaPoista
  35. Onnea yksivuotiaalle.. todella inspiroiva blogi.. itsekkin innostunut kokeilemaan erilaisia tyylejä ja värejä :)

    tahtoisin meikkisarjassa nähdä jotain näiden kuvien tyylistä:

    http://1.bp.blogspot.com/_biHqPfKpfjs/SV8DQ2VA2fI/AAAAAAAAAZc/ADudQ_B0hbg/s400/beyonce_blog_1.jpg

    tai

    http://www.taaz.com/beauty/images/stories/get_cleopatras_eyes_cleopatra_eye_makeup_looks.jpg

    eli vähän epytiläistyylistä, mutta kuitenkin pienellä "twistillä".

    VastaaPoista
  36. siis eikä, ihan uskomaton palkinto! oon niin kauan himoinnut tollasta coastal scentsin palettia et ei mitään rajaa. oon vähän laiska luomivärien käyttäjä, mut tollasella perkeleen isolla paletilla se korjaantuis hetkessä ;D sitten onkin enää se valinnan vaikeus...
    mutta siis, itse vastaukseen. tässäkin kun olisi vaikka mistä valita :D mutta taidan kallistua tän Florence + The Machinen musiikkivideon puoleen: http://www.youtube.com/watch?v=GF6kBNLTvaU toi koko video vaan on niin kaunis, ja olis mielenkiintosta nähdä minkälaisen meikin inspiroituisit tekemään sen perusteella :) mua kiehtoo, miten video voi olla noin herkkä ja tavallaan jopa epävarma, kun Florence on niin vahva nainen. ehkäpä helmiäistä, pastelleja, mutta kuitenkin voimakkaalla tavalla käytettynä ja ronskeilla rajauksilla :) noniin, enkö onnistunuki sekottamaan nää kaks vastausvaihtoehtoo :D mutta hyvää kesää sulle, voittajaa odotellessa! :)

    VastaaPoista
  37. :O jos et huomannut tuossa on kaksi eri likkiä :) hehee mulla on jäätelöt aina mielessä kun jäätelökioskilla oon töissä :>

    VastaaPoista
  38. Minulla olisi artistiin liittyvä toive Siouxie Sioux, niin kuin vaikka tässä: http://www.youtube.com/watch?v=aHs9NBxH7F8&feature=related

    Toinen toive olisi 20-luvun meikkityylistä päiväkäyttöön sopiva hillitty versio.

    VastaaPoista
  39. Onnea onnea ja pakko myöntää että oon kateellinen sun meikkaustaidoille ;)
    Nojoo, mutta ehdottaisin, että tekisit eri maiden lippujen inspiroimia meikkejä, ei kuitenkaan mitään sellasia ihan suoria lippukopioita luomille kuitenkaan :) Jäi vähän toi MM-jalkapallo innostus päälle ;)

    VastaaPoista
  40. ssuperkata, kiitos. :) Hyviä ideoita, tuo itsensä muuttaminen meikiksi kuulostaa jännältä, mutta myös tosi vaikealta. Katsotaan, mitä syntyy.

    orchid, luulen, että siitä syntyisikin jo kaksi erilaista meikkiä. Ehdottomasti toteuttamisen arvoinen idea. Ja kiitos onnitteluista. :)

    35 kiloa kosmetiikkaa, minäkin haluaisin nähdä, minkälainen versio tuosta syntyisi. Kiitos vinkistä ja onnitteluista.

    norppa, kiitos. :) Lady Gaga on kyllä habitukseltaan jotain niin mahtavaa! Gaga-meikki täytyy tehdä, vaikka niitäkin on jo paljon nähty (esim. Jangsaran blogissa ja Youtubessa). Yhden värin eri sävyjen käyttö kuulostaa myös mielenkiintoiselta.

    Puutarhan viemää, will do! "Rokkimeikkejä" on täälläkin ollut jo pari, mutta teen niitä mielelläni, vaikka joka päivä. :) Kiitos onnitteluista.

    -shaenna-, kiitos kehuista ja onnitteluista. Mahtavia nuo valitsemasi kuvat, etenkin Beyoncen leopardisilmät! Egypti-aiheinen meikki on itsellänikin ollut pitkään mielessä.

    milla, todella kaunis video (ja hyvä biisi). Hyvää kesää myös sinulle. :)

    r-ii, no enpä huomannutkaan. Kopioin vain koko litanian ja mietin, että miksi ei näy jäätelöä. :D

    Collapsed Pudding, Siouxien meikki on kyllä hillitön. Pakko antaa pisteet järkähtämättömästä ja omannäköisestä tyylistä. Hyvä, että tulee toiveita musiikkisarjaankin.

    Slanesha, :D. Eiköhän niistä jotain keksi, vaikka en kisoja juuri seurannutkaan. Kiitos onnitteluista.

    VastaaPoista
  41. Tee itsestäsi geisha :)
    Ne meikit on jotain niin upeaa kun hieman revittelee silmämeikin ja huulien ja pinkkien varjostuksien kanssa :)

    VastaaPoista
  42. tee itsestäs sellainen teini lissu tai sitte vaikka sellanen jääkuningatar :D

    VastaaPoista
  43. Mikä muuten on lissu?

    VastaaPoista
  44. Enj, geishat ovat kyllä todella kauniita.

    Liina, haha, saatanpa tehdäkin. :D Jääkuningatar ainakin olisi viileä, heh.

    Anonyymi, pissaliisa = pissis = lissu

    VastaaPoista
  45. Onnea 1-vuotiaalle!
    Löysin vasta eilen sun blogin ja oon lukenu kaikki postaukset jo läpi innoissani, joten keep up the good work! :)
    Mulla kävi mielessä 3 eri meikkileikkiä, eli aiheena karkkimaa, pornotähtimeikki ja barbiemeikki.
    Mikä tahansa vaihtoehto olis kiva nähdä sun toteuttamana. :)
    Aini, upea palkinto!

    VastaaPoista
  46. Heedi, tervetuloa! Ja kiitoksia onnitteluista. :) Samantyylisiä toiveita on tullut muutama muukin, joten eiköhän ainakin jokin noista tule toteutettuakin. Pornotähtimeikki on jo noussut henkilökohtaiseksi suosikikseni. :D

    VastaaPoista
  47. Oijoi! Onnea synttäreiden johdosta. ;)
    Mikä ihana haaste. Nyt pistän muutamat toiveet ja saat ihan itse valita! Valitsitpa minkä tahansa, tulos on takuulla yhtä upeaa kuin aina ennenkin.

    -Lady gaga - Bad romance ne vaaleat kauniit tähtisilmät. (ei ne pallosilmät jotka on koneella tehty) ;)

    -Tämä kuvan meikki:
    http://www.tradepapa.com/product/images/upload/product_photo_picture/82.jpg

    -Kim Kardashian meikki

    - Petrilude
    http://www.youtube.com/watch?v=g06g5mKP7z8&feature=related

    VastaaPoista
  48. Olisi hienoa, jos sinulla olisi vaikka päivän väri teemana tj. Teemoina voisi toimia sirkus, meri, aavikko, sademetsä, saippuakuplat, rakkaus, syksy, talvi, egypti, käärme, hyvä vastaan paha, Liisa ihmemaassa, myrsky/ukkonen.

    VastaaPoista
  49. RagDoll, hyviä ehdotuksia kaikki, kiitos. :)

    Sapph, olipas pitkä lista, huippua! Useampikin noista varmasti päätyy meikiksi.

    VastaaPoista
  50. Onnea!
    Olisi hauska nähdä "huono" meikki,eli meikki joka olisi tehty hyvin ja taidolla,mutta mahdollisimman sinulle epäsopivilla väreillä ja korostaen huonoja puolia ja häivyttäen hyviä.
    Eli meikki gone totally wrong!
    :)

    VastaaPoista
  51. Hauska idea. :) Saa nähdä, mitä tuosta tulee... Pitää varmaan tehdä vastakohdaksi "hyvä" meikki ja laittaa ne rinnakkain.

    VastaaPoista
  52. Jääkuningatar-meikki tuli mieleen, mutta se näköjään sanottiinkin jo. Ehdotan sitten drag queen- ja vampyyri-meikkiä. :D

    VastaaPoista
  53. Löysin blogisi keväällä, mutta taidan vasta nyt kommentoida ensimmäistä kertaa. Ihailen kovasti värikkäitä ja taidokkaita meikkejäsi!

    Tähän osallistun ja esittäisin vienon meikkitoiveen harkintaan tai toteutettavaksi:
    Aikuinen keijukainen. Olisi ihana osata soveltaa jonkinlaista keijukaismeininkiä aikuiselle sopivaksi, mutta oma mielikuvitus ei siihen riitä. Siispä esitän toiveen sinulle. :)

    VastaaPoista
  54. Lina3, hyviä ehdotuksia kaikki kolme. Drag queeni -meikkiä eivät muut ole vielä ehtineetkään toivoa - se menee ehdottomasti toteutettavien joukkoon. Rakastan drag-artisteja!

    SaraJana, kiva, että kilpailu innosti kommentoimaan. :) Keijukaismeikistä tulikin jo pari toivetta, voisin yrittää sisällyttää useamman version samaan postaukseen.

    VastaaPoista
  55. Minä toivon pääseväni ensivuonna ylioppilaaksi. Olen ajatellut, että mekon väri voisi olla turkoosi ja olisi kiva jos meikit mätsäisi mekkoon ,joten olisi kiva jos voisit tehdä turkoosin/mustaturkoosin meikin:) Tykkään meikata, mutta en meikkaile yleensä kovin rajusti ja haluaisin käyttää enemmän värejä meikatessa, joten Coastal Scents tulisi tarpeeseen:D

    VastaaPoista
  56. haluaisin, että teet lady gaga tyyppisen meikin! :)

    nimimerkkinä Lodelius

    e-mail: lotta@welho.com

    VastaaPoista
  57. Kata, ylioppilasmeikille olisi varmaan muutenkin kysyntää. Voisin tehdä turkoosiin mekkoon sopivan meikin, mutta sellaisen, jonka voi halutessaan toteuttaa muillakin väreillä. Onnea kirjoituksiin!

    Lodelius, teen varmasti, sitä ovat toivoneet muutkin.

    VastaaPoista
  58. Heippa ja kiitoksi ihanasta blogistasi, jonka vasta vähän aikaa sitten löysin! Pakko oli ahmia heti kaikki vanhatkin postaukset.

    Toivoisin vapaavalintaista meikkiä (tai vaikka paria :)) Lady Gagalta, sillä se tulee olemaan teemana eräissä pikkujouluissa. Tiedän, olen hieman ajoissa, mutta teemaan panostetaan aina kovasti ja hyvät vinkit ovat tervetulleita. En osaa sen kummemmin linkittää mitään kuvaa, kaikki kelpaa tässä vaiheessa.

    VastaaPoista
  59. Minäkin ehdotan Lady Gaga tyylistä meikkiä! Lisäksi fantasia-tyyliset meikkaukset olisi varmasti ihania, kasvomaalauksia, rajaukset leukaperiin asti, väriä värin päällä jne...

    Tai miksei sitten joku överimeikki? Tummaa meikkivoidetta, puuteria rasiallinen, luomivärit miten sattuun, kulmakarvoja "paranneltu" mustalla kajalilla jne...

    Esimerkiksi joku ns. esittelypostaus hirveimmistä meikkimokista, joita oot nähny, ja tietenki kuvia joilla mokia voi havainnoillistaa (taipuuko se sana noin??? :D)!

    VastaaPoista
  60. Verna, kiitokset itsellesi. Lady Gagaa tulee varmasti, ehkä useampikin meikki, kun on niin kovasti toivottu. Niitä odotellessa kannattaa käydä tsekkaamassa Jangsaran blogi, hän on tehnyt Gaga-juttuja jo useammankin. Teemajuhlat on parhaita. :)

    Katariina, meikkimokapostaus kuulostaa hauskalta. Tosin minusta tuntuu, että olen mokaillut itsekin niin paljon, etten tiedä uskallanko lähteä kritisoimaan muita. :D Mutta hyvä idea, laitan muistiin. (Ja kyllä se mielestäni taipuu juuri noin.)

    VastaaPoista
  61. Viimeinkin keksin (ainakin omasta mielestäni) hyvän idean. Eli mielestäni Lady Marmalade-biisin videoon on tehty upean värikkäät (ei kuitenkaan normaalielämässä hirveän käyttökelpoiset) meikit, ja olisi kiva nähdä niistä jonkinlainen mmaallikon versio. Itseäni miellytti joukon meikeistä eniten Myan dramaattisen suklaansävyinen meikki, joten siitä olisi kiva nähdä sinun versiosi jota voisi ehkä itsekin soveltaa. Hyvää kuvaa en kuitenkaan löytänyt, mutta videolta näkee meikit aivan yhtä hyvin: http://www.youtube.com/watch?v=RQa7SvVCdZk

    Nyt vain peukut pystyyn arvontaa varten! Voisipa mua kerrankin onnistaa :)

    VastaaPoista
  62. Shona, kiitos ehdotuksesta. Olen tehnyt Lady Marmaladea ja Christina Aguileraa sivuavan postauksen lokakuussa, mutta muiden typyjen meikkejä en siinä paljon käsitellyt. Eli ihan kelpo meikkitoive toteutettavaksi. :)

    VastaaPoista
  63. Hei lähetinkin tuossa jo aiemmin ehdotuksia, mutta mieleeni tuli vielä sellainen idea, kuin shrek-meikki. Sellainen olisi varmasti hieno ! :)

    VastaaPoista
  64. Hei! Tällä hetkellä oon ihan fiiliksissä Mad Menistä, joten ehdotan 50-60-luvun meikkiä:D

    VastaaPoista
  65. ssuperkata, en ole itse nähnyt kuin puolet ensimmäisestä elokuvasta, mutta meikistä varmaan tulisikin hieno.

    lavendann, itse olen aina ollut fiiliksissä erityisesti 60-luvusta, eli ehdotuksesi on mieluisa idea toteutettavaksi.

    VastaaPoista
  66. Olen jo pitkään toivonut, että tekisit dramaattisen bilemeikin, sillä olen itse ihan hakusessa sellaisten kanssa :/ Perusmeikki kyllä sujuu muttei mikään upea bilemeikki.

    Onnittelut vielä 1-vuotiaasta blogista, ja täytyy myöntää että käyn päivittäin tsekkaamassa varmaan 5 kertaa uutta päivitystä.:D Kumpa olisin yhtä taitava kuin sinä! (:

    -Kripe

    VastaaPoista
  67. Näin eilen Alice in Wonderland elokuvan ja nähtyäni elokuvan näyttelijöiden maskeeraukset mieleeni juolahti välittömästi, että haluan osallistua arvontaan ko. teemalla :)

    Kiitos kivasta blogista ja onnea 1-vuotiaalle blogille :)

    VastaaPoista
  68. Täällä yksi lisää, joka tykkää blogistasi kovasti! En itse osaa kovin kummoisesti meikata, mutta tykkään lukea meikkiblogeja, koska kauniit meikit ovat niin, no, kauniita! :)

    Tässä pari ideaa, jotka pälkähti päähän:
    - Kokonaan mustavalkoinen meikki. En tarkoita gootti-kauhu-henkistä, vaan tavallaan mustavalkoista valokuvaa jäljittelevää, utuisen pehmeää meikkiä.
    - Etninen meikki. Valitse mieleisesi alkuperäiskansa ja tulkitse heidän kulttuuriaan kosmeettisesti! :D Miltä näyttäisi vaikka inkaprinsessan meikki, jos hän eläisi tänä päivänä?

    Että näin!

    VastaaPoista
  69. Ihana arvonta!

    Olis ihana nähdä jotain John Galliano -inspiroitunuta meikkiä! (http://www.style.com/slideshows/fashionshows/F2007RTW/JNGALLNO/BACKSTAGE/00230m.jpg)

    VastaaPoista
  70. On munkin nyt pakko osallistua, kun palkinnot ovat niin upeat, ja sen verran pitkään olen hiljaa tätä blogia katsellut sivusta seuraajana :)

    Heti ekana tuli glitterin rakastajan mieleen semmoinen meikki, jossa ei tosiaan kimalletta säästeltäisi. Teemana vähän kuin "Kuinka paljon säihkettä voi silmämeikkiin saada mahtumaan". Tähän vielä tietysti lisäksi kaikkia irtohiluja, muovisia blingejä ja timantteja ja ah, ihanaa ihanaa :D Itsekin tässä ihan innostuu kun miettii :)

    - Maybee

    VastaaPoista
  71. Kripe, kannattaa tilata blogi joko bloggerin, blogilistan tai bloglovin'in kautta, niin uusia päivityksiä ei tarvitse käydä erikseen tarkistamassa. :) Blogin päivittäminen on minulla kuitenkin niin kausittaista, ja joskus saattaa mennä pidempiäkin aikoja ilman postausta.

    Bilemeikiksi voi soveltaa useampiakin blogissa jo nähtyjä meikkejä (tämän tyylisiä ainakin itse käytän), mutta voin myös tehdä muutaman nimenomaan siihen tarkoitukseen. Kiitos onnitteluista!

    Hirmulisko, kiitos. :) Yksi ihmemaameikki löytyy huhtikuun alusta, mutta ainakin hatuntekijän meikistä olen tekemässä oman versioni, kun sitä on toivottu. Elokuvassa oli kyllä visuaalista karkkia kerrakseen.

    Pintunen, tosi hyviä ideoita!

    Sini, niin minustakin! Gallianon muotinäytösten meikit ovat silkkaa mahtavuutta.

    Maybee, ooh, täällä toisella glitter-hullulla käy jo pää ylikierroksilla kaikkea tuota säihkettä kuvitellessa. :D Mahtavaa, kimallushulluttelu tulee varmasti toteutettua! Kiva, että kilpailu innoitti kommentoimaan. :)

    VastaaPoista
  72. Ohhoh mikä palkinto :)

    Voisin toivoa vaikka häämeikkiä!
    Siitä olisi kovasti hyötyä myöhemmin omissa häissä ja sitä olisi hyvä soveltaa myös muihin juhlatilaisuuksiin :)

    VastaaPoista
  73. Heippa! Ensinnäkin kiitokset kivasta blogista. kaveri näytti sen mulle jokunen kuukausi sitten.

    Mun ehdotukseni kohtaan a on mun ehdoton ysärilempparini U96:n Club Bizarre. Siinä on sopivan sineniä syöneenä tehty videokin: http://www.youtube.com/watch?v=rTFH1HB5PgY

    B-kohtaan mun ehdotukseni on leffafriikkinä Star Wars! Galaksissa kauan sitten kaukana täältä on niin monta rotua elikkoa tarjolla, että on ainakin varaa valita (esim. tanssijoista http://i26.photobucket.com/albums/c103/ThinWhiteDuke1/MNG1.jpg). Ja Darth Maulhan on aina parhuutta: http://www.windycitydolls.com/images/Sideshow/2115DarthMaul3.jpg

    VastaaPoista
  74. No oonpa pölijä, täällähän sitä videotakin olis voinut ehdottaa :D Mutta kehittelenpäs Bowien lisäksi jonkun toisen.. Vaan eipä tarvi kauaa miettiä: Placebon Pure Morning on toisaalta helppo, mutta oliskin hauska nähdä miten meikissä pystyy vangitsemaan kylmät sävyt ilman tavanomaisen hopean ja harmaan sävyjen käyttöä. Ne on siis kielletty ;) http://www.youtube.com/watch?v=a4JhtoR39M0

    VastaaPoista
  75. Synttärionnittelut blogille! (vähän myöhässä) :) En meinannut enää millään keksiä mitään meikkiaihetta mitä ei olisi jo mainittu, jonka haluaisin nähdä. Tuli kuitenkin mieleen, että tuohon musiikkisarjaan olisi kiva saada jotakin Marilyn Manson tai Deathstars aiheista. Molemmat ovat sinänsä vähän vaikeita että artistien meikeissä ovat vahvasti mukana häiritsevät piilolinssit.

    Esimerkkikuvia:
    http://www.yorkblog.com/teentakeover/img/51315~Marilyn-Manson-Posters.jpg

    http://www2.deathstars.net/photo.html

    Ei mikään kovin omaperäinen eikä kovin kaunis idea mutta fantasiahahmot ja keijukaiset vietiin jo.. :)

    VastaaPoista
  76. pannukakku, häämeikki onkin melko kysytty aihe, joten siitä todennäköisesti tulee oma postauksensa.

    Minttu, kiitos vain itsellesi. :) Musiikkitoiveet ovat hyvin tervetulleita - niitä kun on tullut vain muutama. Star Wars ei kuulu henkilökohtaisiin suosikkeihini, mutta visuaalisestihan nekin elokuvat ovat mahtavia. Jotain siis varmasti löytyy myös niistä.

    bubble, saa sitä joskus olla. :) Pure Morning -video on tosi ihana, mutta haastettakin siinä on. Varsinkin kun asetat tuollaisia rajoitteita...

    MaryJane, kiitos onnitteluista. :) Eikä niiden ideoiden välttämättä tarvitse olla omaperäisiä tai kauniita. Mielenkiintoisia nuo omasi ainakin ovat.

    VastaaPoista
  77. Onnea 1-vuotiaalle! Toivottavasti tulee oleen viä monta vuotta bloggailua, on meinaan upee meikkiblogi!

    Ja wow mikä palkinto tässä arvonnassa!

    Toivoisin jonkinlaista räväkkää New Romantics meikkiä! (tyylisuunta 70-80 luvulla) :)

    VastaaPoista
  78. Oohohoo, mikä juttusarja! (Olenkohan ihan terve kun innostuin niin paljon tuosta LDMM-jutusta :D) Olin varsin vaikuttunut - no okei, tosi vaikuttunut :D - siitä miten olit LDMM-sarjan ensimmäisessä osassa kääntänyt musiikkivideon upean visuaalisuuden meikiksi! Mitä luovuutta, kunpa itselläkin olisi tuollaisia taitoja :) Ekasta LDMM-postauksesta inspiroituneena aloinkin miettiä ihan urakalla upeimpia musiikkivideoita, joita ajattelin toivoa, olisi hienoa nähdä näkemyksiäsi näistä. Samalla huomasin, että hassun monessa hyvän biisin (totta kai sitä on biisistä ensin tykättävä ennen kuin voi videota ajatella :)) videossa huomasin olevan aika köyhät ja ankeat värimaailmat, vaikka muuten videot hienoja olisivatkin, vai onkohan kyse vain musiikkimaustani...

    http://www.youtube.com/watch?v=jJZx_ybYXrg

    Ensimmäisenä (niistä videoista, joita voisi jopa meikiksi kuvitella jotenkin käännettävän, eli joka sisältää muutakin kuin harmaan eri nyansseja :P) mieleeni tuli t.A.T.u.:n Lyudi Invalidy -biisin musiikkivideo. Se teki minuun vaikutuksen kun sen ensimmäisen kerran näin. Video on lohduton ja voimakas, joskin nyt katsottuna jopa hieman pateettinen ja kliseinen :D Pidän kuitenkin sen visuaalisesta ilmeestä valtavasti. Värimaailma luo tiettyä tunnelmaa joka sopii hienosti biisiin. Toisaalta värien kauneus, ja myös Lenan ja Yulian kauneus tuovat kontrastia videon "invalidi-ihmisille". (Ja tykkään myös kovasti Lenan ja Yulian meikeistä x))

    http://www.youtube.com/watch?v=eKZsZkH_MJc

    http://nurinaaa.files.wordpress.com/2010/02/imogen_heap2.jpg

    http://prettygirlswithbeards.files.wordpress.com/2009/11/album-headlock.jpg

    Imogen Heap oli ehdoton. Hänen visuaalisessa ilmeessään on jotain niin taianomaista. Se ei ole mitenkään räiskyvä tai värikylläinen, mutta silti niin... No, upea :) Esim. Headlockin video on värimaailmaltaan suhteellisen yksinkertainen, mutta silti niin paljonkertova. Kaikki pienet yksityiskohdat ovat mahtava. Ja tietysti Imogen Heapin itsensä tyyli on mielestäni jotain käsittämätöntä :)

    http://www.youtube.com/watch?v=fflKkXBhlBI

    http://lyricsmusic.name/img/posters/57/226210.jpg

    http://www.starsmix.com/celeb_picture/80pj_harvey03_jpg.jpg

    http://www.starsmix.com/celeb_picture/80pj_harvey01_jpg.jpg

    Ja vielä olisi kivaa nähdä PJ Harvey -henkisiä meikkejä. Esim. 90-luvun alun tyyli on lähes drag-henkinen ja aika... Uaurh. Naisessa on jotain upeaa ja tyyli on dramaattinen, leikkisä, humoristinen ja vaikka mitä.

    (Hmm, et ehkä tarkoittanut, että näissä kommenteissa tarvitsisi näin pitkällisesti alkaa pohdiskelemaan, mutta kuten jo totesin, en mä ihan järkevä taida olla niin antaa mennä :D Pahoitteluni pitkähköstä kommentista :))

    VastaaPoista
  79. ihana palkinto !! mulla ei oo paljon mitään luomivärejä ja nyt ois kyllä tilaisuus saada vähä kerralla enemmän! käyttöä nimittäin on! ja tiedän vieläpä minkä ottaisin, ah, on ne ihania<3
    elikkäs tosiaan hankala oli tota miekkiaihetta keksiä mut meitin hirveen tarkkaan ja en siis halua nähdä mitään perusmeikkiä! jotain jääkuningatar tyylistä viileän sävyistä glittermeikkiä olisi aivan upea nähdä! samoin mua kiinnostaa tällänen pin up tyylinen meikki ; http://cdn-write.demandstudios.com/upload//4000/500/70/7/44577.jpg eli rohkeat rajaukset ja kirkuvanpunaiset huulet, ehkä jopa hieman nukkemainen meikki ( vaaleat kasvot- ei mitään hehkua sekaan). poskissa vain pyöreät punaiset läikät jne. ja joku hurja silmämeikki paksuilla rajauksilla! oh! ja vaikkapa feikki kauneuspilkku jonnekkin ;) Onnea vielä blogille !!

    saaar@luukku.com

    VastaaPoista
  80. Jonna, kiitos paljon. :) Tarkoitus on jatkaa niin kauan kuin meikki-innostusta riittää, eli varmaan vielä melko kauan. ;)

    Muru, pitkät kommentit ovat kivoja (eikä kommentoijienkaan tarvitse niin järkeviä olla ;). Paljon hienoja ehdotuksia, kiitos niistä. Ja kiva, että tykkäsin tuosta alkaneesta sarjasta, minustakin se on jännä. :)

    ellinoora, kiitos onnitteluista. :) Pin up- jääkuningatar- ja nukkemeikkejä onkin jo toivottu, joten sellaisia on varmasti luvassa.

    VastaaPoista
  81. hyvää 1v-synttäriä!:) täytyy tässä samalla sanoa että meikkisi ja silmäsi ovat _aivan upeat_!
    niin ja se meikkitoive; egyptiläistyylinen meikki oisi kiva nähdä sun toteuttamana,ja täälläkin toivotaan barbiemeikkiä(teemabileet tulossa syksyllä...)

    VastaaPoista
  82. Kiitos. :) Molemmat ehdottamasi ovat olleet kysyttyjä aiheita, ja ovat varmasti hauskat toteuttaa. Tulossa siis nekin.

    VastaaPoista
  83. Täydellinen kilpailu! Ja palkintokin niin houkutteleva että piti oikein kauan harkita mitä meikkiä ehdottais :D noita meikkipaletteja oon kyllä himonnu kaua. :D Laitoin tolleen idean ja siihe perään kuvailut. :)

    Ideoita esim:
    -Sirkus/huvipuisto; hattaraa, poprcornia, höyheniä, glitteriä, spottivaloja,karusellihevonen, näyttävä, taianomainen.. Eli jotain pastilli ja helmiässävyjä sekä näyttävyyttä. Tämän mainitsit kyllä jo postauksessa mutta aivan ehoton ! http://weheartit.com/entry/3065501

    -Vedenalainen maailma; turkoosia, kirkkaan sinistä, sinivihreää, kimallusta, valo, värikkäät kalat, kuplat, aallot, koralli
    http://weheartit.com/entry/3120253

    -Söpöt cupcaket; makea, pastellisävyinen prinsessa meikki.

    Är (piinu@hotmail.com)

    VastaaPoista
  84. Kivoja ideoita, eritoten nuo sirkusmielikuvat kiehtovat kovasti.

    VastaaPoista
  85. Ihana kilpailu! :) Olenkin aina toivonut, että meikkiblogit kyselisivät lukijoiltaan toive meikkiteemoja yms! :)

    Ensinnäkin olisi ihana, jos saisit toteutettua jonkinlaisen egypti -meikin! Esimerkiksi huikean kleopatra -meikin! :)

    Toinen meikkitoive olisi, joku kiva arabihenkinen meikki!
    http://farm4.static.flickr.com/3284/2514024688_3c3c64d045.jpg tuossa olisi esimerkiksi aika voimakas ja räikeä meikki, mutta saisit tietysti itse keksiä värit ja meikin vahvuden! :)

    VastaaPoista
  86. onnea onnea! Blogisi on huippu! Aivan upeita meikkiluomuksia! VAU!

    Haluaisin nähdä ihanan täyteläisen hehkuvan suklaansävyisen herkkumeikin!

    http://parfumite.eu/offer_pic/CKeuphoriaDDD_281.jpg

    tässä esimerkiksi Calvin Kleinin upea mainos, jollaisen meikin haluaisin osata tehdä.


    kiitos blogistasi ja mukavaa loppukesää!

    t:tyttönen kajaanista

    VastaaPoista
  87. Marika, egyptimeikkiä ovat muutkin toivoneet, joten eiköhän sellainen tulla näkemään. :)

    yen, kiitos. :) Yhdenlainen suklainen tutorial-blogissa jo on (katso 7.1.2010), mutta toki niitä voi tehdä useammankin. Tummat ruskeat ovat myös omia suosikkejani - niillä saa helposti dramaattisen meikin ilman goottivivahteita. t. tyttönen (alun perin) Kajaanin naapurikunnasta ;)

    VastaaPoista
  88. Oi kun ihania palkintoja! Kyllä tollanen oliskin ihana saada. Kilpailuhenkisenä henkilönä on kyllä pakko ottaa osansa tähän kilpailuun.

    Itselläni on monenlaisiakin ideoita mielessä. Ei ehkä mitään erikoisempia, mutta näistä itse tykkään älyttömän paljon. Musiikkivideoista en oikeen löytänyt mitään inspiroivimpia lähteitä.

    Ihan ensimmäiseksi tulee mieleen naamiaiset ja niiden mukana tulemat dramaattiset ja värikkäät meikit mitä erikoisimmilla tyyleillä, joihin kuuluu esimerkiksi liioitellut ripset ja räikeästi meikatut luomet, mitä nyt yleensä löytyykin. Eli ns. pellemeikit, mitkä osaavat kyllä olla myöskin pirun hienot :) http://3.bp.blogspot.com/_KA1MwRma7Iw/ShlbZKUzenI/AAAAAAAAALU/C_hBoh4gwgU/s400/make-up-forever-lashes.jpg
    http://farm3.static.flickr.com/2208/1620593781_315243f429.jpg
    http://2.bp.blogspot.com/_vvVmo80clZs/SwQ8QPYzMjI/AAAAAAAAADE/_VPp7NumwKY/s400/makeup.bmp

    Seuraavaksi tulee mieleen kaikessa massaudessaan tumma ja dramaattinen, ehkä vähän pelottavakin meikki, mikä saa katseet käännytettyä. Tummia rajauksia ja irtoripsiä missä saattaa olla jokin räikeä koristusväri, nam.
    http://www.bargainstyling.com/wp-content/uploads/2009/01/60s_makeup.jpg
    http://farm4.static.flickr.com/3607/3381669601_9d326501a6.jpg

    Jotenkin musta olis myös älyttömän kiinnostava nähdä meikit, mitkä ovat 'eriparia', eli siis toisella puolella eriväriset, kuin toisella. Vähän sellaista naamiaistyyliä. Enpä nyt tiiä onko tää ihan teemallista, mutta silti :)
    http://www.flickr.com/photos/abolitionofman/314554616/

    Yksi äly-ihana olisi jonkinlainen kesäinen hedelmämeikki, esimerkiksi mansikka (http://www.flickr.com/photos/meumundodemorango/4289034983/), johon olisi vielä laitettu ihanasti punatut huulet tai jotain muuta!
    http://www.flickr.com/photos/lauren-nicole/3642318283/
    http://www.flickr.com/photos/lauren-nicole/3665718283/in/photostream/

    Yksi olisi vielä Japanityylinen, geishamainen meikki. Vaalea iho ja lämpimiä pastellinsävyjä, esim vaaleanpunaista, ja punatut huulet!
    http://www.flickr.com/photos/dashndazzle/4465479352/

    Siinä nyt pari, harmi kun en onnistunut löytämään mitään musiikkivideosta inspiroivaa...:/ Mutta tässä nyt pari, ja onnea 1-vuoden johdosta! :)

    VastaaPoista
  89. Olipa siinä paljon ihania kuvia! Geishameikki tulee varmasti, sitä on kysytty enemmänkin. Heldelmämeikit olivat myös herkullisia. Ja niin, kiitoksia onnitteluista. :)

    VastaaPoista
  90. Olis kiva nähdä Shirley Manson tyylinen meikki :)

    VastaaPoista
  91. Sellainen olisi kiva tehdäkin. Nyt ainakin piti heti ruveta kuuntelemaan Garbagea. :)

    VastaaPoista
  92. Aivan ihanaan blogiin törmäsin <3 Täs riittää ainaki lukemista, ja paljon :)

    Paljon onnee 1-vuotiaalle blogille!

    Nää on varmaan jo tullu, mutten tota koko kommenttivirtaa jaksanu lukee, joten pistänpä kuitenkin.

    Joku Geisha tai vampyyrimeikki olis kyl kiva.. ja samoin noi hedelmämeikit ois varmaan tosi herkullisia

    Sitten tulee mieleen joku meikki joka olis tehty silleen et toinen silmä kirkkail väreil toinen himmeil, tai sitte toinen tummil toinen vaaleil. Ja huulissa ois kans sitte toisel puolel eri värii ja toisel eri, jos ymmärrät jotain tästä selityksestä :D

    Sitten joku fantasia meikki vois olla kiva: paljon värejä (käytät kyllä muutenkin ihanasti värejä silmämeikeissä <3) Sitte jotain sellasia "kiemuroita" vai mitä ovatkaan.

    Ja fantasiaanhan tääkin liittyy, mut ois kiva nähä ehkä myös joku sellanen herkkä keijukais meikki.

    Ja ja... sitten joku posliininukke - meikki vois kans olla nätti :)

    Oikeen paljon onnea vielä kerran!

    (vanilja96 miukumauku gmail dot com)

    VastaaPoista
  93. Hyviä ehdotuksia. Suurin osa noista tosiaankin on ehtinyt tulla esille jo aiemmin, mutta sehän ei haittaa. :) Suurkiitos onnitteluista!

    VastaaPoista
  94. Vampyyrimeikki olisi kiva, samoin barbie tai sellanen posliininukke meikki :)

    Ja onnea blogille! :)

    VastaaPoista
  95. Paljon onnea hienolle blogille! Olen jo jonkin aikaa seurannut postailuasi, ja voin sanoa, että tykkään kamalasti! :)

    Toivoisin
    - Marion Cotillardin meikkiä Public Enemyssä: http://www.aceshowbiz.com/images/still/public_enemies36.jpg
    ja
    - Sarah Shahin meikkiä esimerkiksi tässä kuvassa: http://passiveharassment.com/storage/sarah%20carmen.jpg

    Lisäksi heittäisin idean, että postaisit Suomessa myytävistä meikkisarjoista (esim. Lumene, MaxFactor, MAC..) ja kertoisit, mitä mieltä olet niistä (esimerkiksi mulla ei todellakaan toimi Lumenen luomivärit). Toinen olisi, että esittelisit meikkipussukkasi ässätuotteet.

    Vielä onnea ja monta vuotta jatkoa tälle blogille!! :)

    VastaaPoista
  96. Moikka blogisi uudehkolta lukijalta! :) Minuakin kiinnostaisi että esittelisit lempparituotteesi. Ja Shirley Manson -meikki olisi minustakin mahtava!

    Omana toivomuksena pyytäisin Gwen Stefani -meikkiä, vaikka kahta erilaista? Vaikka Gwenin tunnetuin meikkityyli on se perus-pin up-punahuuli onhan hänellä ollut paljon muitakin, vrt. http://mankenler.ofpuf.org/data/media/136/gwen_stefani_7.jpg
    http://wallpapers.free-review.net/84_~_Gwen_Stefani_-_Retro_Style.htm
    http://www.topnews.in/light/files/gwen_stefani.jpg
    ja se perinteinen http://4.bp.blogspot.com/_RoNPq6yrMQI/SskHJwjFcdI/AAAAAAAABys/M-eXx3fJhQg/s400/gwen-stefani.jpg .
    (Googlen kuvahaulla löytyy vaikka kuinka paljon lisää.)

    Kiitos vielä kivasta blogista, jatka samaan malliin ja myöhästyneet synttärionnittelut! :)

    VastaaPoista
  97. Onnea ensinäkin blogille! :)

    Vampyyri fanittajana, tahtoisin ehdottomasti nähdä jonkunlaisen vampyyri meikin.
    Tai ois kiva nähdä sun tekevän Gyaru tyylinen meikki. Ja tässä parit kuvat siihen liittyen;
    http://img244.imageshack.us/i/natsumi70408op3.jpg/

    http://cdn.cbsi.com.au/story_media/339297151/sabrinawong_12.jpg

    http://www.mookychick.co.uk/images/style/japanese-style/gyaru-1.jpg

    VastaaPoista
  98. Sophie, kiitos. :) Kaikkia noista on kovasti toivottu, joten tulevat varmasti jossain välissä.

    elz, kiitos kehuista ja onnitteluista. Olin aikeissa tehdä eri vuosikymmenille tyypillisiä meikkejä, voisin ujuttaa Marionin sinne. Suomessa myytävien meikkisarjojen tuotteita tunnen melko vähän. Omistan tietenkin muutaman, ja voisin kirjoittaa niistä. Ässätuotejuttu onkin sitten vaikeampi - ne kun vaihtuvat jatkuvasti. Mutta hyviä ideoita kaikki, laitan muistiin. :)

    SuperHotFemale, jotenkin arvasin jo nimimerkistäsi, että Gwen-meikki olisi kova sana. :D Kiitos kiitoksista ja onnitteluista.

    r-udi, kiitos. :) Vampyyrimeikkiä tulee varmasti, se vaikuttaa olleen kysytyin kaikista. Guary-tyylikin kiinnostaa, joskaan en juuri tiedä siitä muuta kuin mitä Wikipedia kertoo...

    VastaaPoista
  99. Eksyin tänne blogiisi jotakin kautta ja wau mitä meikkejä! Onnea myös merkkipäivän johdosta! :)

    Itse toivoisin ihan perus meikkiä, jollaisen voisi "loihtia" kun täytyy olla erityisen edustava, esim. puhetta pitäessä isommalle joukolle tai tärkeille henkilöille. Toinen toive olisi meikki wanhojen tansseihin (ellet sellaista jo ole tehnyt). Aika perusjuttuja juu ovat, mutta nämä kun kiinnostavat tällä hetkellä. :)

    Niin juu, ja olisi myös hauska saada vinkkiä millainen meikki sopisi lukion mauttoman pukeutumisen päivään, eli ts. mauton meikki. :D

    VastaaPoista
  100. Hyviä ehdotuksia, edustava perusmeikki ja vanhojentanssimeikki kiinnostavat varmasti muitakin. Tuo mauttomuus on vain niin makuasia, että sellaista meikkiä voi olla vaikea toteuttaa. Voisin silti kokeilla. :)

    VastaaPoista
  101. Moikka ja paljon onnea! :)

    Rakastan talvea, lunta ja pakkasta todella paljon, joten toivoisin meikkiä joka olisi kuin talvinen aurinkoinen pakkaspäivä. Vähän hassua toivoa tätä keskellä kesähelteitä, mutta... :D

    Toinen idea olisi revontulet.

    Jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  102. Kiitos onnitteluista. :) Minusta talviaiheinen meikki kuulostaa päinvastoin virkistävältä keskellä kesähelteitä. Voit sitten talvella ehdottaa jotain trooppista. :) Ja revontulet on ideana aivan mahtava!

    VastaaPoista
  103. Onnea yksivuotiaalle (: Toivoisin Disney-aiheista meikkiä, esimerkiksi millaista meikkiä Mulan tai vaikka Jasmine käyttäisi jos olisi oikea ihminen. Hahmon saat tietenkin valita itse (:

    Toinen toive olisi tämän kuvan inspiroima meikki (: http://weheartit.com/entry/1101332 Olisi mielenkiintoista nähdä miten toteuttaisit sen.

    VastaaPoista
  104. Onneksi olkoon blogin synttäreistä! :D

    Itselleni tuli sellainen ajatus mieleen, että voisit tehdä meikin klassisesta neljästä elementistä, eli maa, vesi, ilma ja tuli. Voisit tehdä jokaiselle elementille oman meikin, tai mahduttaa kaikki samaan. Päätösvalta on sinulla. :)

    VastaaPoista
  105. Onnea!

    Joku ihkupihku ( :D ) 50-luvun purkkameikki mintun ja pinkin sävyillä olisi mieleeni :)

    ~Nuna

    VastaaPoista
  106. Laura, kiitos onnitteluista. :) Disney-aiheet ovat aina kivoja.

    Marja, hyvä idea. Tämä kilpailu vaikuttaa pokivan useampiakin tuollaisia meikkien sarjoja. Toteutan varmasti kaikki, jos vain suinkin ehdin. Ja kiitos onnitteluista. :)

    Nuna, kiitti. Minäkin tykkäisin purkkameikistä, hyvä idea.

    VastaaPoista
  107. Mä oon jo osallistunu mutta aattelimpa laittaa tähän tälläsen linkin mistä vois varmaan saada aika jännän meikin :) FFVII Advent Children elokuvasta <3

    http://media.adventchildren.net/screens/screens.php?section=ac-official&imageid=44

    VastaaPoista
  108. Mun ehdotukseni olisi meikki, joka kuvaa lempituoksuasi.

    Ja paljon onnea 1- vuotiaalle!

    VastaaPoista
  109. Leppäkerttu-meikki ;), kiitos!

    VastaaPoista
  110. Ja se tärkein unhoitui äskeisestä: PALJON ONNEA 1-vuotiaalle <3

    VastaaPoista
  111. Myöhäiset onnittelut 1-vuotiaalle :)!

    Oijoijoi Metal Maniaa...~

    Ehdotuksia:
    - Eri vuodenajat
    - Jotkut tietyt kaupungit tai maat (ei perinteistä lippumaalauksia vaan noh mitä maasta tulee mieleen :)
    - mehiläinen

    VastaaPoista
  112. Slanesha, on kyllä kaunis kuva! Laitoin jemmaan. :)

    Mansikka, hyvä ehdotus. Nyt pitäisi vain valita se tuoksu. ;)

    Anna, will do, leppäkertut ovat söpöjä! Ja kiitoksia onnitteluista. :)

    Panda, kiitti. :) Kivoja ideoita sullakin, jospa onni suosisi.

    VastaaPoista
  113. olisi ihana nähdä meikki sophie ellis bextorin videosta murder on the dancefloor :) siinä taitaakin olla aika ideaalimeikki mun mielestä, vahvat silmät, punaiset huulet ja hohtava iho. kampauskin on ihana !

    ps. http://www.youtube.com/watch?v=2_Nsi05HkXw

    VastaaPoista
  114. Toiveeni: Suuri Muuttumisleikki, jossa susta tulee Frank'n'Furter ja musta Magenta - harjoitusmeikki-ilta pelottavasti tulevaisuudessa häämöttävää kolmikymppis-timewarp-spektaakkelia varten siis :D Huomaa myös postausaiheen lisäksi toive jälleennäkemisestä - iksää pukkaa <3

    -Leenu

    ps. Tuutko flowhun?

    VastaaPoista
  115. Hei upea palkinto, vielä ehdin mukaan jee! Onnea yksivuotiaalle blogille :)

    Musta olis tosi kuva jos toteuttaisit semmosen viidakkotyylisen meikin! Mulla on nimittäin tässä edessä kunnon teemabileet jossa ajattelin säväyttää. Toinen todella hyödyllinen olisi pirteä treffimeikki, jolla iskee kenet tahansa ;)

    Sattui myös osumaan tuolta jonkun kommentista silmään, että oli toivottu revontulimeikkiä. Olis todella upea semmonen nähdä kanssa :)

    VastaaPoista
  116. Tämän kuvan nähtyäni en saanut silmiäni irti siitä. Kuvan meikki on niin mielenkiintoinen, että näkisin mielelläni jonkun muun toteutuksen siitä! Kenties eri värisävyillä? :)

    http://trendland.net/wp-content/uploads/2010/08/24-xiao-editorial_17.jpg

    VastaaPoista
  117. kimble, ...ja hyvä biisi! Eiköhän tuo musasarjaan mahdu. :)

    Leenu, tottahan me se muuttumisleikki järjestetään! Mutta se ehkä edellyttää sun kyläilyä täällä päin, en ehkä viitsi roudailla kaikkia meikkejä sinne... Tulen festaroimaan, joten näemme(?) ensi viikolla!

    chaparall, hyvin ehtii vielä. Oletkohan menossa samoihin jungle-partyihin kuin susu, joka hänkin toivoi viidakkomeikkiä? Treffimeikin suhteen tuli heti paineita. :D Kiitos onnitteluista.

    Jena, olipa mahtava kuva, tuollainen olisi jännä toteuttaa.

    VastaaPoista
  118. sulla tuntuu riittävän noita ideoita, joten osallistun tuohon kategoriaan b! :) Olisiko mahdollista saada joku old school / marilyn-tyyppinen meikki jollain jännällä yllätyksellä, kun ne kaikki toistavat itseään kovin paljon? : D

    VastaaPoista
  119. Osallistun osioon b ja teemanahan voisi olla auringonlasku tai saippuakuplat :D

    VastaaPoista
  120. G, aina ne ideat ovat silti tervetulleita. :) Marilyn-meikkiä on toivottu paljon, mutta voisin tosiaankin tehdä siitä vähän tavallisuudesta poikkeavan. Kiitti vinkistä!

    Anzku, no niinpä voisikin. :)

    VastaaPoista
  121. Ehdottaisin meikkiä liittyen The Snowman animaatioon, tiiäthän se joka tulee telkkarista joka joulu =) Eli meikki olisi raikas, talvinen ja satumainen =)

    T: Viipuli

    VastaaPoista
  122. Viipuli, tiedän, tottakai! Muistaakseni kävin viisivuotiaana katsomassa sen ihan valkokankaalta. Mainio ehdotus, toteutunee jonain talvisena päivänä. :)

    VastaaPoista
  123. Hetkonen, Tuo huulipaletti on täsmälleen samanlainen kuin BH Coosmeticsilla :o Itselläni on kyseinen paletti, ja heti vertasin. Ihan samat sävyt samoilla paikoilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoja palettejahan ne varmasti ovat, myydään vain eri nimellä. Luomiväripaleteissakin CS:lla ja BH:lla on yhtäläisyyksiä, ja 120 paletit ovat samoja kuin mitä esim. Manly myy. Tulevat jostain aasialaisesta tukusta, ja kukin firma vain lisää paletteihin oman logonsa. :)

      Poista

b:section-contents id='footer-2-2'/>