perjantai 6. elokuuta 2010

Huulipunakohkausta

Vaikka en juuri käytä huulipunaa, olen hyvä haalimaan niitä varastoon siinä missä muitakin meikkejä. Yletön blogeissa kihissyt innostus sai myös minut hankkimaan muutaman Natural Coden uusista huulipunista, joihin olen parin päivän ajan tutustunut vähän ristiriitaisin fiiliksin. Punia on ylistetty hoitavista ainesosistaan ja myös sävyjä on kehuttu kauniiksi.Ostin suositun vaalean helmiäishohtoisen sävyn Cristal Peach (kuvassa vasemmalla), korallisen Satin Coralin (keskellä) ja tummemman, sinipunaisen Sugar Plumin. Lisäksi alekorista hyppäsi kassiini Lumenen Wild Rose -huulikiillon vaalea korallinsävy numero 9. Jos kiilto vaikuttaa kivalta, voin vinkata, että niitä oli ainakin Oulun Anttilassa suuren suuri kaukalollinen. Hintaa taisi olla 4,90 euroa.Kaikki ostamani huulipunat ovat pigmenttinsä puolesta melko hailakkaa sorttia, joten mihinkään äärimmäiseen revittelyyn nämä eivät sovi. Arkikäyttöön kuitenkin mainioita. Vaikka punien INCI on olevinaan loistava, vaikuttivat nämä omasta mielestäni huulilla melko kuivilta. Johtunee osittain myös siitä, että olen tottunut käyttämään enimmäkseen pelkkiä kiiltoja. Punien marjaisa tuoksu tosin saa kiitosta myös minulta. Ihastun erityisesti Sugar Plumiin, joka toimii hieman sinertävillä ja kohtalaisen voimakaspigmenttisillä huulillani loistavasti (alla vaalea pohjustus).Niitä ristiriitaisia tunnelmia aiheuttivat puolestaan nuo kaksi muuta sävyä. Cristal Peach lukeutuu niiden vaaleiden, kuultavien helmiäissävyjen joukkoon, joita alati hamstraan unohten, että ne eivät omilla huulillani toimi kovinkaan hyvin.Kuvasta huomaa, miten omat "siniset" huuleni muuttavat huulipunan sävyä, vaikka ne on pohjustettu peiteaineella. Muuten Cristal Peach on todella kaunis, hohtava, vaalea persikan sävy. Ei vain omilla huulillani juuri näytä siltä. :(Satin Coralin kanssa kohtasin saman ongelman, näyttääkö tuo ^ muka korallilta? Lisäksi koostumus todella on satin, mitä en hoksannut sävyä valitessani. Yritin tarkoituksella poimia sävyjä, joissa on kimalletta, mutta oikeastaan kimallus näkyi kunnolla ainoastaan Cristal Peachissa.

Huulipunan turhasta hamstraamisesta puheen ollen, löysin näille kahdelle itseäni vähemmän pukeneelle sävylle sisaruksia jo omistamistani NYXin Round Lipstickeistä. Alla swatcheja:Etenkin Frosted Beige ja Cristal Peach ovat hämmentävän samankaltaisia. Watermelon on Satin Coralin kultaisella kimalluksella paranneltu versio, itse asiassa pidän sävystä paljonkin.Huulikiilto oli onneksi nappiostos, vaikka senkin kanssa huulteni oma sävy vähän sabotoi kiillon korallisuutta, kuten kuvasta näkyy. Pidän Wild Rose -kiiltojen koostumuksesta, joka on hoitava, kestävä ja mukavan kiiltävä.

Tällä viikolla innostuin vaihteeksi myös nettiostostelusta. Pari pakettia päätyi matkaamaan luokseni, kirjoitan niistä lisää (ja swatchailen), kunhan saapuvat.

6 kommenttia:

  1. Oon nyt innostunut kuluttelemaan huulikiiltoja. Joku kulkee työtakin taskussa, joten tulee sitä laitettua siinä missä huulirasvaakin. Kiiltoja kun oon hamstrannut ihan tarpeeksi, joten ne saisi joskus loppuakin.

    Noista huulipunista oon kiinnostunut, pitänee joku sävy ostaa kun vastaan tulee. We Care Iconin huulipuniin ainakin ihastuin, oletko päässyt kokeilemaan? ne ei tunnu kuivalta ja väreissä löytyy ihania.

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen onnistunut opettelemaan huulikiiltojen käytön, pari vuotta sitten en tainnut edes omistaa yhtään. :O Pitää tsekata We Care Iconin punat vaikka ensi viikolla, kun käyn Helsingissä. Pääsen Sokokselle pari kertaa vuodessa, ja se on aina yhtä jännää. :)

    VastaaPoista
  3. Minusta nuo huulikiillot on jotenkin liian tahmean tuntuisia, hajukaan ei ollut mistään parhaimmasta päästä. NC:n huulipunat tuntuvat taas ihanan kosteuttavilta huulilla, hassua :D.

    Minulla on yksi We Care Iconin huulikiilto mutta en enää edes muista mikä siinä ei saanut niin kovasti ihastumaan, pitääkin ottaa se tehokäyttöön ja tehdä siitä arviointi :).

    VastaaPoista
  4. Kaikkia ei voi näköjään millään miellyttää. :) Itse olen päätynyt siihen, että pidän nimenomaan tahmeista huulikiilloista, koska ne pysyvät paremmin. Ja luulen, että ongelmani noiden huulipunien kanssa johtuvat vain siitä, etten ole tottunut käyttämään huulipunaa.

    Arvioi toki We Care Iconin kiiltosi, minua ainakin kiinnostaisi. En ole vielä kokeillut merkin meikkejä, kun se Sokos puuttuu täältä suunnalta. :(

    VastaaPoista
  5. Tykkään huulikiilloista, mutta olen ajatellut hankkia arkikäyttöön sopivan huulipunan. Itse omistan We Care Iconin huulikiilon sävyssä 5 Natural Nude. We Care Iconin huulikiillossa tykkään siitä, että se on hieman peittävämpää tavaraa, mutta itselläni on hieman ongelmia sen annostelussa sekä kiilon suti saattaa olla hankala.
    Omistan myös muita We Care Iconin tuotteita.

    ps. tää sun postaus oli taas jälleen kiinnostavaa luettavaa!

    VastaaPoista
  6. Kiitos, mukava kuulla, että tällaisetkin postaukset kiinnostavat. Itselläni tosiaan ovat WCI:n meikit vielä testaamatta, mutta asiaan on toivottavasti lähtulevaisuudessa tulossa muutos. :)

    VastaaPoista

b:section-contents id='footer-2-2'/>